הפרק היומי - 303

../images/Emo58.gif303

כרגע סיימתי לראות גם את הפרק וגם את הטריילר לשבוע הבא, היה פרק טוב...בסדר כזה...לא התעלפתי- 2 הפרקים הקודמים היו קצת יותר טובים לדעתי. אהבתי את סת' בפרק הזה במיוחד בסצנה האחרונה עם הדיקן שהוא לא מסגיר את סאמר (איזה חמודון), אהבתי את הסצנה של ראין ומריסה על החוף והקטע עם ג'ולי ומריסה לקראת הסוף, אבל הכי הכי מרגש היה שקירסטין חזרה הביתה וריאן וסת' חיבקו אותה. הקטע שג'ימי קיבל מכות היה קצת מפחיד ויותר מידיי אלים לתוכנית כזו לדעתי. הטרילר לשבוע הבא נראה נחמד- אני ממש מרחמת על ג'ולי ומריסה. אני אכתוב תגובה קצת יותר מקיפה יותר מאוחר-יש לי כמה דברים לעשות. שבת שלום לכולם.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif בקצרה

היה פרק סביר, גם אני אהבתי את הקודמים יותר. היה לי מוזר קצת שהם החליטו להראות את מריסה וריאן עושים את זה ותוך כדי לשלב תמונות של ג'ימי מקבל מכות ושל קירסטן עם הוודקה...
הסצינה שהכי אהבתי הייתה שקירסטן חזרה הביתה - הסצינה עם סנדי, שהיא פשוט מתייצבת בדלת ואומרת I'M HOME.. אח"כ שהיא קראה את המכתב ובכתה, זה היה ממש מרגש, כמעט בכיתי יחד איתה! רציתי לצחוק שהתברר שהקוטג' אפילו לא של שרלוט. צפוי! הקטע שהבנים ראו את קירסטן... לדעתי ריאן שיחק לא משו, הוא אפילו לא נראה מופתע כאילו זה הדוור בא, סת' לפחות שיחק אותה מופתע ממש אהבתי את החיבוק שלה ושל סת', סוף סוף המשפחה יחד! בקשר לטריילר לפרק הבא-
נראה שיתחילו קטעים טובים עם מריסה, ממש ריחמתי על ג'ולי!

R i s a

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gifפרק 303 - תגובה../images/Emo36.gif

מריסה
התאכזבתי בפרק הזה ממריסה, היא נהייתה פתאום הילדה שדואגת למשפחה שלה - כשבמשך די הרבה זמן הבהירו לנו שהיא לא מתה על אמא שלה - ואבא שלה בכלל לא היה איתה איזה שנה. מצד שני היא די אוהבת את אבא שלה, אז מילא. את סצינת הסקס שלה עם ריאן לא אהבתי - הקטע היה ממש יבש ולא שווה את הציפיה, חוץ מזה ממש לא יפה לטעמי לצלם סצינה כזו מלאת חשיבות בשביל הזוג הזה ולשלב אותה עם קירסטן, סנדי וג'ימי - אני מבינה שזה ההורים שלהם והם עוברים משהו קשה, אבל לא היה קשר בכלל לסצינת הסקס. מיותר לדעתי. וגם הקטע שהיא ביקשה מאבא שלה לא לחזור היה טוב.
ריאן
ריאן היה ממש חמוד =] גם בקטע שהוא הציע למריסה לגור איתו וגם היה מצחיק שהוא אמר שהוא הכין את זה
הוא פשוט חמוד! מה שהפריע לי שזה היה די דומה לסקס של לוק ומריסה. לא יודעת למה, כשהוא שאל אותה "את בטוחה שאת רוצה לעשות את זה?" זה היה ממש דומה, ושהיא הנהנה ולא ענתה וכל הקטע הזה. לא יודעת. לפחות הוא לא היה הראשון שלה, כי אז זה סתם היה כואב. היה גם עוד קטע שהפריע לי - כשהוא ראה את ג'ימי ומריסה בדיכאון והכל, הוא לא חשב שמריסה קצת מדוכאת?... בכללי, אהבתי רק את קטעי מערכת היחסים שלו עם מריסה.
סת'
חמוווד
הוא פשוט היה חמוד בפרק הזה
בעיקר כשהוא הגן על סאמר
אבל העונש שהוא קיבל היה ממש לא פייר... וגם כשקירסטן חזרה זה ההיה כל כך חמוד =] "are you really home?" (או משהו כזה) והוא היה כ"כ חמוד =)
סאמר
היא הייתה די בסדר. אני די בטוחה שהיא הציעה לסת' לעשות את הקטע עם ביתן האהבה. והיא גם הייתה ממש מצחיקה עם הבלונדה הפקאצה והמעצבנת. חוץ מזה, מסכנה מייבשים אותה עם אנשים מעצבנים בשביל מחזה זמר טיפשי, מי לא הייתה מתפגרת...? היה גם הקטוע שלא אהבתי כל-כך: שהיא לא עזרה לסת', היא ידעה שהוא יחטוף - מצד שני הייתי עושה כמוה במצבה, כי היא ממש בגבולות של הדיקן והוא יכול להניף את היד והיא תעוף מהבית ספר - לעומת סת'.
קירסטן
היא די עשתה דרמה מזה שאבא שלה מרושש. לא יודעת, היא ראתה שהוא מסובך די הרבה. מצד שני אהבתי מאוד את הקטע שהיא קנתה אלכוהול ולא שתתה! זה מאוד מוכיח לנו שהיא עברה את הגמילה יפה מאוד ושהיא לא תחזור לאלכוהוליזם. זה עשה לי די טוב העובדה הזאת שהיא לא שתתה. חוץ מזה גם הקטע שהיא קראה את המכתב והצטערה על זה שהיא צעקה על כיילב היה טוב, היא גם בכתה. וסוף-סוף היא עזבה את שרלוט.
סנדי
היה ממש מגעיל מצידו לבקש מריאן להיפרד קצת ממריסה. אבל אני די מבינה אותו - כי הוא רק רוצה את טובת ריאן והוא לפחות בסוף הבין שזו הייתה טעות מצידו לבקש דבר כזה. סנדי חמוד
ג'ולי
אני לא מבינה איך היא יכולה להתאהב בג'ימי
אני כל כך ריחמתי עליה בפרקים האחרונים - ואני די בטוחה שהוא רצמה להתחתן בשביל הכסף - ועוד בעונה השנייה הוא אמר לה להפסיק להתחתן בשביל כסף. ג'ולי גם קצת יותר מדי אובססיבית לגבי הסילוק של מריסה והירייה. נכון שזה עניין רציני - אבל אישה קבלי את זה ככה: זו הבת שלך והיא יודעת מה היא עושה! הפרק דווקא די אהבתי את ג'ולי רוב הזמן
ג'ימי
היה אידיוט ונשאר אידיוט. למה הוא עושה את זה כל פעם. הוא כל הזמן מסתבך בצרות. זה די מציק לי אני לא אוהבת אותו ככה. בעצתם אף פעם לא אהבתי אותו
חוץ מזה האיפור היה ממש מוגזם
לא נראה לי שהרביצו לו ככה. זה ממש נראה נוראי.
המלווה של ג'ימי
מגעיל
הוא היה צריך לחכות לדעתי שג'ימי ייתן לו את הכסף. למרות הכל - ג'ימי הגון מספיק בשביל להחזיר לו את זה, הוא פשוט לא יודע להמנע מצרות.
שרלוט
מפחידה אותי
למה יש לה תמונה שלהם (מכריסמכה?) היא מפחידה. מעניין מי היא! כולי סקרנית... אולי היא טובה? לא יו8דעת לגביה. היא מסתורית.
דיקן המשמעות
שונאת אותו
הוא כל כך נופל למלכודות של הבלונדה
מה עכשיו הוא יעיף את כל הבית ספר? רציתי להחטיף לו מכה הגונה כשהוא נתן לסת' את העונש! חוץ מזה כשהוא הכריח את סת' וסאמר להשתתף בזה ולהפגין את "רוח הרבור" (עלק) הוא היה ממש דורש סטירה.
הבלונדה ששכחתי איך קוראים לה
מעצבנת. נקודה. וגם כלבה.

Angelus

New member
303../images/Emo58.gif

פרק טוב, בהמשך לפרק האחרון. מעניין אותי לדעת כבר מה הסיפור עם ג'רי ריאן, ומדוע לעזאזל היא שומרת תמונה של משפחת כהן. אני משער שהיא חלק נטוש של המשפחה, או שקיילב עשה לה משהו רע בעבר והיא חוזרת להתנקם. ג'ימי, ג'ימי --> מזל טוב! פוצצו אותך מכות ואני מקווה לא לראות אותך יותר על מסך המחשב שלי
. אתה אידיוט, מעצבן ותפסיק כבר לומר Fantastic . אתה אבא גרוע, וזהו. הגיע לך.. רייצ'ל קוראים לבחורה הורודה ההיא מהבית ספר? חמודה דווקא. אני אוהב את הקטעים איתה, שונא את הקטעים עם הדיקן כי זה נשמע לי פשוט לא היגיוני שדיקן יהיה עד כדי כך מניאק. כלומר, הם לא רוצים להשתתף בשטויות האלה של הבית ספר אז הדרך החוצה קרובה מאוד? שיקיליטו אותו ישמיעו את ההקלטה להנהלת בית הספר והוא בחוץ. חוצמזה, אני היחיד שחשב שבסוף הפרק יראו את הדיקן ורייצ'ל מתעסקים אחד בשניה? ואז ככה חשבתי שהם יחזירו את ריאן ומריסה לבית ספר, יסחטו אותו. אני שמח שקירסטין חזרה הביתה, לא רציתי שימרחו את זה יותר מדי והזמן פשוט התאים. אני אוהב אותה מאוד, היא דמות מאוד אמהית והייתה חסרה בבית כהן, לא? ג'ולי
מסכנה, איך ראיתי את זה קורה מתחילת הפרק.. אני הייתי מתחתן איתה
אהבתי לראות שבסוף היא ומריסה התחבקו ומריסה אמרה לה שהן יסתדרו ביחד, תמיד הן הסתדרו ביחד. וגם שמחתי לשמוע את מריסה אומרת לו leave but if u do - dont come back. הרגשתי שזה היה המשפט הנחוץ. ציון פרק - 8.5 שבת שלום

שלטון

New member
303../images/Emo58.gif

אוקיי בעיה אחת מאוד גדולה - הצטברות יתר של חארות. יש את הכלבה המעצבנת שסתם עולה לכולם על העצבים, ואת דין הס הזה שגם מעצבן ברמות וגם עם סמכות מסוימת, ואת שרלוט שהיא בכלל evil mastermind. די, מספיק. כל אחד מהם כבר מתחיל להיות מעין הדור הבא של אוליבר טראסק. אחד מהם חייב ללכת, ועדיף בדרך של מוות ביסורים קשים. גם לא אהבתי את המבט המוזר בין הכלבה הזאת ששכחתי את שמה לדין הס, בטח יש להם רומן, ואז שיתפסו אותם הם ישלמו על כל הרע שהם עושים. כמה אומרים פה שהמכות של ג'ימי היה מוגזם. זה לגמרי לא מוגזם, אם מישהו חייב לבנאדם כזה כמויות של כסף, המישהו הזה יקבל מכות רצח אם הוא לא עומד בחוב. זה די מתאים. אני הייתי בטוח שהם יהרגו אותו, פשוט יטביעו אותו משהו. חבל שלא התייחסו לזה יותר ברצינות ושילבו עם סצינות אחרות ועם מוזיקה לא מתאימה בעליל. סך הכל פרק מותח לאללה. מאז התקרית עם טריי יש עלייה מטורפת בדרמה בסדרה הזאת. אם בתחילת העונה השנייה כמעט לא קרה כלום מעניין, עכשיו קורה כמעט יותר מדי. ורחמים לג'ולי? נו באמת. צריך לקרות די הרבה לג'ולי כדי שיהיה רחמים עליה(לא שאני לא מת על הדמות שלה, מה הייתי עושה בלי ג'ולי קופר). חוץ מזה עכשיו היא תהיה פי אלף יותר כלבתא מפעם. אם למישהו מגיע רחמים זה זה שג'ימי לווה ממנו כסף, הוא עשה עסקים עם אידיוט מושלם. נראה לי זאת הולכת להיות עונה דחוסה במיוחד. וטוב שכך.

Angelus

New member
תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 304

נראה פרק ממש טוב, מזכיר לי קצת את הסרט ההוא עם מישל פיפר. מישהו זוכר איך קוראים לו?

invisiblegirl

New member
זהו!

השם ממש עמד לי על קצה הלשון ולא הצלחתי להזכר. כן, הטריילר באמת מזכיר את הסרט!

../images/Emo58.gifפרק 303 ../images/Emo58.gif

פרק טוב, אני לא יכולה להגיד שממש ממש התלהבתי ממנו,2 הפרקים הקודמים היו הרבה יותר טובים לדעתי.
סת'
אחרי 2 פרקים יבשושים בגזרת סת', סוף סוף קיבלנו את סת' הישן והטוב שלנו בחזרה
, הוא קרע אותי מצחוק שהוא התחיל להסביר לדיקן שהוא לקח את החומרים מהחוג דרמה כי אבא שלו אוהב מחזות זמר... LOL וגם היה את הקטע שהוא מספר לסאמר שעשו לו וואג'י חחחחחח זה בכלל קרע אותי מצחוק, עכשיו שראיין לא שם להגן עליו, הוא עוד פעם סופר חנון (כמו שאנחנו אוהבים...או לפחות אני..
).
סאמר
גם סאמר היתה מצחיקה, במיוחד בקטע שהם צבעו את התפאורה והיא אמרה לסת' שהם יכולים להתפס ואז טיילור שמעה אותה והיא אמרה לה "להתפס עושים מה..?" והיא אומרת לה "להתפס מדברים בשעה שאנחנו צריכים לצבוע" ואז היא כזה מרביצה לסת' ואומרת לו לשתוק. וגם את הקטע שהיא אומרת לטיילור "רק בגלל שאת אומרת דברים ממש רשעים בטון ממש נחמד לא עושה אותך פחות סקאנק". אבל יש לי בעיה עם סת' וסאמר ביחד, זה לא שאני לא אוהבת את הזוג הזה, פשוט בפרק הזה הם נראו כמו איזה זוג שנשואיים כבר מיליון שנה, כאילו כבר אין ניצוצות בינהם...הם חמודים והכול אבל לדעתי הם צריכים קצת דרמה במערכת היחסים (ולא כזו שבאה מתוך החברות שלהם עם ריאן ומריסה מלכי הדרמה)
ריאן
זה רק אני או שריאן היה נראה לגמרי מחוץ לדמות בפרק הזה ? זה פשוט לא הריאן אטווד שאני מכירה, הוא היה מוזר והזוי בפרק הזה.( לא שזה גורם לי לאהוב אותו פחות- הבחור עדיין חתיך ואת זה אי אפשר לשנות) הקטע שהוא ביקש מסנדי שמריסה תגור איתם נראה לי ממש מוזר כי ריאן תמיד לא רוצה להפריע ולהטריח את הכוהנים, והיה נראה לי שהוא ירגיש קצת רגשות אשמה על כל הצרות שסנדי נאלץ להתמודד איתם לבדו בקיץ הזה ולא להפיל עליו עוד בקשות, כנראה שהכותבים של הסדרה רוצים לעשות אותו יותר חלק מהמשפחה, יותר טבעי ונוח בבית של הכוהנים ע"מ להראות שהוא באמת חלק מהמשפחה ומכאן השינוי. וגם כל הקטע שהוא היה כזה רומנטי כזה
ובנה למריסה את הבקתה הזו...זה גם נראה משהו מוזר...כאילו לא משהו שריאן יעשה.
מריסה
אין לי הרבה מה לומר האמת, היא היתה בסדר, אהבתי את הסצנה שלה עם ג'ימי ועם ג'ולי לקראת סוף הפרק שהיא מחזירה לה את הטבעת,זה נראה שמריסה וג'ולי מתחילות יותר ויותר להתנהג כמו אמא ובת וזה טוב, כבר נמאס מכול האוירה הרעה הזו בינהם, עכשיו שג'ימי כבר לא בסביבה הם צריכות לעזור אחת לשניה ולהיות כמו אמא ובת אמיתיות. ריאן ומריסה- למרות שהם היו קצת יותר מידי דביקים בפרק הזה, אהבתי אותם מאוד, אהבתי את הסצנה שהם שכבו בפעם הראשונה, ולאלו ממכם שחשבו שזה לא נכון לשלב את הסצנה עם הסצנה של ג'ימי ועם הסצנה של קירסטין (מצד אחד אהבה ומצד שני יאוש ודיכאון) אני חושבת שהם עשו את זה בכוונה, הפרק נקרא "סוף עידן התמימות" והסצנות של ריאן ומריסה, של ג'ימי מקבל מכות ושל קירסטין קונה וודקה כולן מבשרות על סוף עידן התמימות". אהבתי את הקטע שלפני שהם שוכבים, היא אומרת לו שהיא לא יכולה לעשות את זה ואז היא יוצאת וחוזרת ואומרת לו "אתה פשוט היית נותן לי ללכת ?" והוא ואומר לה "You are SO not funny !!!". עוד משהו שהצחיק אותי בסצנה הזאת היה הקטע שריאן אומר לה שאם הם ישכבו עכשיו, זה יעשה את העזיבה של מריסה להוואי להרבה יותר קשה... הבחור כל כך בטוח בביצועים שלו....LOL ???!!!
סנדי וקירסטין
סנדי כהרגלו מושלם ומקסים, והוא אפילו הסכים שמריסה תגור איתם Awwwww לגמרי חמוד !!! אהבתי גם את הקטע שהוא אמר לראיין שהוא חושב שהוא ומריסה צריכים לעשות הפסקה, לא כי אני מסכימה איתו, פשוט כי זה מראה על זה שהוא דואג לו. קירסטין עדיין מבולבלת מפחדת להכשל מפחדת לאכזב את המשפחה שלה, והיצור הזאת שרלוט רק מאכילה אותה בפחדים האלה. אהבתי את הקטע עם המכתב, ממש כמעט בכיתי עם קירסטין, וגם אהבתי שהיא חזרה הביתה ולא שתתה מהוודקה, אהבתי את הסצנה שריאן וסת' מחבקים אותה שהיא חוזרת, למי שכתב שהמשחק של ריאן היה אדיש בקטע הזה, לדעתי זה לא נכון, לדעתי הכותבים עשו את זבה בכוונה, כי לסת' היה הרבה יותר קשה שאמא שלו עזבה וגם בתחילת הפרק הוא מעיר איזו הערה על כך שהיא עדיין לא חזרה ולכן טבעי שהוא יותר יתרגש שהיא חזרה (מה גם שהוא כאילו אמור להיות הטיפוס הרגיש וריאן הטיפוס הקשוח). אהבתי מאוד שהם שניהם לקחו לה את היד והלכו איתה למטבח Awwwww so cute
ג'ימי וג'ולי
אני לא ארחיב על ג'ימי יותר מידיי, מלבד לומר שהוא אדיוט, מטומטם, ביפ, ביפ, ביפ, ביפ, ביפ שמאכזב את המשפחה שלו שוב ושוב, כמו איזה ילד מגודל שהולך ומסתבך עם אנשים מפוקפקים. אההה והאיפור (כמו שכבר אמרו פה) היה מוגזם בטירוף !!! והסצנה של המכות היתה ממש אלימה, אני העברתי קדימה, כבר לא יכלתי להסתכל (אני שונאת סצנות אלימות). ג'ולי- מה יש לומר, כן אני מרחמת עליה, אבל אני לא מרחמת עליה יותר מידיי, אני אמרתי את זה בעבר ואני אגיד שוב קארמה, קארמה, קארמה ....כן, מה שאתה עושה לאחרים, עוד יחזור אליך בהפוכה, ואני מאמינה שזה העונש של ג'ולי על זה שהיא ניסתה להפליל את ראיין ביירי של טריי.מהטריילר לפרק הבא הדברים נראים אפילו עוד יותר גרועים עבור ג'ולי, אבל אם יש מישהו שיכול להתמודד עם הכול זו רק "גולי קופר-ניקול-(וכמעט עוד פעם קופר). זהו נראה לי...מקווה שלא התעייפתם באמצע. פרק סבבה, הפרק הבא גם נראה נחמד.

invisiblegirl

New member
תראי...

יש משהו במה שאת אומרת, שריאן הוא היותר קשוח, ובדר"כ סבבה אני דווקא אוהבת את זה, אבל יש פעמים שהייתי רוצה לראות אותו קצת יותר נותן רגש בסצינה (רק כשזה מתאים כמובן. עדיין הוא צריך להיות מלך סצינות המכות של האו.סי חחח). לדוגמה בסצינה עם קירסטן היה נחמד לראות אותו לפחות עושה פרצוף מופתע, ולא להגיב כאילו זה ברור שהיא באה. אבל היה נחמד איך שהוא לקח לה את היד

למעלה