הפרק של אתמול

Benjamin Turner

New member
כן, אבל האפקט הנוסטלגי מעצים את

החוויה
אוף עם הפרק הזה, גורם לי כל הזמן לרצות לראות אותו שוב.

Hieros Gamos

New member
ואז בלי גאווה שנינו כנראה

אחרי לילה של אהבה חצינו קו בלתי נראה מה יהיה היום, מה יהיה מחר עוד תראאאאאאהה הכל אותו דבר

LoLo16

New member
גם לי יש אחד של הפרק ../images/Emo9.gif

שעשיתי לפני כמה זמן
נראה לי ששמתי אותו פה, אבל אני לא בטוחה

LoLo16

New member
אוי יש עוד אחד... ../images/Emo6.gif

אני אוהבת האוס/קאדי

sacrament

New member
דמות שלישית מבאפי העונה

2 דמויות מהטריו (וורן ואנדרו) ועכשיו גם דון, האחות המעצבנת של באפי פליז שישימו את ספייק שבוע הבא
ובלי קשר- אחלה פרק. שוב הטעו אותנו לגבי למה זה קרה לה (השיעול של החבר שלה בהתחלה....הוא אלרגי לאור...ברור), שוב קאדי לא סומכת על האוס למרות שהוא גאון. המריבות הטיפשיות בין האוס לוילסון היו פשוט ענקיות. איך הוא נתן לו לחכות שעות בחוץ, החוצפן??? ועד עכשיו אני לא מאמינה שהוא שבר לו את המקל. אבל מגיע לו. והקטע בסוף- כשכולם ראו אותו במעלית מחטט לה בעניינים...כבר חשבתי שזה הסוף של האוס. פפפ...איזה מזל שהוא מצא (כן, אני יודעת שזה התסריט, אבל עדיין מזל...נשמע ממש משפיל לסיים ככה קריירה).

S o u l i s t

New member
יש לי שאלה../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו כל מיני סרטונים על האוס וקדי, שבהם נרמז שבהמשך קדי תרצה משהו עם האוס ולא ברור מה התגובה שלו לזה.. (כניראה שהוא לא מעוניין).. מישהו אולי יודע אם באמת יקרה מצב כזה שבו קדי תרצה את האוס או שיהיה משהו ביניהם בכלל בהמשך..?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אממ אממ...

זה לא בדיוק ככה... קאדי רוצה ילד. היא מבקשת מהאוס לעבור על כל מיני תיקים רפואיים של תורמים (אנונימיים) והוא ישר מגלה מה זה ומתחיל להרצות לה על זה שאנשים כנראה משקרים בדברים האלה ובלה בלה בלה וכהוכחה הוא מביא לה מישהו למשרד שהוא כביכול מעוניין לשכור לצוות שלו והוא בעצם אחד התורמים והוא די מוכיח לקאדי את הטענה שלו ואומר לה שהגנים כן משנים והבנאדם כן משנה והיא צריכה לבחור מישהו שיהיה באמת טוב בשביל להיות האבא של הילד (גם אם רק מבחינה גנטית) ואז הוא עומד לצאת והיא שואלת someone like you?! והוא מסתכל עליה כזה ואומר לה someone you like או משהו בסגנון. יכול להיות שהפכתי את הסדר לא ראיתי את whose your daddy בערך מאז שראיתי את זה בפעם השנייה שזה היה...לפני no reason
ואז בסוף הפרק היא באה למשרד שלו ואומרת שהיא רצתה להודות לו וזה נראה כאילו היא רוצה להגיד עוד משהו וכולם בטוחים שהיא תשאל אותו אם הוא רוצה להיות התורם ואז היא מסתובבת והולכת שזה היה די מדכא האמת... אממ וזה כל מה שהיה מהבחינה הזאת. וואו חפרתי

S o u l i s t

New member
../images/Emo58.gifתודה ../images/Emo13.gif

גם ראיתי סרטונים שבהם נרמז שיהיה משו בינו לבין קמרון.. אבל נראה לי שזה סתם כל מיני אנשים שמתים שהם יהיו ביחד אז הם הרכיבו את כל ה "רגעים המיוחדים" שהיו להם ביחד וזה יוצר אשליה שבאמת יש משהו. האמת היא שלדעתי לא יהיה להאוס כלום עם אף אחת מהצוות שעובד איתו, כי זה פשוט מתבקש מדי.. עצוב :\ מקווה שאני טועה.. עכשיו גמני חפרתי! =] אניוואי תודה על ההסבר!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אני חפרתי יותר../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

עם קמרון כל מה שראית בסרטונים זה כנראה דברים שהיו בNo reason כי שם די היו רגעי האוס/קמרון אבל הם לא אמיתיים

Benjamin Turner

New member
לא-לא, יש קטעי האוס/קמרון גם בפרקים

אחרים. הקטע על האופנוע
, הקטע עם הכסף בסוף clueless, סצינת המקלחת מdistractions... הנה קישור לזה שאני מכירה: http://www.youtube.com/watch?v=vVt9089aLR8&mode=related&search=hugh%20laurie (עלול להיות
, אני פשוט לא יודעת מה מהקטעים שאני לא מכירה שודר בעבר ומה עדיין לא שודר, אבל לא נראה שיש משהו ממש היסטרי) אם יש למישהו קישורים לעוד כאלה, אשמח לקבלם

Hieros Gamos

New member
בדיסטרקשנס זה לא ממש קטע האוס/קמ

טוב, האופנוע כן..ובסוף קלולס גם... ברור שיש, יש גם המון האוסוילסון והמון האוס/קאדי אבל שם יש דברים ממש רציניים

Benjamin Turner

New member
היי, האופנוע זה אחד מקטעי ההאוס/

קמרון הכי מתוקים ומצחיקים שראיתי עד כה
(מה לעשות, עם העוני הזה אנחנו צריכים לחיות, לעומת השפע שיש ודאי לתומכי האוס/וילסון, שלא לדבר על האוסטייסי) ו... put your video-links where your keyboard is

Hieros Gamos

New member
כן, הוא חמוד אבל אני שונאת את קמרון

בפרק הזה (אני לרוב מוצאת אותה כדמות לא הכי סימפטית. הזכרתי שהיא מעצבנת אותי לא?
) אממ האוס/וילסון זה הכל תלוי בנקודת מבט שלך כי את יכולה למצוא את מה שאת רוצה אם את מחפשת את זה...האוסטייסי יחסית אין כל כך הרבה כי היא לא הופיעה בכל כך הרבה פרקים וגם באלה שהיא הופיעה הרבה פעמים הם בעיקר צעקו אחד על השנייה

lovely max

New member
אין קטעים של האוס וסטייסי ?../images/Emo203.gif

זאת מערכת היחסים היחידה שאינה חד צדדית או מופיעה רק בסאבטקסט בסדרה. והיחידה שמשפיעה על ד"ר האוס באופן ברור. והיחידה בה יש נשיקות.

למעלה