הפרק ..של היום

FeLiPe Te Amooo

New member
הפרק ..של היום

שונאת את אוליבר והוא חתיך ד"א חח מסכנה סאמר.....איך רואים היא רוצה את סת' מריסה חתיכת טיפשה! למה היא לא שמה לב!?

אחרי שאני יעכל את מה שהיה...

אני יצליח לכתוב תגובה רשמית על הפרק, אבל בנתייים---> אוליבר זווווונה!!! אמאא של כללל הזונווותצתתתת גדחךכיגדחכילדחכנדגחכנכחגד התפחלצתיי הוא כזה כלב! אני שונאת אותוווווווווווווווווווווו! הא, השתחררות...

Aviad1987

New member
אוליבר ודני לגרדום

תגובתי המלאה תימסר אחרי שאני ארגע

popit

New member
../images/Emo26.gif

אני.שונאת.את.אוליבר. שונאת.שונאת.שונאת.למה הוא בכלל בסדרה? וגם אני שונאת את מריסה.נראה לי שהיא יודעת ונהנית מכל הקטע הזה. מגיע לריאן מישהי יותר טובה. שסאמר וסת' כבר יהיו ביחד...לא אוהבת את אנה

M i l k y W a y

New member
לא מגיע למריסה גבר כמו ראיין!!!

הוא כזה מסכן... יואו בא לי פשוט לחבק אותו.. כולם לא מאמינים לו, זה פשוט עצוב.. אוליבר!!!!!!!!$*%$^$%$# שונאת אותך!! תמותתתתתת מריסה יא חתיכת סתומה!!! וסת וסאמר... אחרי היום באמת בא לי שהם יהיו ביחד... אנה הזאת עלוקה.. פרק גדול!

bad attitude

New member
וואי איזה פרק נדיר אוליבר לרצח!!!

איזה פרק וסאמר כזאת חמודה איך רואים שסת' באמת רוצה אותה ולא את אנה וריאן אחח ריאן איזה גבר הוא יצא שהוא פיצץ אותו מכות בדיוק מה שאני הייתי עושה אם מישהו היה לוקח לי את חברה שלי וואלק הייתי פותח לו תפרצוף מכות ובודק שאף אחד לא יהיה שם כדי להפריד ומישהו יכול להגיד לי תשמות של השירים בקטעים הבאים: 1) כשריאן בא עם האופנים לבצפר היה שיר שחזר על עצמו גם כשהוא קרא תמכתב 2) כשסת וסאמת דיברו ליד הלוקרים היה שיר רגוע שקט ויפה כזה אני צריך תשמות שלהם תודה!

שיאו כל כך נכון!!!

היא כזאת תמימה דורשת כאף לפרצוף המושלם שלה. עושה רושם שהיא נהנת מכל המשחק הזה עליה.. אוליבר - מצטרפת להודעה מלמעלה ואומרת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת. שונאת!!! מה שהוא אמר לריאן בסוף הסדרה היה כל כך פוגע... רציתי לבכות. והאגרוף שריאן נתן לו היה במקוםםםםםםםםםםם!!!! כמו שצריך. ואיך ממריסה נכנסה באמצע וראתה אותו מדמם כזה ומסכן כזה עם פרצוף אומלל כזה שאומר "מריסה הצילי אותייייי". אידיוט. אידיוט אידיוט אידיוט. סאמר קצת מסכנה, אני לא אוהבת אותה אבל מרחמת עליה קצת :/ כי היא קצת פגועה מכל הסיפור הזה.. אבל היו איזה שני פרקים שפשוט רציתי לרצוח אותה! היא היתה קרצייה שלא ניתנת לתיאור. אה כן, וחזרתי אם מישהו שם לב

yaelrs

New member
אוף!

אני שונאת את האוליבר הזה! איך מריסה יכולה להיות כל כך עיוורת?

Aviad1987

New member
איך ריאן יכול להיות כזה מטומטם

הוא יכל ללכת על הדרך הבטוחה, להפליל את אוליבר.. במקום זה הוא הלך והפיל את עצמו בבור. הוא היה יותר מדי אימפולסיבי ובסצינה האחרונה שהוא הסתכל על אוליבר אחרי שהוא הפיל אותו הוא באמת נראה מטורף קצת :|

MaY1212

New member
מה אתה מאשים את ריאן!?

מריסה המטומטמת הזאתת! הבהמהה! שיפרד ממנה!!

Aviad1987

New member
אני לא מאשים את ריאן

אני רק אומר שהיה לו חלק במצב הוא התנהג בטיפשות פשוט

MaY1212

New member
אוי סורי התגובה שלי ניראת כאילו

התנפלתי עליך...לא הכוונה..

תסתכלי על זה מהצד שלה...

היא לא יודעת מה הכוונות האמיתיות של אוליבר, אלא רק ריאן, כי אוליבר אמר רק לריאן מן הסתם... והמילה של ריאן לא שווה כלום נגד המילה של אוליבר, כי ריאן חבר של מריסה, ונראה שהוא פועל מקנאה. הסברתי את עצמי טוב..?

עד שלמישהו יש תגובה נורמלית

נכנסים בו? מה לעשות שיש לו דעה שונה משלך, קשה לכבד אותה?

פרק 17- היריבים

אוקיי, פרק טוב מאוד,אחד הפרקים שיותר אהבתי. ס'ת-אנה
אהבתי את האיזכור הישראלי, איזה חמוד ס'ת שהוא מדבר בעברית
, במקום קרב מגע הוא אמר, קרב מגרע. דני הזה יאכססס, אני לא מבינה למה כולם (לוק, סאמר ואנה) צחקו מהבדיחות הלא מצחיקות והמטומטמות שלו, זה היתה סצנה כל כך מפגרת חבל"ז...... ולמה ס'ת יורד על ג'י לנו ??? אני אוהבת את ג'י (בטח בגלל זה הוא הזמין רק את בן מקנזי ומישה ברטון להתארח אצלו בתוכנית
). ראיין-מריסה-אוליבר
ראיין היה כל כך חמוד היום, איזה עצוב שהוא שאל את סנדי וקירסטין אם הם יסלקו אותו, ודרך אגב סנדי
הוא פשוט האבא המושלם. מריסה
היא כל כך סתומה, היא לא רואה שראיין אוהב אותה ? היא מעדיפה את אוליבר המטורלל הזה !! אוף איזה טיפשה היא !!! שמתם לב דרך אגב, שבסצנה שהיא נפרדה ממנו היא אמרה לו "I cant do this anymore" (אני לא יכולה לעשות את זה יותר) שזה בדיוק מה שאמא של ראיין אמרה לו לפני שהיא זרקה אותו מהבית !!

Aviad1987

New member
ואם כבר-

בקשר להערה האחרונה שלך. אוליבר אמר לריאן בסצינה האחרונה שהוא ומריסה לא יכולים להיות ביחד כי הם פרום דיפרנט וורלדס. שזה מה שריאן אמר למריסה בפרק השני...

ההבדל הוא

שאוליבר אמר את מה שאמר מרשעות, הוא יודע שראיין קצת חסר ביטחון, אווטסיידר לא ממש כמו כולם והוא אומר לו את זה כדי לפגוע בו ולהרחיק אותו ממריסה מה שמריסה אמרה-היא אמרה בתמימות (וזה גם לדעתי רמז קטנטן למה שיקרה בהמשך....)

bad attitude

New member
צריך עזרה במוסיקה של הפרק בבקשה

בואנה איזה יבש היום פעם על הפרק היו פותחים שרשור של דף היום בקושי 8 הודעות מ-5 אנשים בלחץ ובקשר לשירים של הפרק אני צריך אותם במיוחד 2 שרשמתי למעלה בהודעה שלי את הקטעים שבהם הם הופיעו תודה לכולם!

למעלה