הפרק של היום

GalaxyAngel

New member
הפרק של היום

איזה חלאה סשומארו.. ואינויאשה.. הוא חיבק את קאגומה.. היה כזה חמוד.. אגב, מתי סאנגו מופיעה?

?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המפגר הזה עושה????!!!! למה????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא שונא אותה?! הוא אוהב את קיקיו?! היא תחזור לעידן שלו בכלל?!?!?!?!?!?!?! למה הוא עשה את זה?????????????!!!!!!!!
תענו מהר!

nomadbl

New member
|נראה לי ספוילר|

זה די ברור הרי הסדרה חייבת להמשיך

Buyo H

New member
ססמאשי../images/Emo99.gif

טוב, זה היה מוזר.. אינויאשה אמר לססמאשי שהפקצה לא קשורה לזה, והוא האשים אותו שתקף אותה, אבל בעצם הפקצה היא זאת שהתחילה להתערב... והפקצה ממש טיפשה
היא עולה על לקצה של הבאר ואז היא קופצה חזרה למטה

GalaxyAngel

New member
אה, ו..

אולי זה ספויילר (זה דיי ברור שזה ייקרה אבל אני לא אסתכן)
איך קאגומה תחזור אם אינויאשה לקח לה את הרסיסים?

Buyo H

New member
נקטע באמצע../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif

היא לא יכולה לחזור בלי רסיס של שיקונוטאמה, אז כמובן שמישהו צריך לבוא לשם עם רסיס.. וזה יהיה אינויאשה צפוי

Buyo H

New member
../images/Emo58.gif

אה... הפקצה חופרת בבאר, ובגלל ששיפו נמצא עם השיקונוטאמה בצד השני היא מצליחה להגיע... כן, זה בגלל שיפו.. האם אני מתחילה להיות סנילית, או שיש יותר מידי פרקים והכל מבלבל?><

פרק יפההה! ואולי תשובה לזה שמעלי...

סשומארו ממש חמוווד!!! אני מאוהבת בו ובאנינויאשה!!!! ואינויאשה היה טוב עם קגומה שהוא זרק אותה לתוך הבאר כי הוא בעצם לא רצה שהיא תסתכן בעולם הפיאודלי המסוכן של יפן... בטח אינויאשה יראה שקשה לו בלי קגומה אז... הוא בטח יעלה ליפן של היום ויחזיר אותה... זה הכי הגיוני, לא? מירוקו היה מצחיק!! "מפה לפה" בסוף הוא קיבל את שיפו..... חחחחח :)

MoonFairy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אחד גדול לפרק הבא

ברור שקגומה תחזור לאינו'! וזה לא הוא שיחזיר אותה..... בפרק הבא הם נלחמים ב.....כלב-זאב-יצור-ענק הזה חחח שיורק מהפה זאבים קיצר, שיפו מחזיק את השיקונוטאמה אצלו והוא בורח מהזאבים יחד עם השרשרת לתוך הבאר, שאגב אינו' זרק לתוכו עץ כדי שקגומה לא תחזור יותר חח כ"כ חמוד מצידו! ^__________^- הוא דואג לה! אהם.....קיצר! שיפו יכנס לשם ויפחד מהזאבים, ובעוד שהשרשרת על הקרקע שיפו מקווה שקגומה תהיה שם ותציל את הכול (כי רק בעזרתה אינו' יכול להביס את השד, כמובן) וקגומה קופצת לבאר בניסיון נואש באותו הזמן חחח ואז בגלל שהיא על הקרקע של הבאר והשרשרת על הקרקע - השרשרת מופיעה בזמן של קגומה ופותחת שוב את השער בין הזמנים וככה היא חוזרת! ^__^

Co0L iT

New member
פרק מעולה!

איך הוא דאג לקגומה ואיך שהוא הסתכן בשביל להגן עליה ואיך שהוא חיבק אותה וזרק אותה לבאר... מירקו ממש מצחיק.. "עם זה מפה לפה אז בסדר" ואיך שהוא ושיפו עקבו אחרי קגומה ואינו XD

איזה פרק............!../images/Emo99.gif

היה פרק... טוב.. מעולה. גם אינויאשה וגם סאשומארו בפרק אחד
אוח... איך אינויאשה התנפל על קאגומה עם החיבוק הזה.. :[ ואחרי זה הוא הדף אותה ממנו על הדשא.. :[[[ ועכשיו היא לא יכולה לחזור אני חושבת שאני יודעת למה הוא עשה את זה.. [טוב, זה די ברור למה] :[:[:[:[:[:[:[:::[[[[[[

ליסאן

New member
אוי איזה פרק יפה....../images/Emo41.gif

סשומארו כלכך יפה גררררררררררררר אני אוהבת אותו ואינויאשה היה כזה מתוק איך שהוא נלחם להגן על כולם.... והחלק אהוב עלי בפרק זה הפלאשבאק שרואים את נארקו מתקיף את קיקיו וברקע אינו' אומר שזה לא היה הוא (החד הקטעים החזקים) אפילו הפקצה הייתה פחות מעצבנת מהרגיל.... קיצר פרק יפה

למעלה