הפרק היומי אני פתחתי

דופיאשה

New member
נראה לי שהולך להיות פרק מגניב...

לפחות אני רוצה פרק מגניב כי אני ממש משועממת
חחח

Happy me

New member
ברור!

אין כמו פרק שלם של מירוקו החתיך! (כמובן חוץ מאינו)

Fay Wood

New member
יפ יפ יפ יפ יפ יפ יפ!!!!!! ../images/Emo99.gif

עזבו חרפון רגעי... ות'אמת אין כמו פרק שלם של אינו וקגומה!!! מתי כבר יהיה בינהם משהו?!? (חיבוק אפילו... =[ )

דופיאשה

New member
היה כזה פרק מגניב

מירוקו כזה צפוי אלוהים מה שהוא עשה לסאנגו בסוף הפרק הטא עשה את זה גם לקגומה נכון?!?!

b t t y b o o p

New member
איזה פרק יפה!!!!!

יו מירוקו...... חחחח איך הוא נגע בתוכע'ס של סאנגו. תאמת? נראה לי שהיא די נהנתה מזה....

איזה פרק יפההההההה!!!!!!!!!

הסוף של הפרק היה יפה!!! איך שהוא נגע לסאנגו בתחת!!!! מחר קוהאקה אבל הוא מת לא????? מחר הולך להיות פרק יפההההה אינויאשה השתמש בכוח המלא של טסאייגה!!!!!1 מאגניב!!!!!

פרק XD!

איפלו במצב הזה הוא לא מפסיק לגעת בבחורות מירוקו בישי מאוד! ומאוד לא נזירי.... קורע.... לגמרי.... אבל עצוב.... במיוחד כשהראו איך אבא שלו מת..... כך, "זה היה הניזר שגידל אותי, ולמדתי ממנו, גם כמה מנהגים מגונים....." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, צריך לעשות "שרשור יציאות" שבו יביא את כל היציאות של הפרק! "לפי זה הוא די בסדר" מנשנש תחתים שכמוהו! לא היה בפרק הזה די שיפו, אבל לא נורא......

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifאיזה פרק יפההה../images/Emo99.gif

מירוקו פשוט שולט
. היה קורעXD שיפו חמוד^___^ (
) לא רוצה שמירוקו ימות
!! אע, היום הייתה התמונה ששמו פעם במשחק דיבוב ומישהו רשם שמירוקו ואינו' נראים בה כמו שופטים בכוכב נולדXD

Co0L iT

New member
../images/Emo6.gif פרק חמוד !

אהבתי מאוד! "גם במצבים כאלה הוא עדיין נוגע בבחורות" "לא נרא לי שהוא עומד למות בקרוב" XDDD מתה על מירקו חמודי.

surrent

New member
חחח..

היה פרק כזה טוב- מה שהוא עשה לה בסוף.. גם כל הקטע שהוא לא דיבר רק חשב- היה נחמד- שכולם פתאום דואגים. הוא היה כזה חמוד שהוא ישב ולא המשיך להלחם. פרק חביב. (גם הפרק הקודם היה יפה- רק היום ראיתי.)

shirosh2503

New member
היה פרק חמוד =)

איזה חמוד מירוקו..חחח הוא לא ישתנה גם שהוא לפני מוות אני כבר מחכה למחר =)

למעלה