דגלמנגל
Well-known member
הערוץ של לוסי אהריש? זו שרוצה מדינה פלסטינית... אפילו הפלסטינים אינם רוצים מדינה פלסטינית. כמה ניטראלית היא כבר יכולה להיות...?ומה עם דמוקטיוי?
הערוץ של לוסי אהריש? זו שרוצה מדינה פלסטינית... אפילו הפלסטינים אינם רוצים מדינה פלסטינית. כמה ניטראלית היא כבר יכולה להיות...?ומה עם דמוקטיוי?
אני מתכוון לנטראליות בציבור הישראלי, ונדמה לי שאמילי אמרוסי גם בערוץ, כך שיש דעות מגוונות שם. התכוונתי בעיקר לאובייקטיביות בנוגע לביבי, זה לא בהכרח אומר שעמדותיהם נכונות. הרי חוץ מערוץ 14 שרואה במשפט ביבי משפט דרייפוס אין ערוץ טלוויזיה שמתנגד למדינה פלסטינית.הערוץ של לוסי אהריש? זו שרוצה מדינה פלסטינית... אפילו הפלסטינים אינם רוצים מדינה פלסטינית. כמה ניטראלית היא כבר יכולה להיות...?
לא מתנגד, או לא תומך - זה סבבה.אני מתכוון לנטראליות בציבור הישראלי, ונדמה לי שאמילי אמרוסי גם בערוץ, כך שיש דעות מגוונות שם. התכוונתי בעיקר לאובייקטיביות בנוגע לביבי, זה לא בהכרח אומר שעמדותיהם נכונות. הרי חוץ מערוץ 14 שרואה במשפט ביבי משפט דרייפוס אין ערוץ טלוויזיה שמתנגד למדינה פלסטינית.
לא רק שהוא לא שלה , היא גם לא מגישה שם.הערוץ של לוסי אהריש? זו שרוצה מדינה פלסטינית... אפילו הפלסטינים אינם רוצים מדינה פלסטינית. כמה ניטראלית היא כבר יכולה להיות...?
בפעם האחרונה שבדקתי, היתה לה שם תכנית ראיונות. אולי העלימו אותה אחרי ה-7/10. אני מודה שלא נכנסתי לשם המון זמן.לא רק שהוא לא שלה , היא גם לא מגישה שם.
נראה שמאז שערוץ 13 החזיר לה את שיחת הים היא הצטרפה לגמרי לערוץ 13 כולל בלעדיות.בפעם האחרונה שבדקתי, היתה לה שם תכנית ראיונות. אולי העלימו אותה אחרי ה-7/10. אני מודה שלא נכנסתי לשם המון זמן.
סבבה. אני מדיר רגלי מ-13, בגלל מנהגו הנלוז, להתנות את הצפיה בו, באישור כניסת רוגלות.נראה שמאז שערוץ 13 החזיר לה את שיחת הים היא הצטרפה לגמרי לערוץ 13 כולל בלעדיות.
למה הביטוי הזה "שאולי העלימו אותה "?בפעם האחרונה שבדקתי, היתה לה שם תכנית ראיונות. אולי העלימו אותה אחרי ה-7/10. אני מודה שלא נכנסתי לשם המון זמן.
העיפו אותה מתאגיד השידור. ודיבורים בעד מדינה פלסטינית, אחרי ה-7/10, איבדו קצת את הכשרות שלהם.למה הביטוי הזה "שאולי העלימו אותה "?
היא שווה הרבה יותר מכאלה שנקראים יהודים.
בשיחת היום בגרסתה הקודמת בערוץ 13 שהיה רק רשת לפני שהתמזג עם ערוץ 10 מעולם לא שמעתי אותה מדברת בעד או נגד מדינה פלסטינית ותמיד השתדלה להיות מהאו"ם ולא להביע עמדה חוץ בעניינים של השמצות כוללות נגד המגזר כמו השמחה של אוהדי בני סכנין על פיגוע שלטענתה התברר שהייתה פיייק ניוז וביבי לא התנצל.העיפו אותה מתאגיד השידור. ודיבורים בעד מדינה פלסטינית, אחרי ה-7/10, איבדו קצת את הכשרות שלהם.
אז "פיטרו", או "מחקו את הפינה", נשמע לך יותר טוב?
טוב, אנ'לא יכול להצביע לך על תכנית מסוימת, אבל קלטתי אותה, בתחילת דרכה בדמוקרטTV, מצדדת ברעיון וסימנתי לעצמי את האיפיון הזה.בשיחת היום בגרסתה הקודמת בערוץ 13 שהיה רק רשת לפני שהתמזג עם ערוץ 10 מעולם לא שמעתי אותה מדברת בעד או נגד מדינה פלסטינית ותמיד השתדלה להיות מהאו"ם ולא להביע עמדה חוץ בעניינים של השמצות כוללות נגד המגזר כמו השמחה של אוהדי בני סכנין על פיגוע שלטענתה התברר שהייתה פיייק ניוז וביבי לא התנצל.
ודווקא מרואיינים בערוץ 12 שהוצגו כמומחים לתחום הביטחון או המדיניות מדברים על הצורך לדבר על מדינה פלסטינית שלפחות בתקופת ביידן טענו שביבי חייב לכל הפחות להצהיר על כוונה להקים מדינה פלסטינית בעתיד הרחוק.
זה העניין היא מעולם לא הגדירה את עצמה כפלסטינית. ואפילו בחוק הלאום היא טענה שהיא מקבלת את זה שיש חוק שבות ליהודים, ושהתקווה זה ההמנון, והדגל הוא הדגל, אבל מבקשת להכניס ערכי שוויון בחוק כמו שיש במגילת העצמאות. והיא גם אמרה שלא מוכנה להינשא לערבי מוסלמי ואכן נישאה ליהודי. וגם סיפרה שכשבאינתיפאדה הראשונה היא נפגעה מאבנים שזרקו על מכוניתה היא הזדעזעה מהפלסטינים שאף אחד לא בא להגיש להם עזרה והזדעזעה מהמפלצתיות של הפלסטינים ואז כילדה שנאה אותם שנאה תהומית.טוב, אנ'לא יכול להצביע לך על תכנית מסוימת, אבל קלטתי אותה, בתחילת דרכה בדמוקרטTV, מצדדת ברעיון וסימנתי לעצמי את האיפיון הזה.
יכול להיות שנהיתה מתוחכמת יותר עם השנים, אבל תסכים אתי, שערביה-פלסטינית, לא יכולה להתהפך ב-180° ולהיות פתאום חובבת ציון.
לגבי כן/לא מדינה פלסטינית, כדאי לסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד;
היהודים רוצים לקיים מדינה יהודית במזה"ת,
הערבים רוצים שליהודים לא תהיה מדינה יהודית במזה"ת,
אנ'לא רואה איפה אפשר למצוא כאן פשרה. מדינה פלסטינית, לאור "שלום חודייביה" המוכר, היא פרוסה ראשונה בשיטת הסלמי, בדרך לפתרון הערבי.
היטיב לבטא את זה ערפאת (מילולית ווויזואלית), אחרי הסכם אוסלו, כשהכריז; מה שיתנו לנו - נקבל ומה שלא יתנו... (ונופף בקלצ'ניקוב שלו).
אתה מתבלבל בתאריך הפיטורין ולכן הניתוח שלך שגוי .העיפו אותה מתאגיד השידור. ודיבורים בעד מדינה פלסטינית, אחרי ה-7/10, איבדו קצת את הכשרות שלהם.
אתה טועה ומטעה.הניתוח שלי מסתמך על דיעותיה ולכן תאריך הפיטורין חסר משמעות.
ציינתי את זה כאן: #33
בדקתי שוב את עניין הפיטורים של לוסי אהרישהעיפו אותה מתאגיד השידור. ודיבורים בעד מדינה פלסטינית, אחרי ה-7/10, איבדו קצת את הכשרות שלהם.
נו באמת, תעמיד את עצמך במקומו של התאגיד. דעות שחשובות בעיניך, אתה תשמור מכל משמר, כי הן היסודות, עליהן בנוי הערוץ.בדקתי שוב את עניין הפיטורים של לוסי אהריש
והיא פוטרה עוד לפני שהתחילה לעבוד בגלל צמצום עובדים בתאגיד בתקופת הקורונה .
הוצאו אז לחל"ת כ-70 עובדים, רובם עיתונאים וחלק לא קטן מהם זוטרים, במקום לקצץ זמנית בשכר הבכירים או להוציא לחופשה בכירים בדרגת סמנכ"לים אשר שכרם משמעותי יותר וביטחונם הכלכלי גדול יותר.
זו הסיבה האמיתית ולא דעותיה הפוליטיות שאין להן שום קשר לפיטוריה.
מה להגיד לך ? אתה ממשיך לטעות בקשר לפיטוריה מכאן 11.נו באמת, תעמיד את עצמך במקומו של התאגיד. דעות שחשובות בעיניך, אתה תשמור מכל משמר, כי הן היסודות, עליהן בנוי הערוץ.
מצד שני, דעות סתמיות, או כאלה השנויות במחלוקת, תסלק בהזדמנות הראשונה. קורונה וחל"ת, אלה תירוצים נוחים, הזדמנות לניקוי
אורוות. אני חושב שכולנו ראינו איך הערוץ של דרוקר נלחם עליו.
טוב. זו דעתי.מה להגיד לך ? אתה ממשיך לטעות בקשר לפיטוריה מכאן 11.
יש הבדל מהותי בין עובדה לבין דעה .טוב. זו דעתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.