הפרק השבועי - Spin - 02X06

DarkMagic17

New member
כן כן כן, אבל למה שתהיה חולה?../images/Emo28.gif

בין המצחיקים
איזה בזבוז של מילה

MommyHug

New member
היה עוד איזה ציטוט

בקטע שקדי נכנסה עם סטייסי, כשהן היו בטוחות שמישהו מהם הדליף לעיתונות, ואז היא אמרה להאוס שהוא ייאלץ לעבוד עם עו"ד לצידיו והוא שאל משהו "איך אני אמור לעבוד ככה" ואז היא אמרה "בהגינות" והוא אמר בצורה מצחיקה כזו "no can do" או משהו כזה...
בכל מקרה זה היה מצחיק

Hieros Gamos

New member
זה היה בערך ככה-

How am I supposed to work with a lawyer looking over my shoulder?! carefully You know I can't do that!! או משהו בסגנון

היה פרק מצוין!

אני אהבתי אותו מאוד! התחלתי קצת לסמפט את סטייסי.. היא לא כמו שחשבתי יש אבל סוג של בעיה עם השחקנית הזאת.. אוך אני כל כך אוהבת כשהם מציגים בעיות מוסריות!! אני כל כך אוהבת את ווילסון! איזה דמות נפלאה! היה אפשר לוותר על כמה דמויות משניות אבל עליו, כמו שהוא בדיוק, לעולם לא! כמה שהוא מוסיף! הציטוט שהכי אהבתי צ'ייס: צדקת האוס: איזה בזבוז של מילה האוס: תסרקו לו את הצוואר צ'ייס: את הצוואר? האוס: או שתחזרו על כל דבר שאני אומר בצורת שאלה.. (דאמט באנגלית זה נשמע כל כך הרבה יותר טוב
האוס: צרות בגן עדן בשעה שתיים ווילסון: שלך או שלי? (אני לא יודעת למה אבל זה הצחיק אותי נורא
)

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני גם ממש צחקתי מהציטוט האחרון של וילסון " שלך או שלי ? " חחח לא הספקתי לכתוב את זה

MommyHug

New member
../images/Emo6.gif

האוס: תסרקו לו את הצוואר צ'ייס: את הצוואר? האוס: או שתחזרו על כל דבר שאני אומר בצורת שאלה.. גדול!

Koki Girl1

New member
חח פרק נחמד../images/Emo9.gif

אהבתי בסוף את הקטע שהוא אמר כזה למנקה "בנאדם אני נכה!" בשביל להיכנס לחדר

Tal2012

New member
זה היה קטע מעולה.. אפרופו

לא הבנתי מה הוא חיפש שם בעצם בדפים של סטייסי.. הסבר?

Hieros Gamos

New member
היא אמרה לו שהיא נפגשת עם פסיכולוג

אז הוא הלך להציץ בתיק שלה אצל הפסיכולוגית

Tal2012

New member
האוס החטטן הזה..../images/Emo3.gif

איך הוא תמיד עושה דווקא.... כמו שצריך

Tal2012

New member
אם אעבור את המגן בכימיה ברביעי...

יאוו אין לי כוח לזה
רק חמצון חיזור נשאר, שונאת את זה

Tal2012

New member
יש לי 5 יקירתי ...../images/Emo10.gif

אנגלית, כימיה, מתמטיקה ( 2 שאלונים ), תנך והיסטוריה... הייתי צריכה גם לעשות במחשבים אבל עזבתי מפני שהמורה הייתה משעממת וידעתי טוב את החומר.. כך שכל השיעור שיחקתי שולה הזהב

Hieros Gamos

New member
אה. טוב. עזבי הייתי מסטולה בצהריים

לי יש יותר. (3 במתמטיקה (כפול 2), 2 במחשבים-למרות שאחת לא נחשבה כי לא ממש הגשתי אותה כי הייתה אפשרות לא להגיש
- 2 בכימיה, 2 בספרות, 1 בהיסטוריה, 3 באנגלית, 1 בספרות מורחב...אממ נדמה לי שכיסיתי את הכל). וואו הייתי בטוחה שכתבת את המגן הרביעי ולא ברביעי. לא יודעת מה עובר עלי...

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif זה הכל בגלל הלימודים..

גם אני קצת מסטולה בגלל כל הלימודים האלו. כמו שבמגן בהיסטוריה כתבתי " הנביא טרומן " במקום " הנשיא טרומן " ..
חח השפעות מהמגן בתנך שהיה כמה ימים לפני. כמה שהתחלתי לצחוק באמצע המבחן והמורה אמרה לי לשתוק

למעלה