הפרק היומי.

PakoLina

New member
אופס..

מרוב שמיהרתי לכתוב את התגובה שלי, שכחתי לחכות למה יהיה בפרק הבא.. מישהו מוכן להגיד לי?

PakoLina

New member
*הפרצוף המלא רחמים של החתול משרק2*

מישהו מוכן להגיד לי?

be a bee

New member
היית קוראת את ההודעות האחרות:p

בשירשור, כמעט כולם כתבו:p- סנגו תגיע.

J e i n

New member
איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו סידרה כזאת יפה! כעיקרון היא מושתתת כולה על הסיפור בין קיקיו ואינויאשה. איזה עצוב הסיפור שלו ושל קיקיו... מסכנים. איזה כיף, מחר סאנגו! עוד לא הראו אותה שם ואני כבר מתה עליה!

איזה פרק!~ ^.^

קיקיו הרגיזה אותי, אבל משום מה די ריחמתי עליה.. מסכנה \= קאגומה כ"כ מתוקה!! היא לאט לאט מבינה שהיא אוהבת את אינו-צ'אן! ^__^ חח.. אבל הבאקה הזה לא מוכן להבין את זה גם! ><; שיפו שולט, חבל שהראו אותו קצת כ"כ \= ומירוקו! כ"כ כ"כ גאוני! XD קטע חמוד-> שיפו&מירוקו: באיזה נתיב תבחר? אינו-צ'אן: אי אפשר את שניהם?.. ... קאגומה: אוואסרי!!! שיפו: השמיים ימטירו עלייך קללות.. (או משהו כזה..) חח.. כ"כ חמודים!~ זו רק אני הוא שהם חושבים שסאנגו היא גבר? O.O; "... והופעתו של *ש*אנגו" wtf?.. ממתי סאנגו גבר? X_X'

ליסאן

New member
היה פרק מדהים ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

ואני תכף התחיל לתאר אותו אבל קודם לרגע האימה הנורא כשראיתי שהם רשמו שנגו . תגידו לי בבקשה שזו תעות חד פעמית בבקשה!!!!!!!!!!!!! ועכשיו לפרק: לא אכפת לי מה כל מיני קנאיות אומרות קיקיו מדהימה!!! היא כלכך יפה והעצב שלה נוגע ללב אני ממש אוהבת אותה אפילו שהיא כמעט פגעה באינו' (אבל היא לא תמשיך עם זה) העינים שלה תמיד מלאות רגש עם זה כעס הפתעה אהבה או שנאה והקול שלה אוו מדובבת נהדרת (הרבה יותר טוב מהקול המעצבן של קאגומה) והנה עכשיו נראקו הסתבך.... אבל מירוקו הזה "עשית דברים כאלה לפני קאגומה???" איזה ראש יש לנזיר הזה? בקיצור פרק מדהים

Mrs Love

New member
איזה פרק../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

תפוזטיפש לא שלח לי את מה שכתבתי
בקיצר, זה היה אחד הפרקים הטובים ביותר
מסכנה קאגומה כשראתה את אינו וקיקיו מתנשקים
והיום פעמיים היא אמרה לו שב
ופרק הבא סאנגו
רק למה ערוץ הילדים תירגמו סאנגו כשנגו

Sakura Kinomoto

New member
פרק שששוווההה!!!

אוף כל פרק אני שונאת יותר ויותר את קיקיו!! מגעילה...בבעעע אבל איזה קטעים עם מירוקו...חחחחח יא איזה כייף מחר סאנגו אבל המדובבים העילגים כתבו את השם שלה בש' (שאנגו) זוועה!!! כן כן ....

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

הוו^^ פעם ממש שנאתי את קיקיו בפרק הזה! גם מנשק את אינו וגם רוצה לקחת אותו איתה לגהנום?! עכשיו היא בסדר... מאגניבה כזו. מעו... פרק חביב^^ אבל הפקצה... זה גורם לה להתקף צומי אדיר... בקיצור. תכינו את עצמכם! זה יהיה מזעזע. מעו! מחררררררררררררררררררררררררררר סאנגוווו!!! שולטטטטטתתתתתתתתתתתתתתתת! סוףסוףףףף מעו^^

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gifהפרק רק גרם

לי יותר לא לחבב את קיקיוP: מחר פרק טוב

harar8

New member
היה פרק יפה

לא ממש אכפת שתרגמו סאנגו כ"שנגו" ולא ממש שמתי לב שזה היה הופעתו דווקא חשבתי שזה הופעתה
, אולי לא ממש שמתי לב לזה.

יש לי תחושה...

כזאת.. שמי שעושה את התרגום של הסידרה מסתכל על מה שאנחנו אומרים... ואז מתקן את הטעויות שלו... (כמו אונה צ'אן=קיקיו *רעשן
רעשן*- במקום אחות גדולה, הימה= שם הימה -במקום נסיכה, ועכשיו סאנגו=שנגו ועוד בזכר!!!><#) (בטח אתם חושבים שאני מטורפת שמדמיינת דברים...^^")

Sakura Kinomoto

New member
אני חושבת שאת צודקת

אבל אני ממש שונאת כשאנשים אמורים לכתוב על משהו נגיד תוכן ובמקרה הזה כתוביות כש: 1.הוא לא מבדיל בין "אים" ל"עם" 2.אין לו מושג על מה הוא כותב (זה הכי גרוע!!) 3.סתם מחרבש...

פרק טוב..!

הקטע של קיקיו ואינו' כשהיא ניסתה לקחת אותו איתה לגיהינום היה מוזר..
קיקיו מרגיזה.. :/ בכל פרק היא מרגיזה יותר ויותר מסכנה קאגומה.. :/

De-Panther

New member
אגב... המצאתי שיר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בשביל הפרק הזה Kikyo and Inu sitting on the Hell K-I-S-S-I-N-G

למעלה