אמנם באיחור, אבל הביקורת שלי:
אז ככה... למרות הסצנה המיוחלת, הפרק היה די צפוי... באיזהשהוא שלב זה היה ברור או שכיילב מרושש או שג'ימי לא יקבל כלום... כי אף אחד לא יפטר ממריסה כל כך מהר..
בכל מקרה - בא לי לדפוק לשרלוט נבוט בראש. גררר היא כזאת.. פמילי פופר!! אני מקווה שהיא תעלם בקרוב, למרות שלפי האירועים לא נראה לי... גם הפעם הייתה תחושה של רגיעה (כמו בפרק הראשון), למרות שהפעם זה הגיע לגבול המשעמם.. לא חידשו לנו יותר מדי. די הייתי בשוק מהקטע בו ראיין ומריסה "ממשים את אהבתם" (מה רציתם, שאני אגיד על זוג כזה מקסים ביטוי כזה.. הורס? -במובן המקורי של המילה-) ובו זמנית מראים את ג'ימי מוכה קשות באכזריות... זה היה די מיותר, ובלי הצדקה... היו חייבים להראות לנו כל פרט ופרט איך מבצעים בו לינץ'?! אויש והטיילור (?) הזאת (אני לא בטוחה שזה שמה. אני מתכוונת לזאת שמאמללת את סאמר וכהן בבצפר.. שמחליפה את מריסה..) יחד עם ה)@#$#$%^#% המעצבןןן הזה... גרררר... בטוח יקרה משו מעניין בנושא הזה, עכשיו כל שנותר הוא לסבול מעט עד שהשניים האלה יקבלו את הכל כמו בומרנג, כמו שהאו סי יודע לעשות.. או שיגלו שאחד מהם בצרה או ממש מסכן, ואז הם חיביים לרחם עליהם...
בכל מקרה, פרק לא יותר מחביב, אני מקווה שההבא יהיה יותר "התרחשותי"... שירילי.