הפרק היומי

הפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן אני יודעת.. עוד חצי שעה... אבל כרגיל- כולם רוצים לפתוח שירשור כזה וראשון אז ממהרים..^^ זה בסדר, נכון?><;

keep smiling

New member
אבוי! ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

איך אתה מדבר? חס וחלילה! הרי האנשים הפשוטים חייבים לפתוח! ומחר כבר צריך לחכות לזה בארבע וחצי? ~.~" זה כל הזמן הולך מוקם יותר, דוגרי, תנו לאורן לפתוח א-ח-ר-י כל פרק, תודה ^-^

Thestral

New member
היה פרק מעולה.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

הזאבים היו מאגניבים
וזה היה מצחיק כשקגומה החלה לבכות כמו כוסית. נאראקו הוא כזה לא ברור ומטריד שכזה. נחמד ללמוד שבגללו אינויאשה וקיקיו הרגו אחד את השני. מיאסמה
... יש לי השערה לגבי הסוף[|ספילור|
...] אכתוב אותה למטה. היה פרק די נחמד. ההשערה שלי היא שאולי בסוף קאגומה תצטרך לירות באינויאשה חץ? ואז זו תהיה סגירת מעגל שכזו?... אני לא רוצה לדעת את הסוף, אבל רק השערה שהעליתי.

keep smiling

New member
נא לשרשר דחוף ~.~" ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

איפה אורן? אין לו חיים, זה לא שהוא יכול ללכת לאנשהו O.O~ טוב, אז יש לו חיים, מי נעלב? ><"

metuka15

New member
איזה שיר סיום מוזררר!

הוא כל כך ארוויזיוני שבא למות פרק מעולה!

y a m i girl

New member
כשתתרגלי אליו|מדוזה|../images/Emo82.gif

הוא יהיה אחד השירים היותר יפים שקיימים.

y a m i girl

New member
כשתתרגלי אליו|מדוזה|../images/Emo82.gif

הוא יהיה אחד השירים היותר יפים שקיימים.

פחחחח. פרק לא טוב!!!

השיר המסכן הזה יהייה כל יום בסוף?! הוא מדבר על קאגומה או על קיקיו??? ומתי הפצע המגעיל הזה כבר יעבור לו?!?.. קיצר זה לא היה פרק טוב...><

BaBy AnImE

New member
והשיר סיום הקודם על מי הוא דיבר?

קאגומה או קיקיו? חוץ מזה שראו את קאגומה בכל הזדמנות אפשרית בקליפ, הוא יכול להתאים לשתיהן.

GalBatz

New member
אני לא יודעת אם הוא מכוון למישהי

מסוימת, אבל נראה לי שהוא יותר מתאים לקאגומה.

BaBy AnImE

New member
פרק טוב ^^

אינויאשה וקאגומה כ"כ חמודים ביחד ^-^ הם שוב עשו את זה!! ערוץ הילדים שוב חתכו את הספויילרים בסוף >< אררררררג ><

y a m i girl

New member
^^^^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

דבר ראשון- פיוקאי מוריייייייייייייייייי
אחד מהשירים היותר טובים בסדרה *סגידה* טוב. עכשיו. פקר יפה. חוץ מהקטע שהפקצה חזרה. מה היא מחבקת אותו? מה היא בוכה כמו פקצה טיפשה וצומית? נארקו טמהההה. בא לי להרוג אותו. הוא ממש מעצבן... פרק 24 מתקרבבבבבבבב^^ פיוקאי מורי
^^

אחד הפרקים היפים לפי דעתי..

אהבתי את הקטע שהיא אמרה לו "אני לא בוכה כי אני עצובה אני בוכה כי אתה מטומטם." ממ... מישהו יכול לתת לי את השם של השיר סיום החדש? (אגב, למה תוקעים את סאשומארו בכל מקום?! למרות שאין לי התנגדות... הסדרה הזו לא רק עליו><)

metuka15

New member
גם אני שמתי לב

ססמאשי בישי,אבל זה לא אומר שהוא צריך לככב בשיר סיום כל כך הרבה

כמעט כל הקטעים הם שלו.

חוץ מהקטע שבו מראים את קאגומה (הפקצהשתעוףמאינו) ובעוד קטע אחד שמראים את כולם סביב נארקו. (המכוער)

y a m i girl

New member
המ...|מדוזה|../images/Emo82.gif

אני מניחה שאין בעייה. את יודעת. בטור השיר של ססמאשי והכל. מגיע שיראו אותו שם...

למעלה