הפרק היומי

Co0L iT

New member
היה פרק טוב...

חח סבא שלה ממציא לה כול הזמן מחלות
"אני מריח את הריח של קגומה" חח מאמי... נארקו מעצבןןןן רע רע רע רע רע רע רע שונאת אותו ומה זה השיר הסיום המוזר הזה עם סשמארו
ושוב לא הראו מה יהיה בפרק הבא

GalaxyAngel

New member
זה היה fukai mori

השיר סיום, לא? הממ הסיום השביעי הכי שולט XD היה חמוד וקאגמה חמדמדה.. ואיך ההוג'ו הזה התלהב "את מכריחה את עצמך לבוא לכאן.. נכון?" "זה בגלל כל המחלות שלך! סבא שלך אמר שיש לך שיתוק" הממ זה היה משהו כזה בערך XD

shirosh2503

New member
הפרק של היום =)

הפרק של היום היה נחמד.. חחח איזה מצחיק אינויאשה והפרצופים שלו.. איזה חמוד "הריח של קגומה" שמים לב שהוא מתחיל להתאהב בה!!!

Buyo H

New member
התחלף שיר סיום^___^

היהי^__^ השיר של ססמאשיD: הוו.... ריוקאן כל כך חמוד!!!!!^_____^ ווה.. אני ממש מרחמת על הוג'ו קון;; מנצלים אותו!>< איפה הצדק?;; שיפו חמוד^__^ נאראקו.... הוו... אתה כל כך מכוער>< וויו!

הוו, פרק טובב.^^../images/Emo19.gif

הימים שבהם נארקו היה חלש(יחסית) ולא היו לו בועה והמון דברים מוזרים שיוצאים ממנו.
סוף
וסתם תהייה - אם נארקו יכול לשנות צורה, למה הוא לא משתמש בתכונה השימושית הזאת? אני מניחה שעל אינו זה לא יעבוד (ריח וכל זה), אבל על סאנגו/קאגומה/מירוקו... או, ופקואה מורי, סופסוף.^_^ שיר יפה.

GalBatz

New member
יאי.^_^

היה נחמד. נזכרתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה. נוסטלגיה...
כשחיכיתי מליון שנה שהוא ירד, ואז באיזשהו בוקר ראיתי שהוא סיים לרדת והייתי מאוד מאושרת, אז התחלתי לראות, אבל לא היה לי זמן לסיים אותו כי היה ביצפר. אז ראיתי עד האמצע ודיברתי על זה עם ענברש בביצפר וכשחזרתי ראיתי את השאר. (אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד. אבל רציתי לחלוק בכל זאת.
) הו, השיר סיום~!
ממש שנאתי אותו בהתחלה, אבל אני אוהבת אותו עכשיו. הוא נהדר. יש בו המון דברים שקשורים לפרקים הממש-ממש מתקדמים.

../images/Emo19.gif../images/Emo58.gif

כן, גם אני לא אהבתי אותו בהתחלה.
מה קשור לפרקים מתקדמים חוץ מהאויב של אבא-אינו? (וזה גם לא ~כזה~ מתקדם. פרק 54)

GalBatz

New member
אמ.../images/Emo58.gif

הם גם בקבר של אבא שלהם וכאלה.
זה כבר היה בפרקים הראשונים, אבל לא נורא. אע. וזכרתי שהעניין עם האויב של אבא שלו זה בפרק הרבה יותר מאוחר.

Buyo H

New member
כן..

זה מה שקורה כשאת רואה פרק כל יום במקום כל שבוע\שבועיים
הכל מגיע יותר מהר

GalBatz

New member
תמיד אפשר לראות מההתחלה.../images/Emo3.gif

אבל אני מבטיחה לך שהיא לא תגמר כל-כך מהר.XD

De-Panther

New member
אני ראיתי את...|זבנג|

הפרקים הראשונים ביום או יומיים (זתומרת עד פרק 30 או משהו כזה) ועדיין זה נראה לי עכשיו כאילו הכל מגיע יותר מהר

y a m i girl

New member
../images/Emo45.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

גמני ממש לא אהבתי אותו בהתחלה... זוכרת? אבל כשהתרגלתי...

למעלה