הפרק ..של היום

Vintage Queen

New member
רק עכשיו ראיתי!

ריאן יצא קצת טיפש לדעתי הוא היה צריך לעצור תעצמו מלהרביץ לאוליבר הבנ*ונה הזה כי זה הרי בידיוק מה שהוא רצה... זה כזה ברור שעכשיו יעשו לו בעיות מהביתספר! =/ מריסה מטומטמת תחתת! כמה עיוורת אפשר להיות!? סת' חייב לחזור לסאמר... הוא ואנה באמת כמו אחים... אשכרה הגרסה הנשית שלו וזה חולנייי P= ולוק מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
כזה חמודיי
חוצמיזה הפרק היה בסדר...

Vintage Queen

New member
אבל מכל הפרק הזה

הכי טוב לדעתי זאת השותפות של סנדי וג'ימי!! מקווה שיילך להםםם... פפ

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק....

יואו..פרק שולט!!!! אוליבר כזה מניאק! אבל מה לעשות מריסה יותר!!! היא לא שמה לב שריאן דואג לה בגלל מישהו שחתך ורידים בגלל שהוא נפרד ממישהי..גרר...להרוג אותה!!!!! שונאת אותה! אם כבר אז ריאן היה צריך להיפרד ממנה... כי היא מתייחסת אליו כל כך מגעיל אחרי שהיא פגשה את אוליבר.. (או שזאת רק אני
) אוליבר סתם נדחף ושריאן הרביץ לו התחלתי להתלהב נראה לי שהערתי את כל השכונה שלי
חח... סת'-סאמר-אנה-דני..רביעיה מוזרה.. דני מתאים לאנה כי שניהם מפחידים אותי..חחח... הכי אהבתי את הדיאלוג של סאמר וסת'..הם היו כאלה חמודים..חח.. ודני הזה לא הצחיק אותי בכלל=/ הוא היה אמור להצחיק!?

אל תשכח/י (סורי)

שמריסה לא ידעה שאוליבר חתך את הורידים אז היא בעצם בחרה צד שלו כי הוא יצא מסכן לעומת ריאן שכביכול הרביץ לו כי הוא פרנואיד...

M i l k y W a y

New member
זה כל הקטע.. דני לא מצחיק...

אבל הקטע הכי ענק בפרק היה שסנדי אמר לסת', שהבחור הזה לא מצחיק!!! די נשפכתי ממנו!! מעניין באמת עם היילי תחזור...

LemonLimeLilach

New member
אחח האוליבר הזה

שיעיפו אותו מהסדרה דחוף. בחיים לא ראיתי תכנית עם דמות כל כך... מטומטמת מיותרת ומעצבנת. כאילו באמת, הוא לא רע, הוא לא טוב, הוא סתם שם. פעם ראשונה בחיי שאני שמחה ש"הזוג" של הסדרה נפרד. אני לא מאמינה על עצמי אפילו, אבל כל כך רציתי כבר שהם ייפרדו! אפילו שהייתי מעדיפה שריאן יזרוק את מריסה. קרציית על. ריאן עצמו עשה דברים קצת טיפשיים - קודם כל, להראות למריסה את המכתב. כאילו, מה? אתה בכוונה רוצה שהיא תזרוק אותך? ולהרביץ לאוליבר. יש לילד בעיית שליטה עצמית קשה. שישלחו אותו למכון כושר ושיוציא קצת עצבים על שק אגרוף. לא שאכפת לי שהוא הרביץ לאוליבר, כן? לאוליבר הזה יש פרצוף דורש כאפה. סת' גם עצבן אותי עם כל הקטע של המכתב. ממתי הוא נהיה כזה? סת' הרגיל היה לגמרי בדיוק שריאן ידפוק את אוליבר. אהבתי את השיחה של סת' וסאמר... ואיך שאחרי זה סאמר הסתכלה אחורה עליו
ג'ולי -
בעע. היא מעצבנת. תחזירו את היילי ותשלחו את ג'ולי לפריז לנצח.

ככה צריך להיות

יותר טוב שמריסה לא עם ראיין היא יותר מדי טיפשה בשבילו אני שונאת אותה!!! כאילו את הדמות כמובן....אני מקווה שראיין ימצא מישהי אחרת היא לא מתאימה לו!

Sole Survivor

New member
כן גם אני נישאבתי לסידרה

ומתחילה לראות אותה כל שבוע..... סת' כזה חמוד...והאיזכורים היהודים ישראלים עושים את זה עוד יותר חמוד ואוליבר באמת מעצבן וזה היה די צפוי שבסוף הסרט מריסה תיראה אותו על הריצפה אחרי שהוא עצמו עיצבן את ריאן... לפחות ריאן והבחור השני יודעים מיהו אוליבר האמיתי...אוליבר הוא נצלן....מנצל את הטוב לב של מריסה....

למעלה