הפרק היומי.

PakoLina

New member
הפרק היומי.

נה נה בננה אני פתחתי את שרשור הפרק היומי ואתם לא.. למרות שזה מתחיל עוד 35 דקות אבל חפיף.. (עדיין במוזיקה של ננה בננה..אוף אתם לא בקצב) אוקי, ואחרי שהורדתי את הקקה של התוכי שלי (שד"א קוראים לו פאקו) מהשיער, אפשר להתחיל להגיב. או שלא. הפרק לא התחיל עדיין. באקה שכמותי.

PakoLina

New member
את יודעת, את ממש הנפש התאומה שלי.

כל דבר את מסכימה איתי. ^.^ אחתי!!^^

תודה^^

את מחמיאה לי...

BaBy AnImE

New member
טוב אני לא אראה

*גם* את הפרק הזה... מישהו יכול לתת לי בבקשה את הכתובת של האתר עם התמונות מהפרקים?

Buyo H

New member
קיקיו כל כך מגניבה!!!../images/Emo99.gif

בע.. אני כל כך שונאת את הפקצה הקנאית הזאת~.~ מחר סאנגוווו!^____^

GalBatz

New member
מההההה?

בדיוק כשחשבתי "היי, התרגום השתפר נורא!" מה זה "הופעתו של שאנגו"?! מה הבעיה עם "הופעתה של סאנגו"?>_____< כן. קיקיו הייתה די מעצבנת היום, אבל נסלח לה.
אינויאשה טיפש.^_^

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif ידעתי שיכתבו...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כאן על התרגום הזה
"הופעתו של שאנגו"
אני כזה חיכיתי לראות אם הם יגידו את השם שלה ואז פתאום ראיתי שאנגו ואז אני קולט שלפני זה כתוב הופעתו וטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פרק יפה אהבתי את הסוף

Buyo H

New member
אני לא רואה את הפריוויו..

שאנגו? הם קראו לסאנגו שאנגו?!><

עוריט

New member
פרק שווה!!!

פרק מדהים!!! חחח קרע אותי כשקגומה צעקה לו מהבאר אסווארו XD "מה עשית עם קיקיו?" "מה שאתה עושה עם כול הבנות" "מה? עשית מולה את 'זה'?!?!" ^^

GalBatz

New member
טוב,

כתבתי על זה בפורום של ערוץ שש. אני מקווה שזה ישנה משהו. או שהם סתם התבלבלו. אם זה ישאר ככה זה יהיה נוראי.;;

Co0L iT

New member
ואוווווווו איזה פרק!

מעולההההההההה "מה עשיתה איתה שם?" "מה שאתה עושה עם בנות"XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mrs Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

קרע אותי הקטע הזה

PakoLina

New member
איזה פרק מדהים!!

חח.. מירוקו: "מה עשית עם קיקיו?*רעשן*
*רעשן*" אינויאשה: "מה שאתה תמיד עושה עם בנות..!" מירוקו: "מה?! מול עינייה של קגומה?" אינויאשה: "כן! מה חשבת?!" פרק ממש ממש יפה.. ועכשיו אני עוד יותא שונאת את זאת שאין לנקוב בשמה.. נו, אתם יודעים מי..

Fay Wood

New member
חח באמת קטע קורע..

וגם אני עכשיו קצת מתחילה לשנוא את קיקיו...

למעלה