הפרק היומי אני פתחתי

ליסאן

New member
מירוקו הזה ....../images/Emo41.gif

גם על ערש דווי הוא לא יכול להפסיק אה? והנזיר הזה "אתה הולך למות הלילה" מבט מזועזע "סתם התבדחתי" רואים מאיפה ירש מירוקו את ההומור שלו. קיצר פרק יפה הרבה מירוקו (תמיד טוב) מחכה לפרק מחר (הרבה סאנגו צ'אן וקואקו קון , הכי עצוב שאפשר....) פותחת כבר למחר את נראקו=סקילה

Buyo H

New member
אני אוהבת את הפרק הזה^^

מירוקו מצחיקXD ווה.. מחר פרק מאגניב

אוייייי איזה פרק... ../images/Emo99.gif

הרבהרבהרבהרבהרבה מירוקו
אוח.. חחחחח גם כשהוא במצב כזה הוא חרמן.. :] הזקן הזה האבא החורג שלו.. זבל!! "אתה עומד למות כבר מחר" :[[ אוי.. אינויאשה כזה.. יאמי חח הוא מנסה לגרום לאנשים לחשוב שהוא אגואיסט ומגעיל אבל כלכך אכפת לו.. "אל תוותר כל עוד אתה איתי כי יגידו שלא שומר עלייך.. וזה לא נעים" [משהו כזה
]

Fay Wood

New member
מירוקו עומד למות!!!!!! ../images/Emo7.gif לאאאאא!!

נאראקו הבן זונה הזההההה!!!!! זהו אין יותר צינזורה!!!!!! אני יהרוג אותו!!!! מה שהוא עשה למירוקו המסכן שלי!!!! (לא בדיוק שלי.. יותר של סאנגו...) יוווו היה כזה פרק עצוב ומותח!!!!!! אני יהרוג מישהו מרוב מתח!!!!!!!!!!!! ואיך שמירוקו נגע לסאנגו בתחת... חחחחחח.... אפילו כשהוא עומד למות הוא עושה שטויות.... ובכללל הכל התחיל בגלל השטויות שלו!!!! אני כזה מוצאת את עצמי צועקת על הטלויזיה " לאאאאא!!!! על תלך אחריה!!!!!!!! זה מלכודת!!!!! אידיוט לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!" אלוהים ישמור אותי...

keroit

New member
מה!?!!?!?!?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo97.gif

זה כבר הספוילר השישי שאני שומעת היום!!!!
וזה הספוילר הכי מספיילר!!
(ין, המצאתי פועל
)

ketty the sheep

New member
זה לא ספוילר.

אמרו את זה בפרק היום. זה לא בהכרח אומר שהוא הולך למות....

keroit

New member
כן? לא שמתי לב../images/Emo12.gif../images/Emo97.gif

אולי כדאי שאני לא אלמד יפנית...שאני אפספס קטעים כאלו...

keroit

New member
לא, רגע, כן שמתי לב!!../images/Emo97.gif

*מאושרת*
אבל אני יודעת מספוילר שבטעות קראתי היום ש...
מישהו פה אמר שנאראקו לא ימות עד סוף הסדרה... או שסתם אמרו, או שאני מדמיינת...או שאני צריכה כבר ללכת לישון..

למרות שראיתי את הסידרה...

למה לגלות את הסוף!!!!!!!!!!!!! אנשים אתם סתם הורסים לאחרים ><###

Fay Wood

New member
אנשים מה שכתבתי זה לא ספויילר!!!!

אמרו את זה בסוף!!!!! כשהנזיר השמן הזה לקח את אינו לצד ואמר לו שמירוקו עומד למות!!!
זה לא ספוילר אז לא להרוג אותי אני מודה לכם...

J e i n

New member
היה פרק גדול!

איזה חמודים הי מירוקו ואינויאשה!.... הם בדיוק ההפך זה מזה.. אבל כאלה חמודים!!!!!!

De-Panther

New member
חשבתי להגיב על זה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל הבנתי שזה לא לילדים

metuka15

New member
יואו איזה פרק גדולללל XDDD

מירוקו פשוט ענק! עכשיו הבנתי מאיזה פרק לקוחות 2 תמונות שראיתי..נחמד לי ^^ מירוקו בלבן..הו..זה לא הולם אות כל כך

GalBatz

New member
ניאהאהא.

קאזה נו קיזו!
בכל מקרה, היה נחמד למדי.^_^ אבל לא זכרתי ממנו כלום כמעט. זה מוזר.
אינויאשה חמווווווד.
הוא בא להגן על מירוקו. הוא כזה חבר טוב. יאי.^_^ ומירוקו משעשע.
ועוד מעט מתחלף שיר פתיחה, שזה גם נחמד כי זה שינוי מרענן, וגם לא כי אני לא ממש אוהבת את השיר.
אבל יהיה מאגניב.

למעלה