הפרק היומי
304

זה משודר בארה"ב ביום חמישי ב-2000

שזה אצלנו, יום שישי ב0300 לפנות בוקר. הקובץ בד"כ מגיע לאתרי הטורנטים ביום שישי בסביבות 0500-0600 בבוקר.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif על הפנים

אני יכולה למנות את הסצינות היחידות שאהבתי: 1. קירסטן וסנדי בחדר שינה. זה ארך אולי חצי דקה ממילא. 2. כ-ל הקטעים של ג'ולי. היא מהממת. כל שאר הפרק? כ"כ השתעממתי שאפילו הרצתי קדימה בכמה קטעים. הם ממש הורסים את ריאן. הוא משעמם ומעצבן בטירוף, ממש לא מעניין לראות אותו אובססיבי על מריסה, זה EWWW, זה מציק, וסנדי וקירסטן צריכים לאפס אותו, דחוף. והם הורסים גם את קירסטן. ממש, ממש עצבן אותי לראות אותה מבשלת פתאום!! לעזאזל, כל הקטע של עקרת הבית ממש לא מתאים לה, מילא הגננות אבל להרוס את המוניטין שלה בתור הבשלנית הכי גרועה בעולם. גאד. ולמה לעזאזל אמור לעניין אותי כל מיני סצינות של נשיקות בין שרלוט והבחור ההוא. טיילור והדיקן לא מענינים אותי האמת. פרק חלש לגמרי, זה פרק שאמור להחזיק אותנו בציפייה עד נובמבר? ווטאבר.

../images/Emo58.gif304

אני לא חושבת שריאן אובססיבי למריסה, כאליו... הוא כן אבל.... אפשר להבין אותו, הוא מרגיש רגשות אשמה, אח שלו כמעט אנס אותה והיא עברה קיץ סיוטי בצפייה שטריי יתעורר מהתרדמת. בנוסף לכל, אבא שלה עזב אותה שוב והיא ואמא שלה איבדו את הכול (שזה אומנם לא באשמתו-אבל זה רק מחמיר את המצב שממילא לא טוב). וגם אני חושבת שהוא בודד, הוא כבר לא בבית ספר ואין לו אפילו את סאמר וסת' בסביבה (רוב הזמן), מה שהיה לו עד עכשיו זה את מריסה, ועכשיו יש לה חברים חדשים ואני חושבת שהוא מרגיש מחוץ לענינים. ראיין רגיל לטפל באחרים, וזה כבר בוסס שהדמות שלו היא מאוד מגוננת. חוץ מזה- אני הרגשתי מתח מיני בין מריסה לג'וני (למרות שיש לו חברה). אני דוקא דיי ריחמתי עליו בפרק הזה.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif ארץ השמש...

איך, איך ידעתי שאם רק אעז לכתוב משהו רע על ריאן, ישר תתייצבי להגן עליו
ברור שאם מנתחים, אפשר להבין אותו. לא אמרתי שהוא "מחוץ לדמות", אמרתי שהוא מעצבן. מתחילת העונה כל הסצינות שלו היו עם מריסה, או שהוא דיבר עם אחרים על מריסה. כאילו אין דברים אחרים בעולם. קירסטן בבית עכשיו לא? לא יכל לדבר איתה או משו? לשאול איך היה? למען האמת, אפילו אם היתה סצינה שהוא סתם משחק בפלייסטיישן הייתי מרגישה שיש גיוון כלשהו. אפילו בעונה הראשונה שהיה כל העניין עם אוליבר, הוא היה ככה, כל הזמן חושב עליה והכל, אבל הייתה לו יותר אינטראקציה עם דמויות אחרות. ועכשיו...
אני ממש, ממש מקווה שימצאו תפנית מעניינת לדמות שלו.

../images/Emo58.gif

מה לעשות יש לי חולשה לראיין
וואי, אני מה זה לא חושבת שראיין מעצבן, הוא כזה חמודי-מודי. זה לא שהוא מנותק מהעולם ואובססיבי למריסה. פשוט הבחור מאוהב...זאת אהבה...היא מעסיקה אותך 24 שעות ביממה, חוץ מזה הוא ומריסה עברו כל כך הרבה ביחד ויש בינהם קשר מיוחד אני לא מתפלאה שהוא מתגעגע אליה. ואני חושבת שהדבר האחרון שאפשר להגיד על ראיין זה שהוא- משעמם !! אבל עם דבר אחד אני מסכימה איתך, באמת לא היה גיוון, ולא היה לו הרבה אינטראקציה עם דמויות אחרות בפרק הזה (אני חושבת שזה היה בכוונה ע"מ להדגיש את הנקודה שהוא לבד או שהוא מרגיש לבד) ובאמת לא היה מזיק לו איזה שיחת נפש עם קירסטין.

R i s a

New member
../images/Emo36.gifתגובה - 3x04../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

+ שנה טובה ומקסימה גם לך - ובכלל לכולם
. שנה מתוקה
ועכשיו לתגובה
מבט כללי:
פרק מאוד גרוע בתחילתו
אבל אח"כ הוא השתפר. זאת אומרת, במשך כל הפרק פחדתי שמריסה וריאן יריבו - והו, איזה שיר מדהים מצאו להם
בהתחלה נבהלתי כששמעתי את השיר המקפיץ והדוחה ההוא
סוף סוף החליפו שדיר, מהעונה הראשונה השיר שלהם בשבילי היה Maybe I'm Amazed של Jem. אבל הפרק ביאס לאללה
זה שהם יוצאים להפסקה זה לא אומר שחייבים לחשוף את כל הסודות
כאילו פאאאק
הרסתם את הכל
למה היו חייבים להגיד מי זו שרלוט ומה הקטע של דין וטיילור
לעזאזל עם המפיק
דמויות:
מריסה: מעצבנת. למה היא חייבת לעשות את
היא כל הזמן מבריזה לו - וריאן מסכן מת לה מקנאה... בכללי, אהבתי את מה שהיה בסוף - שהיא החליטה לעשות להם שיר. ושהם רקדו. הקטע שהיא עברה בית ספר מעצבן, אבל נו טוב. זה שהיא עברה לסאמר דווקא אהבתי. בקיצור היא יצאה סבבה בפרק. ריאן: חמודון
אבל מסכן כולו אכול קנאה
זה כמו הקטע של אוליבר, ריאן מת מקנאה - מריסה קצת כועסת - משלימים... אני מקווה שלא יחזירו על הסיפור הזה. לפחות האנשים האלה לא משוגעים והיא לא פגשה אותם אצל בפסיכולוג.
סת': אהבתי אותו הפרק. הוא היה מצחיק... וכלכך... Sethish
וזה שהוא התעקש לא להלשין על סאמר היה כל כך יפה מצידו.
סאמר: היא הייתה סבבה לגמרי. ראו שאיכפת לה מסת' והכל כי היא הלכה ואמרה כשהיא ידעה שסת' בסכנה. היא ממש מסכנה שטיילור לקחה לה את התפקיד ואז עוד לקחה על עצמה את כל הקרדיט
השלישייה: 1 - הבחור עם החברה - חמוד. קצת מחשיד, אבל חמוד. 2 - הבחורה - נחמדה, אהבתי אותה - יש פוטנציאל לאחלה דמות. 3 - המוזר - חמוד, חנוני כזה, אהבתי. המגעילה מהבית ספר: ממש מגעילה
טיילר: לא אהבתי את העובדה שהדמות שלה כבר לא מעניינת. כאילו, סבבה היא יוצאת עם דין אבל עכשיו היא פאקינג לא מעניינת
כי קודם היא הייתה מן דמות פקאצה אבל היו לה סודות. ועכשיו אנחנו יודעחם מהם. זה כמו הטלנובלות המריחות שבהן אנחנו יודעים שסופי צדקה מאוהבת בנדב אבל מישהו אחר מאוהב בה ויצא איתה ואנחנו יודעים שהוא בוגד בה והיא אלא יודעת וכל החרא הזה. הדמות נהרסה
שרלוט: כמו טיילר, נחשפה והלכה הדמות. למרות שמעניין אותי מה היא תעשה כדי "לנצל" את קירסטן. חחחח... "מלכת ניופורט..." קירסטן: קצת מבולבלת, יש לה זכרונות היא מהרהרת - אהבתי את ההתקרבות שלה אל סנדי, ממש יצא מעולה "לדעתי גם אתה קצת מלוכלך"
אבל זה שטיילר משפיעה עליה זה די הורס. סנדי: אהבתי אותו בכל חלק וחלק
ג'ולי: אהבתי את ההתקרבות שלה למריסה, ואהבתי את זה שמראים את הצד הרגיש שבה. אהבתי אותה באמת בפרק הזה. היה ממש אחלה
ציון:
לא פרק טוב בכלל, העלילה ממש לא נראתה לי.
אני נותנת לו 5.

304../images/Emo58.gif

טוב עכשיו סיימתי לראות איזה פרק מעצבן שקוף שיהיה משהו בין ג'וני למריסה ולדעתי הדיקן הוא אבא של טיילור יוווווו איך שרלוט נדפקה שהיא גילתה שלקירסטין אין כסף יווווווו וג'ולי איזה מסכנה מעניין מה יהיה איתה

Aviad1987

New member
סתם עשיתם עליהם על הפרק

לדעתי מדובר בפרק חמוד ביותר. נפלתי בקסמיו משום מה. למה? אולי בגלל שסנדי וקירסטין הכי חמודים בעולם, אולי בגלל החברים החדשים של מריסה שעושים רושם של דמויות מגניבות ביותר והלוואי וזה יתפתח בסדרה, אולי בגלל שאני חוזה את הבלאגנים שעתידים לבוא ואולי כי מריסה נהייתה הדבר הכי יפה בטלוויזיה האמריקאית לפחות!

יש למטה שירשור עם הטריילר

הפרק הבא ישודר או ב-3/11 או ב-4/11 (אני כבר לא זוכרת.

סה"כ היה פרק טוב

הבעיה היחידה שהכותבים יותר התעסקו במריסה מאשר בג'ולי ובבעיה האמיתית שלהם, חוסר הכסף. מה שכן התגלו פרטים על הבלונדה המעצבנית ההיא. וגם על למה הדיקן כל כך אוהב את אשלי. אני אהבתי תפרק לא יודע מה איתכם..

SaRaS GirL

New member
ספוילרררררררר

טוב שמעו.. אין לי כוח לסכם.. אני רק אגיד כמה מילים... הפרק הזה-היה יותר כמו סרט, מסדרה.. מריסה מגיעה לביצפר חדש, מכירה אנשים חדשים,כ אלד מוזר..חבר שלה רב איתה כזה.. זה היה נראה כמו איזה סרט של בנות כזה =\ במיוחד השלישייה הזאתי, יאבלולו הרגשתי בסרט של הילארי דאף. מה זה?! ומה יש לי להגיד על ריאן.. א=מ=ן היה לי כזה חבר. בכל מקרה... לדעתי יקרה משהו בין מריסה לג'וני (??) הזה.. כאילו היא תדלק עליו, נראה לי.. לא יודעת... בכל מקרה היוצרים חייבים להבין, שזה כבר לא שזוגות נפרדים כל חודש... זוגות שאוהבים אחד את השני, נשארים ביחד.. במיוחד זוג של הסדר,ה שזה ברור כבר שהם ייפרדו ויחזרו וייפרדו ויחזרו. למה לעשות מהסדרה הזאת טלנובלה?! זוגות כאלו, שיני נוועדו אחד לשני, לא נפרדים כל כך הרב..וגם אן כן זה "ריב" שהם מגדירים "פרידה" ליום, ואז הם חוזרים.. זה כבר משגע לי ת'שכל, שהם מנסים להפריד בניהם..סתם הורס עלילה =\

Aviad1987

New member
במקור? Alphaville

בפרק יש גרסה פחות יפה, לדעתי, של Youth Group בכלל הם חייבים לנסות לשים גרסאות מקוריות של שירים. זה לא יהרוג אותם. כמו שמפיין סופרנובה שהגרסה של אואזיס לקחה את המה שהיה בפרק.

שלטון

New member
פרק בסדר...

קצת אכזב אותי שזה השיר של ריאן ומריסה, השניים האלה עברו שירים שהם לדעתי הרבה יותר מתאימים. פחות מדי ריאן בפרק הזה, למרות שהקטע שמריסה הולכת למסיבה שלה וסת' וסאמר הולכים למסיבה שלהם היה ממש קטע עצוב, ריאן עוד פעם נשאר לבד. הקטע עם דין הס וטיילור היה יותר מדי צפוי, משכו אותו יותר מדי ועשו ממנו ממש עניין יותר מדי גדול. ובכל זאת הרגשתי טוב אחרי הפרק, הוא היה די מעניין אבל אם הרבה פגמים והפגם הכי גדול שם הוא החברים החדשים של מריסה. אני שונא אותם. לא רק ת'קייסי המיותרת הזאת, אלא גם ת'חננה המעצבן שמנסה להיות כאילו הסת' כהן של הפובליק סקול, והג'וני הזה, הדמות כזאת מעצבנת ומיותרת. בכלל כל הרעיון של לשכפל את החברים של מריסה מהרבור הוא ממש גרוע ומעצבן ולא לדבר על הקאסטינג הנורא. לכן אני כבר ממש מצפה שריאן יתן מכות לג'וני הזה( ובלי בכלל לראות את הטריילר לפרק הבא אני יודע שזה מה שיקרה, וטוב שכך). אבל עדיין, השוואה עם נגיד הפרק הרביעי של העונה השנייה תגרום לכולנו להבין שעדיין מדובר בשיפור ניכר, וסך הכל אני מבסוט אינשאללה

shiri li

New member
אממ.. בקשר לחברים...

נכון, הקאסטינג גרוע בטירוף, אבל הרעיון דווקא טוב. זה רק מראה את הפער, ומראה שיש כאילו-סת' בבצפר ציבורי.. ניסו לעשות איזושהיא השוואה שכביכול "מראה את השוני" בין הבצפר הפרטי לציבורי.. אני מסכימה שיכלו לעשות את זה הרבה יותר טוב, ושהזוג הזה די מעצבן, אבל קצת נורמליות (נורמליות כאן הכוונה - קטע שלקוח מסדרת נעורים מהניינטיז בערוץ הילדים) ואנשים שיש לנו יותר סיכוי לראות מול העיניים - לא יכולים להזיק פעם ב' בסדרה הזאת.. שירילי.

shiri li

New member
פרק סבבה.. :) ../images/Emo58.gif

טוב ככה.. אהבתי את כל הקטע של החבורה החדשה של מריסה.. זה קצת נתן טעם יותר אמיתי לסדרה, קצת לכלוך פחות פלסטיקי.. וזה נחמד.. ידעתי שראיין ומריסה בסוף ישלימו מהריב-לא ריב שלהם.. זה צפוי, אבל בצורה הטובה.. קיוויתי שזה יהיה ככה.. בקשר לדיקן ולטיילור - כמה צפוי... בכלל, פרק די צפוי בסה"כ.. לפי דעתי, בהמשך זה די ברור שיקרה משו בין ג'וני למריסה.. היא תתחבר עם חברה שלו, והם ידלקו אחד על השני - והיא תכעס עליה.. לא בטוחה, אבל יש לי תחושת צ'יק פליק שזה מה שיקרה.. לא רוצה לחכות עכשיו 3 שבועות עד הפרק הבא.. אינעל הסופרבול (או וואטאבר..) הזה.. ומישהו יודע איזה שיר התנגן בסוף כשהם רקדו? תודה מראש..

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifפרק יפההה ../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את הפרקקקק
אבל הקטע שהיא עברה לתיכון החדש ומסתובבת עם החברים החדשים זה מזכיר כאילו אותם בשנה הראשונה נכון? ואיזה חמודה מריסה שבסוף הם רוקדים איזה מאמי! טוב אני חושבת שבפרק הזה את הזוג החמוד אני מכתירה לסנדי וקקיסטין...אין הפרק היה שלהם איזה מתוק הוא איך הוא תומך בה... זה בסה"כ פרק יפה לחלוטין חחחח חג שמחח שנה טובה!

למעלה