../images/Emo36.gifתגובה - 3x04../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif
+ שנה טובה ומקסימה גם לך - ובכלל לכולם
. שנה מתוקה
ועכשיו לתגובה
מבט כללי:
פרק מאוד גרוע בתחילתו
אבל אח"כ הוא השתפר. זאת אומרת, במשך כל הפרק פחדתי שמריסה וריאן יריבו - והו, איזה שיר מדהים מצאו להם
בהתחלה נבהלתי כששמעתי את השיר המקפיץ והדוחה ההוא
סוף סוף החליפו שדיר, מהעונה הראשונה השיר שלהם בשבילי היה Maybe I'm Amazed של Jem. אבל הפרק ביאס לאללה
זה שהם יוצאים להפסקה זה לא אומר שחייבים לחשוף את כל הסודות
כאילו פאאאק
הרסתם את הכל
למה היו חייבים להגיד מי זו שרלוט ומה הקטע של דין וטיילור
לעזאזל עם המפיק
דמויות:
מריסה: מעצבנת. למה היא חייבת לעשות את
היא כל הזמן מבריזה לו - וריאן מסכן
מת לה מקנאה... בכללי, אהבתי את מה שהיה בסוף - שהיא החליטה לעשות להם שיר. ושהם רקדו. הקטע שהיא עברה בית ספר מעצבן, אבל נו טוב. זה שהיא עברה לסאמר דווקא אהבתי. בקיצור היא יצאה סבבה בפרק.
ריאן: חמודון
אבל מסכן כולו אכול קנאה
זה כמו הקטע של אוליבר, ריאן מת מקנאה - מריסה קצת כועסת - משלימים... אני מקווה שלא יחזירו על הסיפור הזה. לפחות האנשים האלה לא משוגעים והיא לא פגשה אותם אצל בפסיכולוג.
סת': אהבתי אותו הפרק. הוא היה מצחיק... וכלכך... Sethish
וזה שהוא התעקש לא להלשין על סאמר היה כל כך יפה מצידו.
סאמר: היא הייתה סבבה לגמרי. ראו שאיכפת לה מסת' והכל כי היא הלכה ואמרה כשהיא ידעה שסת' בסכנה. היא ממש מסכנה שטיילור לקחה לה את התפקיד ואז עוד לקחה על עצמה את כל הקרדיט
השלישייה: 1 - הבחור עם החברה - חמוד. קצת מחשיד, אבל חמוד. 2 - הבחורה - נחמדה, אהבתי אותה - יש פוטנציאל לאחלה דמות. 3 - המוזר - חמוד, חנוני כזה, אהבתי.
המגעילה מהבית ספר: ממש מגעילה
טיילר: לא אהבתי את העובדה שהדמות שלה כבר לא מעניינת. כאילו, סבבה היא יוצאת עם דין אבל עכשיו היא פאקינג לא מעניינת
כי קודם היא הייתה מן דמות פקאצה אבל היו לה סודות. ועכשיו אנחנו יודעחם מהם. זה כמו הטלנובלות המריחות שבהן אנחנו יודעים שסופי צדקה מאוהבת בנדב אבל מישהו אחר מאוהב בה ויצא איתה ואנחנו יודעים שהוא בוגד בה והיא אלא יודעת וכל החרא הזה. הדמות נהרסה
שרלוט: כמו טיילר, נחשפה והלכה הדמות. למרות שמעניין אותי מה היא תעשה כדי "לנצל" את קירסטן. חחחח... "מלכת ניופורט..."
קירסטן: קצת מבולבלת, יש לה זכרונות היא מהרהרת - אהבתי את ההתקרבות שלה אל סנדי, ממש יצא מעולה "לדעתי גם אתה קצת מלוכלך"
אבל זה שטיילר משפיעה עליה זה די הורס.
סנדי: אהבתי אותו בכל חלק וחלק
ג'ולי: אהבתי את ההתקרבות שלה למריסה, ואהבתי את זה שמראים את הצד הרגיש שבה. אהבתי אותה באמת בפרק הזה. היה ממש אחלה
ציון:
לא פרק טוב בכלל, העלילה ממש לא נראתה לי.
אני נותנת לו 5.