הפרק היומי אני פתחתי

De-Panther

New member
ושוב לא ראיתי../images/Emo4.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתה לי אספת הורים זה לקח דקה אבל גם לחציאח שלי הייתה אספת הורים... ושלו לקחה יותר משעה וחצי אז סתם חיכיתי יותר משעה וחצי בבית הספר... ואז עוד שעה בסופר כי עשו קניות... והגעתי הבייתה בכמה דקות האחרונות של הפרק... כשמירוקו שכב חולה... אבל אז האח המניאק שלי החליט שהוא צריך לצעוק עליי על משהו ובגלל זה גם לא הצלחתי לראות את הסוף
אבל מחר אני אדאג שהוא לא יראה טלויזיה

נושיfay

New member
יאאא פרק סוגוי...*_*

מירוקו כזה חמוווד..."ידעתי שזה טוב מידי בשביל להיות אמיתי.."...חחחחחח.... חרמן קטן חחחח בסוף הפרק...חחחחחח...איך שכולם חשבו שהוא דואג בגלל היד שלו והוא אוהב ת'תחת של סאנגו....XDDDDDDDD ויפה לו לבן.....למה לא הייתי שם איתו....כשהוא לא נלחם וישב ו"חיכה" למוות שלו......בעעע עם הוא היה נפגע הייתי חונקת את אח שלי שישב לידי באותו רגע...><

Happy me

New member
איזה פרק!!!!!../images/Emo6.gif

היה פשוט פרק מוווווושלם! *אבל חבל שקגומה כמעט לא עשתה כלום, הרי יש לה כוחות! *כמו תמיד מירוקו לא משתנה אף פעם ומנסה להתחיל עם בחורות. *ואינו שלי!!!!!!!! כזה מתחשב (ראינו איך הוא מנסה להמציא תירוצים לדאגתו למירוקו: "אל תיכנע מהר כשאתה איתי"-יה רייט!)

איזה פרק *_*

מדהים!מדהים!מדהים!!!~ פרק מעולה! ממש..!! =] מירוקו שולט, זה ממש מעלה אותו עוד יותר לטופ פייבוריט שלי! ^.^ אינו-צ'אן כ"כ קאוואי!!! הוא כזה מתחשב *_* מתוק!~ נה.. ואני זקוקה לעוד שיפו ;_; הוא היה כזה מתוק כשהוא קפץ על מירוקו!!! ^___^ נה.. וסאנגו ממש מעריכה את מירוקו, זה מתוק~

פינל

New member
איזה פרק חמוד!!

"ידעתי שזה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי"... קאוואיי!! וכן ככה הוא נראה כשאמר את זה, חתיך לא? היה פרק טוב!! אבל דחקו את אינו' קצת, חוץ מהקטע של "אל תשתמש יותר בקאזאנה! או שאני אשבור לך את הידיים!" איזה חבר טוב... ובפרק מחר אני כבר רוצה לדעת איך קואוקו (כתבתי נכון?) לא מת, אפילו שחשבתי לעצמי בפרק שבו שולטים בו שדים איך סאנגו לא מתה מהחיצים והכלי של האח שלה וקואוקו כן מת...

פרק חמוט ^____^

מירוקו הפסיכי XD אבל מסכן... טוב הוא יכול להתנחם בכך שיש לו הרבה חברים חמודים (חוץ מקאגומה שהיא סתם פקצה) שאכפת להם ממנו... למרות שלפעמים הם לא מראים את זה XD שמעתי שלשום את מי וויל באנגלית, וזה... נסבל, אבל לא משהו. זה לפחות יותר טוב מצ'יינג' דה וורלד באנגלית, עם העיבוד הסופר-חרא, הזה ששר כמו חייזר דרוס ששר מהתחת, והמילים הדפוקות... אלוהים ישמור באותו יום ששמעתי את זה הקאתי... ואחרון חביב, לכל אלה שמתבלבלים- הפירוש של מיי וויל זה לא הצוואה שלי! תלמדו מהטעויות של רועי!!! XDDDDDDD

Fay Wood

New member
קגומה מה...?!?!?!?

דבר ראשון כותבים פקאצה דבר שני קגומה לא פקאצה!! ה... יצורות האלה שיש לי בבצפר הם פקאצות.... בעעעע....
וקגומה ממש חמודה ונחמדה למה את לא אוהבת אותה?

PakoLina

New member
פרק יפה!! באיחור..

פחח.. הקטע בסוף: "...מה לא בסדר עם היד שלו?!" *סאנגו וקאגומה נועצות עיניים ביד ימין של מירוקו* *מירוקו... אממ... ממשש.. את התחת של סאנגו* *סאנגו מחטיפה לו* אינויאשה: אוקי, לפי זה, לא נראה שהוא עומד למות.. -__- פחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD היום פרק יפה!!

Fay Wood

New member
אנשים אני במשבר!!!!

אני עדיין לא קולטת שמירוקו עומד למות!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההה אני צריכה לראות את הפרק של היום!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירוקו המסכן שלי!!!!!!!!!!!!
נאראקו הבן זונה!!!!!!
שימות כבר!!!!!
אני צריכה לראות את הפרק של היום!!! ואני היום מפספסת את הפרק ככה שאני צריכה לחכות ליום שבת שאני אראה את ההקלטה של היום ואת השידור חוזר של יום שישי...
איבדתי את עצמי... עזבו.... מירוקו מסכן קטן...!!!!

The Snow fox

New member
אין סיכוי שהוא ימות בפרקים הקרובים

...
זה לא ספוילר, זה פשוט נראה לי דפוק להרוג דמות ראשית כזו על ההתחלה.

פינל

New member
את לוקחת את זה קשה..

לפי דעתי הוא לא ימות, איך אפשר להרוג אותו?! הוא ממש מוסיף...

The Snow fox

New member
פרק טוב מאוד../images/Emo63.gif

מירוקו כזה שולת!!!|1||1| זה היה כזה עצוב שראו אותו בתור ילד צועק "אבא! אבא!"
איכ. איך הם מציירים את השדים הארוכים-מעופפים האלה. פיכס. הם לא יכולים קצת להשקיע שם? זה ממש מגעיל. היום קואהקו! אוף!

למעלה