הפרק ..של היום

השירים

1)השיר שמושמע שראיין רוכב על האופניים לביה"ס הוא : Come Into Our Room - Clinic 2) השיר השקט שהושמע שסאמר וס'ת דיברו מול הלוקרים הוא : Cannonball - Damien Rice שאר השירים שהושמעו בפרק: Boom Box - Mosquitos The Spoils Of The Spoiled - The New Amsterdams Big Sur - The Thrills

חחח

מוטיבים חוזרים או מה?!

פרק חביב..

אוליבר הרשע.רשע.רשע.רשע. מתי הוא יעוף?!
ובקשר לריאן-בדוגרי הוא נהיה קצת כמו אוליבר אז מריסה פשוט לא שמה לב אל אוליבר -הוא היה הקרבן מצידה..היא שמה לב לריאן..ולאיך שהו התנהג-ביתר פסיכוטיות הייתי אומרת... ובכלל הם לא מתאימים..מההתחלה אמרתי את זה,אז אני מקווה שהם לא יהיו בסוף ביחד...

Danielushhhh

New member
לפי דעתי הם ממש מתאימים

רק שככה עם ההתנהגות של מריסה לא מגיע לה את ריאן, הוא יותר מדי טוב בשבילהאם אוליבר לא היה מגיע כל זה לא היה קורה ואז לא היה את הסיבוך הזה.אבל אני בטוחה שאם לא היה את זה היו מוצאים איזה משהו אחר שיפריד ביניהם

DaisyDuke

New member
הפרק היום..

מאיפה דני הזה בא?!?! הוא צריך להיות חבר של לוק או משהו [למרות שהוא מראה שיפור..] התחילה מעיין תחרות "מי יותר פסיכי?" בין ריאן לאוליבר.. מאוד מוזר מה שהולך שם. סת' כל כך מצחיק!! סוף סוף מישהו שמעדיף את הדיילי שואו על פני ג'יי לנו
.. לסיכום: פרק חמוד ומעניין. מסקרן לדעת אם יעיפו את ריאן מהביצפר.

STA1

New member
פרק נחמד ביותר..

אהבתי את כל העניין הזה שמריסה צריכה לבחור אבל בן זונה מה הוא נרשם לבצפר... אני כבר שהוא ימות או משהו!!כל דרך כדי שהוא יעוף מהסידרה כבר!!!!!!! אבל פרק נחמד..אני מחכה לפרק 18 ( למרות שכבר ראיתי אותו ) והוא יהיה מעולהה!!!!ואתם תרצו להשתין במכנסיים מרוב מתח!!!

iamooga

New member
אוליבר ה#*$!

קונאן בהחלט הרבה יותר מצחיק:) אבל אוליבר............. אוליבר!!!!
שונאת אותו!! זה היה פרק די חביב בסופו של דבר- במיוחד סת' (krav magra....( חחח קורע והשירים היו גם אחלה
ד"א- נכון חולצה מעולה???

b i g o s

New member
סת' היה מעצבן הפרק ../images/Emo46.gif

איך הוא התקרצץ על רייאן בקשר למכתב! איזה טמבל הוא נראה באותו רגע. חוץ מזה הוא משחק אותה כזה ילד טוב ומוסרי ותראו איזה צחוק הוא עשה מדני, ממש גועל נפש. אני הכי שונא כאלה טיפוסים.

daydreamer123

New member
על ההתחלה ידעתי שאוליבר מסוכן

אני כבר ראיתי את כול העונה ה1 מהרגע הראשון שריתי את אוליבר הרגשתי שיהיה משהו מסריח אני לא מבין איך מריסה לא רואה את אוליבר האמיתי ולא מקשיבה לראיין היא פשוט מגעילה אותי למרות שהיא כוסית!ֱֱ

Danielushhhh

New member
כן, גמני קלטתי שיהיה משהו ביניהם

זה היה ברור שאח"כ יהיו סיבוכים עם ריאן ובסוף ריאן יפגע

tazit

New member
פרק מדהים!!!!!!!!

שונאת את מריסה. ראיין איזה מקסים הוא. והיחסים של אנה וסת', הגעילו אותי מההתחלה. משעממים כאלו. רואים שהוא אוהב את סאמר יותר. נראה לי שהם עוד יהיו ביחד. אוליבר, מכניס אקשן.

Danielushhhh

New member
לא הולך לריאן כלום ../images/Emo122.gif

דווקא כשהוא נתן לו מכות היא נכנסה ?! עם האוליבר הזה ומריסה המפגרת הזאת אני לא מבינה מה הקטע שלה זה ממש הפחיד אותי איך שהוא הסתכל על אוליבר גם התגובה שלו אבל ממש ריחמתי עליו כשהוא ראה כשמריסה נכנסה

למעלה