../images/Emo58.gifפרק 303 ../images/Emo58.gif
פרק טוב, אני לא יכולה להגיד שממש ממש התלהבתי ממנו,2 הפרקים הקודמים היו הרבה יותר טובים לדעתי.
סת'
אחרי 2 פרקים יבשושים בגזרת סת', סוף סוף קיבלנו את סת' הישן והטוב שלנו בחזרה
, הוא קרע אותי מצחוק שהוא התחיל להסביר לדיקן שהוא לקח את החומרים מהחוג דרמה כי אבא שלו אוהב מחזות זמר... LOL וגם היה את הקטע שהוא מספר לסאמר שעשו לו וואג'י חחחחחח זה בכלל קרע אותי מצחוק, עכשיו שראיין לא שם להגן עליו, הוא עוד פעם סופר חנון (כמו שאנחנו אוהבים...או לפחות אני..
).
סאמר
גם סאמר היתה מצחיקה, במיוחד בקטע שהם צבעו את התפאורה והיא אמרה לסת' שהם יכולים להתפס ואז טיילור שמעה אותה והיא אמרה לה "להתפס עושים מה..?" והיא אומרת לה "להתפס מדברים בשעה שאנחנו צריכים לצבוע" ואז היא כזה מרביצה לסת' ואומרת לו לשתוק. וגם את הקטע שהיא אומרת לטיילור "רק בגלל שאת אומרת דברים ממש רשעים בטון ממש נחמד לא עושה אותך פחות סקאנק". אבל יש לי בעיה עם סת' וסאמר ביחד, זה לא שאני לא אוהבת את הזוג הזה, פשוט בפרק הזה הם נראו כמו איזה זוג שנשואיים כבר מיליון שנה, כאילו כבר אין ניצוצות בינהם...הם חמודים והכול אבל לדעתי הם צריכים קצת דרמה במערכת היחסים (ולא כזו שבאה מתוך החברות שלהם עם ריאן ומריסה מלכי הדרמה)
ריאן
זה רק אני או שריאן היה נראה לגמרי מחוץ לדמות בפרק הזה ? זה פשוט לא הריאן אטווד שאני מכירה, הוא היה מוזר והזוי בפרק הזה.( לא שזה גורם לי לאהוב אותו פחות- הבחור עדיין חתיך ואת זה אי אפשר לשנות) הקטע שהוא ביקש מסנדי שמריסה תגור איתם נראה לי ממש מוזר כי ריאן תמיד לא רוצה להפריע ולהטריח את הכוהנים, והיה נראה לי שהוא ירגיש קצת רגשות אשמה על כל הצרות שסנדי נאלץ להתמודד איתם לבדו בקיץ הזה ולא להפיל עליו עוד בקשות, כנראה שהכותבים של הסדרה רוצים לעשות אותו יותר חלק מהמשפחה, יותר טבעי ונוח בבית של הכוהנים ע"מ להראות שהוא באמת חלק מהמשפחה ומכאן השינוי. וגם כל הקטע שהוא היה כזה רומנטי כזה
ובנה למריסה את הבקתה הזו...זה גם נראה משהו מוזר...כאילו לא משהו שריאן יעשה.
מריסה
אין לי הרבה מה לומר האמת, היא היתה בסדר, אהבתי את הסצנה שלה עם ג'ימי ועם ג'ולי לקראת סוף הפרק שהיא מחזירה לה את הטבעת,זה נראה שמריסה וג'ולי מתחילות יותר ויותר להתנהג כמו אמא ובת וזה טוב, כבר נמאס מכול האוירה הרעה הזו בינהם, עכשיו שג'ימי כבר לא בסביבה הם צריכות לעזור אחת לשניה ולהיות כמו אמא ובת אמיתיות. ריאן ומריסה- למרות שהם היו קצת יותר מידי דביקים בפרק הזה, אהבתי אותם מאוד, אהבתי את הסצנה שהם שכבו בפעם הראשונה, ולאלו ממכם שחשבו שזה לא נכון לשלב את הסצנה עם הסצנה של ג'ימי ועם הסצנה של קירסטין (מצד אחד אהבה ומצד שני יאוש ודיכאון) אני חושבת שהם עשו את זה בכוונה, הפרק נקרא "סוף עידן התמימות" והסצנות של ריאן ומריסה, של ג'ימי מקבל מכות ושל קירסטין קונה וודקה כולן מבשרות על סוף עידן התמימות". אהבתי את הקטע שלפני שהם שוכבים, היא אומרת לו שהיא לא יכולה לעשות את זה ואז היא יוצאת וחוזרת ואומרת לו "אתה פשוט היית נותן לי ללכת ?" והוא ואומר לה "You are SO not funny !!!". עוד משהו שהצחיק אותי בסצנה הזאת היה הקטע שריאן אומר לה שאם הם ישכבו עכשיו, זה יעשה את העזיבה של מריסה להוואי להרבה יותר קשה... הבחור כל כך בטוח בביצועים שלו....LOL ???!!!
סנדי וקירסטין
סנדי כהרגלו מושלם ומקסים, והוא אפילו הסכים שמריסה תגור איתם Awwwww לגמרי חמוד !!! אהבתי גם את הקטע שהוא אמר לראיין שהוא חושב שהוא ומריסה צריכים לעשות הפסקה, לא כי אני מסכימה איתו, פשוט כי זה מראה על זה שהוא דואג לו. קירסטין עדיין מבולבלת מפחדת להכשל מפחדת לאכזב את המשפחה שלה, והיצור הזאת שרלוט רק מאכילה אותה בפחדים האלה. אהבתי את הקטע עם המכתב, ממש כמעט בכיתי עם קירסטין, וגם אהבתי שהיא חזרה הביתה ולא שתתה מהוודקה, אהבתי את הסצנה שריאן וסת' מחבקים אותה שהיא חוזרת, למי שכתב שהמשחק של ריאן היה אדיש בקטע הזה, לדעתי זה לא נכון, לדעתי הכותבים עשו את זבה בכוונה, כי לסת' היה הרבה יותר קשה שאמא שלו עזבה וגם בתחילת הפרק הוא מעיר איזו הערה על כך שהיא עדיין לא חזרה ולכן טבעי שהוא יותר יתרגש שהיא חזרה (מה גם שהוא כאילו אמור להיות הטיפוס הרגיש וריאן הטיפוס הקשוח). אהבתי מאוד שהם שניהם לקחו לה את היד והלכו איתה למטבח Awwwww so cute
ג'ימי וג'ולי
אני לא ארחיב על ג'ימי יותר מידיי, מלבד לומר שהוא אדיוט, מטומטם, ביפ, ביפ, ביפ, ביפ, ביפ שמאכזב את המשפחה שלו שוב ושוב, כמו איזה ילד מגודל שהולך ומסתבך עם אנשים מפוקפקים. אההה והאיפור (כמו שכבר אמרו פה) היה מוגזם בטירוף !!! והסצנה של המכות היתה ממש אלימה, אני העברתי קדימה, כבר לא יכלתי להסתכל (אני שונאת סצנות אלימות). ג'ולי- מה יש לומר, כן אני מרחמת עליה, אבל אני לא מרחמת עליה יותר מידיי, אני אמרתי את זה בעבר ואני אגיד שוב
קארמה, קארמה, קארמה ....כן, מה שאתה עושה לאחרים, עוד יחזור אליך בהפוכה, ואני מאמינה שזה העונש של ג'ולי על זה שהיא ניסתה להפליל את ראיין ביירי של טריי.מהטריילר לפרק הבא הדברים נראים אפילו עוד יותר גרועים עבור ג'ולי, אבל אם יש מישהו שיכול להתמודד עם הכול זו רק "גולי קופר-ניקול-(וכמעט עוד פעם קופר). זהו נראה לי...מקווה שלא התעייפתם באמצע. פרק סבבה, הפרק הבא גם נראה נחמד.