הפרקליטות: הסנגור של נתניהו ייחס ציטוטים שקריים לעורך וואלה .

דגלמנגל

Well-known member
יש הבדל מהותי בין עובדה לבין דעה .
וחבל שהדעה האישית מחבלת באמיתות העובדה.
הקשר בין דעותיה, לבין מועד פיטוריה, לא משחק תפקיד חשוב בעיני. אני נתקלתי, בצידודה במדינה פלסטינית, בראשית שנותיה ב"דמוקרטTV" ושמרתי מרחק מהערוץ. לא מהנמנע, שגם אם לא חזרה על דעותיה אלה בשידור רשמי, שבה והזכירה אותן הרחק מעין המצלמות, בכל ערוץ בו עבדה. עובדה היא שניצלו את ההזדמנות לפטר אותה ולא נראה לי שזה בגלל היותה ערביה.

Cranio

Well-known member
הקשר בין דעותיה, לבין מועד פיטוריה, לא משחק תפקיד חשוב בעיני. אני נתקלתי, בצידודה במדינה פלסטינית, בראשית שנותיה ב"דמוקרטTV" ושמרתי מרחק מהערוץ. לא מהנמנע, שגם אם לא חזרה על דעותיה אלה בשידור רשמי, שבה והזכירה אותן הרחק מעין המצלמות, בכל ערוץ בו עבדה. עובדה היא שניצלו את ההזדמנות לפטר אותה ולא נראה לי שזה בגלל היותה ערביה.
לא נכון.

evglev1

Well-known member
מנהל
ומה עם ערוץ 12 שכל הפאנל חוץ מעמית סגל ויאיר שרקי ואולי דני קושמרו שמקפיד לא לומר את דעתו בעניין תומך במדינה פלסטינית?

דגלמנגל

Well-known member
ומה עם ערוץ 12 שכל הפאנל חוץ מעמית סגל ויאיר שרקי ואולי דני קושמרו שמקפיד לא לומר את דעתו בעניין תומך במדינה פלסטינית?
אין לי מושג ירוק. אולי היו להם שיקולים אחרים. אולי התפיסה שלה את עצמה כ"פלסטינית" - היא לא הסתירה את זה ב-1001 ראיונות שנתנה עם השנים - היתה לצנינים בעיני התקשורת, שלא התמכרה לחיסול המדינה היהודית. ערוץ 13 אימץ אותה, אבל 13 ידוע במר"ציותו. כנראה שיש הבדל בין הסכמה למדינה פלסטינית, מצד יהודים ישראלים, לבין "פלסטינית" שמדברת על ה"כיבוש", דורשת את המדינה שלה וקוראת לזה "להגיד את האמת".
בקיצור; זו לא הערביוּת שלה, אלא הפלסטיניוּת, שהיתה לה לרועץ.

evglev1

Well-known member
מנהל
אין לי מושג ירוק. אולי היו להם שיקולים אחרים. אולי התפיסה שלה את עצמה כ"פלסטינית" - היא לא הסתירה את זה ב-1001 ראיונות שנתנה עם השנים - היתה לצנינים בעיני התקשורת, שלא התמכרה לחיסול המדינה היהודית. ערוץ 13 אימץ אותה, אבל 13 ידוע במר"ציותו. כנראה שיש הבדל בין הסכמה למדינה פלסטינית, מצד יהודים ישראלים, לבין "פלסטינית" שמדברת על ה"כיבוש", דורשת את המדינה שלה וקוראת לזה "להגיד את האמת".
בקיצור; זו לא הערביוּת שלה, אלא הפלסטיניוּת, שהיתה לה לרועץ.
אין לה שום פלסטיניות, היא אפילו אומרת שבנה החצי יהודי וחצי ערבי ולא יהודי על פי ההלכה יתגייס לצה"ל.

דגלמנגל

Well-known member
אין לה שום פלסטיניות, היא אפילו אומרת שבנה החצי יהודי וחצי ערבי ולא יהודי על פי ההלכה יתגייס לצה"ל.
אז היא אומרת. בראיונות אתה היא מדברת על הכיבוש ועל זכויות הערבים ואני לא הולך לחרוש עכשיו שוב, את רשימת המקורות עליה, בתחתית הערך שלה בוויקיפדיה, אבל כל מה שטענתי עליה מופיע שם.

evglev1

Well-known member
מנהל
נו באמת, תעמיד את עצמך במקומו של התאגיד. דעות שחשובות בעיניך, אתה תשמור מכל משמר, כי הן היסודות, עליהן בנוי הערוץ.
מצד שני, דעות סתמיות, או כאלה השנויות במחלוקת, תסלק בהזדמנות הראשונה. קורונה וחל"ת, אלה תירוצים נוחים, הזדמנות לניקוי
אורוות. אני חושב שכולנו ראינו איך הערוץ של דרוקר נלחם עליו.
האמת שהתאגיד פיטר אותה מיד לאחר שקיבל אותה לעבודה לפני שהתחילה להגיש. במיזוג בין ערוץ 10 לרשת שעם השינוי בלוח השידורים היא וירון לונדון היחידים שמצאו אותם ללא תוכנית השידור של כל אחד מהם שיחת היום עם לוסי אהריש ולונדון וקירשנבאום שהמשיכה להיקרא כך גם לאחר מותו של מוטי קירשנבאום ז"ל וסידרו להם אחרי כמה שבועות תוכנית בתאגיד שברגע האחרון החליפו את לוסי אהריש בגאולה אבן, יש שטוענים כי התבטאה נגד ביבי בתקופת הקורונה, וירון לונדון באחת התוכניות לונדון התרברב בהטרדה מינית, כנראה מהעבר הרחוק שיש עליה התיישנות, אבל הוא סיפר את זה כאילו עשה את הדבר הנכון ביותר בהטרדה המינית שעשה, ומאז לא נותנים לו במה באף ערוץ.

למעלה