הפרק היומי
304

../images/Emo58.gif304../images/Emo58.gif- לא אהבתי !!../images/Emo4.gif

באמת פרק משעמם, חוץ מג'ולי ומריאן שום דבר לא היה מעניין והם קיבלו הכי פחות זמן מסך. תכלס- רק משהו כמו ה-10 ד' האחרונות בפרק הזה היו שוות משהו (וגם זה בקושי) הסצנה שריאן ומריסה רוקדים בסוף הפרק לצלילי "פור אוור יאנג" היה הדבר היחיד שעוד היה נחמד בפרק. מסכן ראיין
כל הפרק הוא היה עצוב
. סת' וסאמר פשוט משעממים אותי !!! הסצנה שראין וסת' מדברים בביתן הבריכה היתה קצרה מידי. ג'ולי- הצלחתי קצת לרחם עליה היום, חבל שלא התמקדו יותר בסיפור שלה, זה היה קצת יותר מעניין מ"סאמר-טיילור-דיקן" עם כל הכבוד... סוף סוף ראינו קצת מהבית של סאמר (עד עכשיו רק ראינו את החדר שלה)- והוא מדהים !! אני עדיין לא מוצאת טריילר לפרק שישודר בנובמבר, ואמרו לי שהטריילר אמור להיות טוב.
פרק מאכזב- חבל לי להכנס לפגרה עם פרק כזה חלש.
שנה טובה לכולם
מיכל

עד ה4/11 ../images/Emo10.gif

אני שונאת את כל סוגי הספורט, אבל עכשיו אני שונאת פוטבול במיוחד !!!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

לרגע כבר שכחתי מהפגרות האלה.. כל שנה זה אותו סיפור. שנה שעברה אני זוכר שלא ראיתי איזה 7 פרקים ואז בתקופת סוף הפגרה ראיתי אותם ברצף. זה היה כיף

../images/Emo58.gifבקטנה-שיר מעולה ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

וגם עכשיו זה הפך להיות השיר של ראיין ומריסה !!!. כבר נמאס שסת' וסאמר מקבלים את כל השירים הטובים, הם קיבלו את "שמפיין סופרנובה" מגיע לראיין ומריסה שיר כזה מדהים, כי הם מדהימים בעונה הזו.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif בערך

עוד לא ראיתי את הפרק אבל בעיקרון זה ה-שיר לנשפי סיום וכו'. הוא היה באיזשהו סרט ומאז הוא מזוהה עם זה. שיר מדהים עם מילים מצמררות בעיקר. אני רוצה לראות את הקטע הזה
אגב שמפיין סופרנובה לא היה רק של סת' וסאמר. הוא היה בערך של כולם כי זה היה קטע בעונה שנסגרו קצוות שנפתחו במהלך 14 הפרקים הראשונים אצל כל הדמויות. זה היה יותר כמו שיר הנושא של הפרק. ושחושבים על זה - אין בכלל ספוילר בהודעה. אבל בטר סייף דן סורי

../images/Emo58.gif304

השיר בא באמת בהקשר של נשף (אומנם לא נשף סיום אלא נשף פתיחת הלימודים...אבל אותו עקרון) וכמו "שמפיין סופרנובה" הוא חולק בין כל הזוגות אבל היה מקושר יותר לריאן ומריסה (שוב כמו ש"שמפיין סופרנובה" היה מקושר בעיקר לסת' וסאמר). ובאמת זה לדעתי החלק הכי טוב בפרק (שהיה דיי בינוני).

Angelus

New member
304 ../images/Emo58.gif

הממ פרק נחמד. בהתחלה קצת התעצבנתי כי חשבתי ששוב יהיה ריב בין ריאן למריסה (אוליבר..) בלה בלה, אבל סיימו את זה יפה. הקטע עם הדיקן וטיילור היה ברור, שבוע שעבר כבר אמרתי שחשבתי שסת' וסאמר יראו אותם יחד. זה היה יותר מדי --- בשביל להיות אמיתי. איך שהאו.סי יודעים להפציץ כל סוף פרק עם שיר טוב, הא? זה גורם לי לצאת בהרגשה טובה ושל עוד כל הזמן
כל הכבוד להם על זה! וכמובן, למישהו יש את השיר? שבת שלום חבר'ה!

באיזה יום יוצא או.סי?

עדיין לא קלטתי. בינתיים אני מורידה ורוניקה מארס ואחרי זה אליאס, ורק אחרי זה יהיה לי זמן לדה או.סי, אני מקווה שהשרשור הזה לא יעלם עד אז. בכלמקרה אתמול חיפשתי ולא מצאתי..

למעלה