הפרק היומי

GalaxyAngel

New member
אה, ונצל"ש

אם מישהו מוכן להגיב על הפאנפיק שלי.. זה דיי מעליב שלא קוראים אותו ><

יש לי שאלה ^^"

מאיפה הגיעו לאינויאשה ה3 פסים? Oo איזה שיר סיום יפה!! למרות שהקליפ לא משהו P:

GalBatz

New member
הוא נפצע בקרב עם סשומארו.../images/Emo3.gif

יעבור לו עוד מעט.D:

Yoley

New member
כבר חשבתי שזה נהיה פסים קבועים...

כמו לסאשומארו
אבל דווקא יפה לו ככה. הוא נראה כמו אינדיאני...

נושיfay

New member
../images/Emo187.gifחמוד...^^

אממ לא ממש אהבתי...אבל פרק נחמד..^^ איך שסבא של קאגומה משקר...חתיכת שקרן טוב...><.....וואי...מאיפה הם מוציאים את כל המחלות האלה... איזה חמודה קגומה..היא דאגה לאינו..^0^...חחחח אבל הכי הכי חמוד שיפו....איך הוא חיבק אותה כשהוא ראה שהיא חזרה...והמסכן התחיל לבכות.....יאאא...קוואי שכמותו......שיפו לשלטון....*_*...חחחחחחח

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifחחחח

סבא שלה שולט^__^ ואני חושבת שהכל זה מחלות שלו (הכל של זקנים..) אז הוא מנצל את זה להשיג תרופות מההוא שמחזר אחרי קגומה, לא?

Sakura Kinomoto

New member
אאיייזזזהההה פרק יפה!!!

אהבתי!!! אבל היו המון מעצבנימים!!! 1.במנגה קגומה לבושה הרבה יותר יפה!! 2.היו מילים ביפנית שהמתרגמים לא הבינו... 3.השיר של הסיום התחלף!!!ואהבתי נורא את הקודם!!! 4.לא היה "בפרק הבא"...!!!!

The Snow fox

New member
פרק מעולה!!../images/Emo63.gif

ממש אהבתי; אחד המוצלחים. אויש, כלל המחלות האלה כאלה קורעות!!! מוות לנארקו! מאיפה צמחו לאינויאשה הפסים המשונים על הלחי? שיר הסיום נ-ו-ר-א-י. אבל גם את my will לא אהבתי בהתחלה (ועכשיו אני מת עליו
)

פרק מהממממם....... (מתמוגגת)

איזה מצחיק היה! כל המחלות שסבא שלה ממציא.... ואיך שהיא קורת לו המטומטם הזה.....
היא אוהבת אותו..... זה ברור וכשהיא התנפלה עליו... זה היה כל כך יפה..... ושיפו.... פשוט חמוד.... כמו גור קטן...... (שזה מה שהוא) אני דווקא כן הבנתי למה נאראקו שונא את אינוישה.... בגלגול הקודם שלו (אונגינימו או איך שלא קואים למנייאק...) הוא אהב את קיקיו (איך אפשר לאהוב את ה
הזאת לא יודעת...) והיא אהבה את אינוישה... בגלל זה הוא שונא אותו...... נאראקו.... שתמות אמן.... שלעולם לא תהיה מרוצה בגהנום.... עינויים נצחיים למנאייק ה(צינזור) הזה!!!!!

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifסתם פרק מוזר@.@

עמוס כזה מדי... אממ... שיפו חמוד
כרגיל. והשיר סיום נורא מוזר אבל יפה><. ומזה 2 הדברים שלא תורגמו?
אני לוזוכרת, אבל אחד מהם היה כמו מין חול טובעני כזה... מה זה מתקפות או משהו?
*מושפעת מפוקימון@.@* הממ... שאלה קטנה לסיום אני רק מדמיינת או שלכל שם הם מוסיפים כינוי כזה? למשל אני יודעת שלילדים קוראים צ'אן ונדמה לי שקאגומה קוראת לשיפו "שיפו צ'אן"... זה נכון?

GalBatz

New member
אכן,

יש ליפנים הרבה תוספות לשמות. אם תשימי לב, אינויאשה קורא לקאדה "קאדה-באבה", מירוקו לקאגומה "קאגומה-סאמה", קאגומה להוג'ו "הוג'ו-קון"... יש עוד הרבה.

GalBatz

New member
נו, ההוא מהביצפר של קאגומה...

שמבקש ממנו לצאת איתה והיא כל הזמן מבריזה לו או בורחת באמצע.XP

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifאה,

ונארקו כזה יפההה
מסכות על חלק מהפנים זה דבר יפה><

למעלה