הפרק של אתמול

Hieros Gamos

New member
לא אמרתי שאין קטעים של האוסטייסי

אמרתי שאין כל כך הרבה קטעים כמו שהיא חושבת שיש

Hieros Gamos

New member
איך את יודעת שווילסון והאוס לא עשו

את זה?!
^^' אחד הפיקים שאני קוראת העלה את הרעיון בצורה מאוד משעשעת אני חייבת לציין

S o u l i s t

New member
../images/Emo58.gif אם כבר התפתח דיון על

סרטונים, וגם די קיבלתי את הרושם שאת תוכלי לענות בקלות על כל שאלה שלי.. ;] אז, כמה שאלות לי אלייך. לא בדיוק עקבתי אחרי העונה הראשונה (אני יודעת, אני גרועה :S ) אז כשאני רואה סרטונים עם דברים בלתי מכורים אני לא סגורה אם זה היה ופיספסתי או שזה עוד יהיה.. אז- שני דברים ראיתי ולא זיהיתי: 1. האוס כותב על הלוח כל מיני מילים ואחר כך מוחק בקו- במשמעות של DONE, ונשארת בסוף רק המילה "אקספטנס" (לא סגורה איך רושמים באנגלית
) 2. רואים את האוס בוכה (בוכה!!!!! אני כ"כ מקווה שלא פיספסתי את זה!!) ותוקע לעצמו איזה משהו ביד.. שני אלה- היו או יהיו?? תודה!! =)

Hieros Gamos

New member
שניהם היו כבר

1. Acceptance- פרק 2X01 עם האסיר מההוצאה להורג (דת' ראו גאי
)... 2. אני מניחה שזה היה דיטוקס כי האוס...נראה כאילו הוא בוכה שם, עיניים אדומות לאללה וכאלה והוא...די שובר לעצמו את היד אז נראה לי שזה מה שזה. 1X11

S o u l i s t

New member
אוקי ביאסת אותי קשות עכשיו!

אפשר לדעת למה העיניים שלו היו כ"כ אדומות ולמה הוא שובר לעצמו ת'יד..? ותודה על התשובה

Hieros Gamos

New member
חח סורי, שאלת../images/Emo3.gif

שם הפרק הוא דיטוקס שזה די מרמז על מה שהולך. קאדי התערבה איתו (זאת הייתה הצעה של ווילסון) שהוא לא מסוגל להיות שבוע בלי הויקודין ואם הוא יצליח היא תיתן לו חודש בלי קליניק דיוטי. הסצינה הזאת זה נדמה לי ביום השלישי שלו בלי הויקודין והוא עובר תהליך של גמילה מהסמים מה שכולל העצמה של הכאב, בחילות, אינסומניה וכו' ובנוסף, הוא בלי תרופות אז ממש ממש ממש כואב לו. הוא שובר לעצמו את היד כי יש מנגנון במוח שמתייחס רק לפציעה החמורה ביותר באותו רגע ושבירת היד משמשת בעצם כהקלה בכאב של הרגל.

S o u l i s t

New member
הו לא, מסכן.../images/Emo7.gif

אני נראה לי אתחיל עוד מעט בחיפושים של הפרקים של האוס- עונה ראשונה בכל מיני חנויות דיוידי. אני מרגישה ממש רע שלא ראיתי ת'עונה הראשונה.

Hieros Gamos

New member
האוס אחרי האנטומיה של גריי זו הסידר

ה הכי מסודרת שראיתי מבחינת סדר הצפייה בה. תכלס ראיתי אותה כמעט מסודר

S o u l i s t

New member
../images/Emo58.gif הממ באמת?

מה הכוונה לא אמיתיים..? no reason זה סרטון או פרק..? כי זכור לי שראיתי סרטון בשם NO REASON..

Benjamin Turner

New member
אני חושבת שאת מתכוונת לסרטון the

reason, שאליו במקרה גם קישרתי בהודעה לעיל. no reason הוא פרק הסיום של העונה השניה (וקליף האנגר חבל"זי, אם הבנתי נכון)

S o u l i s t

New member
כן, התכוונתי לסרטון THE REASON

חל בילבול קל, ואח"כ גם ראיתי קטעים מ- NO REASON.. עשיתי ת'הבדלה

וילסון והאוס - כ"כ ענק! ../images/Emo6.gif

התזכורת של סטיב - כה מתוק
דווקא אהבתי את פורמן בפרק הזה
[לשם שינוי] כל קטעי האוסוילסון - ענק!!!
האוס כ"כ ילדותי. [התגלגלתי מצחוק מתי שהוא שם לוילסון את היד במים
] הם פשוט מצחיקים שניהם

bustedit

New member
אני פשוט אוהבת

ונקרעת מצחוק בקטעים שהאוס מתעלל ב.. נו ברח לי השם. זה שגר איתו
הא, וילסון. כמו ילדים קטנים. הקטע שהוא שם לו ת'יד במים ואחרי זה וילסון החזיק לו עם המקלXDD האוס מתעלל בו ובאותו זמן רוצה שישאר. חחחחחחח בדדניק
המשפט שהוא אמר.. אממ "כל עוד אתה פה זה פרידה. כשתשכיר דירה זה כבר יהיה גירושים". משו כזה, אהבתי.
עכשיו הוא גם נהיה פסיכולוג

Hieros Gamos

New member
כשאתה פסיכי אתה מקבל תואר פסיכולוג

בלי מבחנים ולימודים וזה
זה לא ככה, זה הולך- נו, איך קוראים לו, eyebrows
*אני מצטטת את יו? לאאא! לא יכול להיות!
*

Hieros Gamos

New member
במציאות הוא הרבה יותר נחמד../images/Emo3.gif

אבל יש לו דימיון כזה או אחר להאוס (הוא עושה דווקא