הפרק היומי.

ketty the sheep

New member
פרק יפה, והקטע עם אינויאשה וקיקיו

ממש מרגש. כמו כן, גם אני שועשעתי מהדיאלוג המפורסם לקראת סוף הפרק. ^^

Aquara

New member
הם כתבו שאנגו!!!! ללאאאאאא

כתבו שבפרק הבא, ציטוט: "מי הוא שאנגו המסתורי?" מי הוא שאנגו?! הם דיברו לא נכון! וואי, אבל אני נורא עצובה... קוהאקו יהרוג את המשפחה והחברים שלהם, ואז נאראקו... :(

Aquara

New member
זה לא ספוילר יותר

הם כבר אמרו שנגו/סנגו והיא הופיעה בפורום בתמונות ובסידרה, ב"פרק הבא" ובשירים של ההתחלה והסוף!

be a bee

New member
פרק יפה ועצוב:<

מסכנה קיקיו:( קאגומה מעצבנת אותי.:| הסצנה בסוף מצחיקה:p

17סיסי

New member
שונאת את קיקיו!!! המגעילה הזאת..

מנשקת את אינויאשה לפני קאגומה!! ואינויאשה הזה אני עצתי הייתי עושה לו אוסוורי עוד מגעיל אחד! ועכשיו דברים יותר משמחים.. סאנגו צאן באה היום!!! אני אוהבת אותה היא חמודה.. מחכה כבר לפגישה שלה עם מירוקו XD מעניין מה יהיה.. ועכשיו החבורה ביחד!

קיקיו... שתמות!!!! מסכנה קגומה....

רגע, אבל אם אני חושבת על זה, זה די מוזר, קיקיו היא גלגול קודם של קגומה.... כאילו, היא רואה את עצמה מגלגול קודם צמנשקת את מי שהיא אוהבת.... מוזר
אינו.... כל כך חתיך... (מתמוגגת)....מסכן, פעמיים אוסגי (שב) בפרק אחד.... והפקצה (קיקיו) כישפה אותו..... פידחה אותו עם קגומה קיקיו: תזכור, כשהתנשקנו הרגשות שלנו היו כנים אינוישה: גם אני לא שיקרתי.. קגומה: (מבט של נוווווו מה איתםםם (קינאה)
מסכנה קגומה... היא אוהבת אותו.... זה היה בשבילה כמו סיוט..... מסכנה....
מירקו שולט כהרגלו מירקו: מה עשיתה שם עם קיקיו בכלל? אינו: מה שאתה תמיד עושה עם בחורות מירקו: מה?!!! עשיתה את "זה" מול קגומה?????!!!! XDDDDDDDD
אינו: אני לא יוכול לבחור בשתי הדרכים? מירוקו: אופייני... קגומה: אוסאגי! מירקו: כן כדאי שתשב....
מירקו: לפי הסצנה הזו, קגומה בסדר....

פרק... נחמד.

קאגומה תחזור, ברור לא? ובמקומה של קאגומה גם אני הייתי נעלבת... יו איזה קטילו שמו לאינויאשה!XD

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifראיתי עכשיו

אחלה פרק. קיקיו כזאת מעצבנת שבא לתת לה מכות><. השדים ההם דוחים
. טחח ומירוקו הזה...XDDDDDD חח כמו תמיד: שיפו חמוד^__^. כל פרק הוא יותר ויותר חמוד!!
נראה לי היום פרק טיפה יבשושי...

Fay Wood

New member
אין אין פרק מהמם היה אתמול...

הפרק הכי יפה שהיה כמו זה היה כשאינויאשה זרק את קאגומה לבאר.. ולפני זה חיבק אותה!!!!!!! עמדו לי דמעות בעיניים!!!! ואתמול בכללל!!!! עוד שנייה אני בוכה!! לעזעזל שהאינויאשה (המדהים) הזה יבחר כבר את מי אוהבת!!!! וכמובן הסצנה המדוברת (מירוקו:עשית את "זה" לפני העיניים של קגומה?!?!) הייתה פשוט קורעת!!!!! וסורי על הבורות (עוד פעם..) אבל מה זה ה"שב" הזה של קגומה? ** התחלתי לראות את איניאשה רק מהפרק המוזכר למעלה... על תהרגו אותי!! איזה מגילה רשמתי!!

be a bee

New member
ממ

קאדה (אחותה של קיקיו) כישפה מחרוזת ושמה על הצוואר שלו, ואמרה לקאגומה לתת לו פקודה וזה יגרום לו *אהמ:p* לעשות אותה, אז היא בחרה "שב", זה היה בפרק הראשון\שני, כשאינויאשה היה די רע ורצה לגנוב מקאגומה את האבן:p

Fay Wood

New member
אוקי עוד שאלה

מיזו סאנגו?? אח שלי מדבר אליה בלי הפסקה (אני רואה אינויאשה אם אח שלי.. הוא סתם נדבק... בגללו אני מרגישה כמו איזו ילדה קטנה
.. טחח עזבו אני מבינה את עצמי..) ואני לא מבינה מי זו!!!

../images/Emo58.gifלגבי מי זו סאנגו

סנאנגו היא לוכדת שדים שנארקו גרם לה ולאחיה להיות אויבים, היא תופיע היום

Fay Wood

New member
תודה!! ובקשר להארי פוטר (בחתימה)

את צודקת!! שולטטטט...!! (מכורה לספרים... ולעוד הרבה דברים אחרים.. ולא סובלת את הסרטים...)

shirosh2503

New member
פרק מהמם!!

היה פרק מהמם אתמול..ממש אהבתי למרות שאני לא מתה על קיקיו..מסכנה קגומה..למה היא לא קולטת שהיא אוהבת אותו?!?! אני מתה כבר לראות את סאנגו..רק ראיתי תמונות שלה..

משום מה, הפרק הזה גרם לי להעדיף את

קיקיו בהרבה על קאגומה@_@ מירוקו ושיפו מצחיקיםXD "עשית את *זה* מול קאגומה?!"XDDD

למעלה