הפרק היומי - 303

Aviad1987

New member
הרשימה שנתתי לך

בדרך כלל מסודרת לפי סדר ההופעה בפרק. אז זה השיר הלפני אחרון שהיה (כשהאחרון הוא השיר שהמלצתי עליו)

ACAB8

New member
ראין ומריסה שכבו פעם ראשונה??

הם לא שכבו כבר בעונה הראשונה???

ACAB8

New member
לא יכול להיות שלא....

מלא פעמים היו רמיזות שהם שכבו גם בעונה השניה אחרי שהחזירו את טרי לבית שמצאו ת'סמים אצל הילד מהבית ספר מריסה אמרה בביתן יהיה יותר נוח מהרכב והיו מלא רמיזות...ושהוא מוריד לה ת'חולצה

Jo e

New member
עזרה מישהו? ../images/Emo7.gif

אני מנסה להוריד את הפרק מיום שישי בבוקר.. והוא תקוע לי מאתמול על 99.8 אחוזים!! למה זה לא מסיים?!

invisiblegirl

New member
אני חושבת

שזה תלוי במי מחובר באותו רגע. אם אין לך מקורות שיש להם עותק שלם, זה לעולם לא יירד. מעצבן בטירוף, אני יודעת...

Jo e

New member
../images/Emo4.gif

כה.. הנחתי שזו הבעיה.. אני מורידה בביטורנט.. אבל זה כבר כמה ימים, וזה מתסכל חח :\

invisiblegirl

New member
אולי תנסי

למצוא טורנט אחר. ואגב, בחלון ההורדה את אמורה לראות משהו כמו ALSO SEEING 0.987 DISTRIBUTED COPIES אם את רואה בשורה הזאת מספר שהוא קטן מאחד, זה לא ייגמר לעולם. אם את רואה נניח 2.584 זה כנראה אומר שהוא רואה שני עותקים שלמים, וזה אמור לרדת...

משו חשוב

מישו יכול לתת לי אתר מאיפה אני יכולה להוריד את דה אוסי במסר כמובן תודה

shiri li

New member
אמנם באיחור, אבל הביקורת שלי:

אז ככה... למרות הסצנה המיוחלת, הפרק היה די צפוי... באיזהשהוא שלב זה היה ברור או שכיילב מרושש או שג'ימי לא יקבל כלום... כי אף אחד לא יפטר ממריסה כל כך מהר..
בכל מקרה - בא לי לדפוק לשרלוט נבוט בראש. גררר היא כזאת.. פמילי פופר!! אני מקווה שהיא תעלם בקרוב, למרות שלפי האירועים לא נראה לי... גם הפעם הייתה תחושה של רגיעה (כמו בפרק הראשון), למרות שהפעם זה הגיע לגבול המשעמם.. לא חידשו לנו יותר מדי. די הייתי בשוק מהקטע בו ראיין ומריסה "ממשים את אהבתם" (מה רציתם, שאני אגיד על זוג כזה מקסים ביטוי כזה.. הורס? -במובן המקורי של המילה-) ובו זמנית מראים את ג'ימי מוכה קשות באכזריות... זה היה די מיותר, ובלי הצדקה... היו חייבים להראות לנו כל פרט ופרט איך מבצעים בו לינץ'?! אויש והטיילור (?) הזאת (אני לא בטוחה שזה שמה. אני מתכוונת לזאת שמאמללת את סאמר וכהן בבצפר.. שמחליפה את מריסה..) יחד עם ה)@#$#$%^#% המעצבןןן הזה... גרררר... בטוח יקרה משו מעניין בנושא הזה, עכשיו כל שנותר הוא לסבול מעט עד שהשניים האלה יקבלו את הכל כמו בומרנג, כמו שהאו סי יודע לעשות.. או שיגלו שאחד מהם בצרה או ממש מסכן, ואז הם חיביים לרחם עליהם...
בכל מקרה, פרק לא יותר מחביב, אני מקווה שההבא יהיה יותר "התרחשותי"... שירילי.

STA1

New member
אין לי כוח לפרט אז אני פשוט אכתוב

שהיה פרק נהדר כמו השניים הקודמים ואני מקווה שככה כל העונה ומריסה מהממת..!!והטיילור הזאת כלבה אבל דמות נהדרת..ואהבתי את הסצנת "סקס" בבקתה ושהרביצו לגי'מי..כמו שאביעד כתב שהיו צריכים להרוג אותו וזהו!!יותר טוב!!אבל סך הכל פרק טוב..סורי שלא שמתי ספויילר לא היה לי כוח..

למעלה