הפרק השבועי - Spin - 02X06

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פאק יש כל כך הרבה חומר בהיסטוריה... המתכונת שלי היא יומיים אחרי הבגרויות במתמטיקה. כל כך נורא...אני לא זוכרת את החומר השנה! שנה שעברה ידעתי את כולו בע"פ. אני לא רוצה ללמוד אזרחות עם משמה, המחנכת של יא10
אני רוצה גבייי
אבל הוא כנראה לא ילמד אותנו. מדכא...

Koki Girl1

New member
נראה לי שהוא הלך לקרוא

את התיק של בעלה.. כי זה היה החדר שהם היו בו בטיפול בקבוצה.. אני לא חושבת ששם הפסיכולוגית שלה אבל בכל מקרה זה היה מצחיק

pink panther 8

New member
פרק יפה!!..

אהבתי את הסצינה שהאוס אומר לרוכב אופנעים:"נו אז למי את הולך להאמין לאמרגנית שלך שהייתה איתך 7 שנים או לי?" "אני למדתי במכללה" ואז הרוכב אופנעים מפטר את האמרגנית שלו והאוס מחייך LOL..... אהבתי את הסצינה שסטייסי נכנסה והרביצה להאוס חחחחח

2X06 - SPIN

השיחות של ווילסון והאוס תמיד אהובות עליי, והפרצופים שהאוס עשה כשווילסון רמז דברים לגביו כ"כ מצחיקים. בכלל, אני חושבת שרואים את ווילסון יותר בעונה הזאת וזה באמת כיף. גם השיחה של האוס עם מארק הייתה מצחיקה ("it's like watching Oscar Wilde and Noel Coward in the third grade"
) אבל הפרק הזה מדגים בדיוק למה אני שונאת את סטייסי, או יותר נכון את הנוכחות שלה שם. בהתחשב בהיסטוריה הענפה שלהם ביחד ובאופיו הנוראי של האוס אין פלא שהיא הופכת לאובססיה מבחינתו, אובססיה שגורמת לו לעשות שטויות (סוף הפרק
זה לא ייגמר טוב. שלא לדבר על ההתערבות שלו בטיפול של מארק, זה היה פשוט מכוער) ולשקוע בעבר במקום להתקדם הלאה. כל עוד היא שם הוא לא יכול להפסיק לחשוב - האם היא אוהבת את מארק יותר? האם יש להם עוד סיכוי למשהו? לדעתי הוא יכול היה להתמודד עם זה בסדר גמור אם היא לא הייתה תקועה לו בפרצוף כל יום. אי לכך ובהתאם לזאת אני מתחננת בפני התסריטאים - תעיפו אותה מהסדרה ותפסיקו לאמלל את גרג
לגבי קמרון, אני חושדת שמנסים לגרום לנו לחבב אותה פחות, היא עושה שטויות בזמן האחרון. בפרק הקודם חשבתי שזה היה חטטני מאוד מצידה להתערב בין האוס להורים שלו (וזה שבסוף לא היה לה אומץ להידחף ביניהם לא משנה את התחמנות שלה בהתחלה כשהיא הלכה לווילסון מאחורי הגב של האוס), הפרק היא נידנדה לגבי הדברים הלא חוקיים שג'ף עשה, שזה עוד הגיוני, אבל זה שהיא כמעט הלכה והלשינה עליו זה משהו אחר. וה"בגידה" שלה בבעלה פשוט לא הייתה אמינה. היא הכירה אותו, מה, חצי שנה? והוא היה חשוב לה מספיק כדי להיות שם כשהוא גוסס ובזמן הזה היא הספיקה להתאהב במישהו אחר? (שלא לדבר על זה שבעלה נראה הרבה יותר טוב לפי התמונה
) לא יודעת, ההרגשה שלי היא שבעונה הראשונה בנו לנו איזו דמות קדושה ועכשיו מנפצים לאט את הציפיות לקראת משהו רע. למרות שבקטע הזה יש לציין לטובה את שורת הסיום של ווילסון השובב: "You'd be surprised what you can live with". חוץ מהדברים המעצבנים היו גם המון קטעים מצחיקים מאוד בפרק; הקטע בו הוא מרפא את ג'ף לשתי דקות ("This is exactly why I created nurses"), התנועה המוגזמת עם הכפית פלסטיק כשהוא שולח אותם לסרוק את הצוואר של הבחור הרגה אותי מצחוק והמטופל עם המסטיקים היה חמוד. לסיכום, פרק שלדעתי מכין את הקרקע לקראת הקטסטרופה 7/10
ציטוט: Wilson: Is there a light somewhere that goes on when I have food? House: Green for food, orange for beverages, red for impure thoughts. That bulb burns out every 2 weeks

למעלה