הפרק שהכי אהבתי זה כשזינה ביקרה ב.

Hinds Blood

New member
הסדרה נכשלה בל כך הרבה מובנים

שאני אפילו לא אדע מאיפה להתחיל. מבחינתי אין דבר כזה ``אילוצים לגיטימיים``. פספסתי את סיפורי סאן פרנסיסקו, ולגבי אי אר, אוקיי, אין כאן פריצת גבולות אלאל ייצוג לגיטימי של מערכת יחסים לסבית, ובשיקתה של זהות לסביחת, דבר שהוא long overdue מבחינתי. כן יירבו.

Celaeno

New member
OT: סדרות נוספות

דבר אחרון בקשר לקיום או אי קיום של ``אילוצים לגיטימיים`` - אי אפשר לדחוף לגרון של קהל מה שהוא לא מוכן לקבל. ואם עושים את זה בכח, ה``מוצר`` פשוט לא נצרך. אבל ברור לי שאנחנו לא מסכימות בנושא הזה, אז נעבור הלאה. בקשר ל``סיפורי סן פרנסיסקו`` (ימי שלישי, 23:50) - כולה הפסדת 3 פרקים מתוך 12. לא מאוחר להצטרף. סדרה, בעיניי, מבריקה ונועזת. מאז הפעם הראשונה שראיתי אותה ב-94 אני פשוט שפוטה שלה. בקשר ל ``אי.אר`` לא דיברתי בקשר לפריצת גבולות דווקא, אלא לסיפור היפה, הרגיש והמרגש שהם מציגים. אחרי שנים של התעלמות מהומואים ולסביות בטלויזיה, ושנים של הצגתם כמגוחכים או סטראוטיפים, עכשיו יש גל של התקשטות בדמויות הומואים ולסביות בסדרות, אבל בחלק גדול מהסדרות יש הרגשה שזה עלה תאנה ועדיין מין דביקות ומלאכותיות בטיפול בדמויות ובחיים שלהם (בעיקר חיי האהבה). לכן סיפור כמו הסיפור של קרי וקים בולט כמו שושנה בין חוחים.

Hinds Blood

New member
לגבי אי אר

אני חוששת שמה שיקרה זה מקרה מגי דויל שיחזור על עצמו. כלומר: הדמות חושפת את זהותה המינית, ומאז ``נקברת``.

Celaeno

New member
מגי אף פעם לא היתה דמות מרכזית

(כנ``ל יוש), וקרי כן. אבל ממה שראיתי בארה``ב, לא נראה לי שיש עתיד למערכת היחסים שלה עם קים או לזהות המינית החדשה שלה. היא obviously לא מרגישה נח בעור הזה ומוותרת על אהבתה בגלל חוסר הנוחות שלה, שזה טרגי וזה מה שיפה באיך שיצרו את הסיפור הזה (I`m a sucker for unhappy endings). אני בכל זאת מקווה שימשיכו לעקוב אחריו, ושלא יעלימו את קים. אני מתה על קים.

Hinds Blood

New member
ובכן...

דווקא בפרק סיום העונה של אי אר קרי מכריזה קבל עם ועדה כי היא לסבית. לגבי קים, אליזבת מיטשל שמשחקת אותה הודיעה שהיא לא ממשיכה לעונה נוספת. היא קיבלה תפקיד ראשי בסדרה חדשה. אבל תהיה לנו סדרה חדשה לחלוטין של אלן דג`נרס, שזה תמיד טוב.

Celaeno

New member
וואו!

באמת? אני טסתי ביום שהיה הפינלה של אי.אר. את זה אני חייבת לראות! חבל שלא נראה עוד את קים. ד``א - כתבתי משהו על קרי ויבר במסגרת מין תרגיל כתיבה שנתתי לעצמי. זה היה על הפרק שהיא התעוררה בפעם הראשונה בבית של קים. זה קצת כמו פנפיקשן, אבל לא בדיוק. הוא פשוט נותן את הרגשות שמאחורי מה שאת רואה בפרק.

Hinds Blood

New member
פרסמת את זה איפהשהוא?

אני בטוהח שיש מקומות על הנט. אני קראתי פנפיקים סלאשיים על אי אר, כמו גם על כל סדרה אחרת.

Celaeno

New member
לא, רק כתבתי את זה עכשיו.

וחוץ מזה, זה לא ממש פנפיקשן, זה יותר תרגיל כתיבה. לא המצאתי כמעט כלום, סתם ניסיתי לבאר רגשות שמאחורי דיאלוגים והבעות פנים.

Poody

New member
אף אחד לא מכריח אותך לראות ולהעריץ

את הסדרה. אם יש לך כ``כ הרבה טענות וביקורת כלפי הסדרה, את מוזמנת להפסיק לראות אותה

Poody

New member
אז כל סדרה שתומכת שמוציאה מהארון

מישהו היא טובה? משובחת? לאנשים משכילים ורמי דרג?

ומה עם הומאז`ים קומים?

בהרקולס למשל: ``אני לא מספר, אני איש חופשי`` כהומאז` לאסיר או אפילו הומאז` אחר שראיתי בהרקולס הצעיר: May the Horse be with you, כסטרייף ודיסקורד עומדים בתנוחה מהפוסטר של סטאר וורז... האם אלה גניבות?

Celaeno

New member
הומאז`ים קומיים

הם החביבים עלי ביותר. תזכיר לי באיזה פרק היה ההוא עם ה- ``I`m not a number, I`m a free man`` - אני זוכרת שאהבתי את זה מאד.

Hinds Blood

New member
הציטוט לקוח מ...

STRANGER IN A STRANGE WORLD ולגבי הרקולס, המצב שונה בהחלט. הרקולס היא סדרה של פאן, של אנשים שלא לוקחים עצמם ברצינות (בניגוד לזינה), ולכן גם שיבוץ ההומאז`ים יותר הגיוני ומקובל עליי.

Celaeno

New member
אני תמיד תפסתי את ``זינה``

כסדרה של פאן. כל ה-liberties שהם לקחו עם ההיסטוריה, דברים כמו הטריק של בנג`מין פרנקלין עם העפיפון או שבועת היפוקרטס וההחיאה המודרנית שאת הכל - כמובן - המציאה זינה. שלא לדבר על כל הפרקים שהם במפורש קומדיה. אף פעם לא עלה בדעתי לקחת את הסדרה לגמרי ברצינות.

Hinds Blood

New member
אבל התחושה היא ש*הם* עושים זאת

כלומר, לוקחים עצמם ברצינות תהומית.

אה, וכמובן ההומאז ל- Evil Dead

גם בהרקולס של ברוסי (You`re a little two shoe) וגם בזינה בעונה השישית בפרק ששכחתי את שמו, משהו עם אמפיפוליס? כשברוס עושה הומאז` לסרט שהוא שיחק בו - זה גניבה? מה הוא גונב מעצמו?

Hinds Blood

New member
ההומאז` של ברוס

מופיע בפרק END OF THE BEGINNING מן העונה השלישית. במקרה זה הוא עושה הומאז` לעצמו, מה שמעיד, לדעתי על היותו אדם נפוח מחשיבות עצמית.

Celaeno

New member
לאו דוקא

הרבה אנשים עושים קריצות לדברים שהם עשו בעבר. זה חלק מהתרבות המאד אינטרטקסטואלית שפופולארית כיום.

למעלה