הפרק של היום

פרק שליטה@_@!!

חוץ מאינויאשה הוא היה טיפה חלאה מניאק ;--; אבל הכול בגלל שהוא שאוהב את קאגומההההההההההה*בוכה*

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif|גינצ|פרק מתוק^________^

הוא חיבק אותה! הוא פחד עליה! כל כך חמוד^________^ סאסשומארו סאמא בישיP: הוא צריך למצוא לעצמו יד בדחיפותXP

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifפרק יפה

אהבתי גם את החיבוק אבל את הדחיפה לא>.< ואיך קאגומה תחזור?
אם מישו יכול לתת לי ספויילר לא אכפת לי^__^ חחח אהבתי ת'קטע שבו מירוקו סוגר לשיפו את העיניים ואומר לו שזה לא לילדיםXDDDDD

b t t y b o o p

New member
לא ראיתי!!!!

|מכה את הראש בקיר| ראיתי מכושפות ושחכתי להעביר ערוץ!!|מכה שוב| מישו יכול לתת לי תקציר?

y a m i girl

New member
הווווו|מדוזה|../images/Emo82.gif

הפרק שבגללו שנאתי את ססמאשי הנחמד... בעעעעע האהאהא! הפקצה לחודהה! היא לא יכולה לחזור^^ שנארקו ילך לק8גאדטםפג8ןטויוכיאםדא האידיוט הזה. אני שונאת אותוווווווו XD מחר זה הפרק עם היוקאי הזה. כבר מחר מתחילים לדבר על האוניגומו
ואו, הכל מתקדם מהר! עוד מעט יתחלף השיר סיום ואחר כך תתחיל העונה השנייה
יוווו זה מתקרב כל כך...
לכמה פרקים הבאים- כל כך מצחיק אחרי שמוציאים מהיוקאי את רסיסי השיקוןXD והוא נהיה יוקאי קטן וחמוד עם עיניים ענקיותXD

פרק טוב.^_^../images/Emo19.gif

הוו, אינו חיבק את קאג...איזה חמודימים!
אבל זה היה לא נחמד מצידו לזרוק אותה לבאר ככה. הוא היה יכול לעשות את זה בצורה יותר עדינה.~_~ אני מניחה שהוא היה מובך מהחיבוק.
התרגום המשעשע לפרק הזה - "החרב הזאת לא משתגעת עלי."XD הו, ומירוקו רולז. וסשי גם.^_^

y a m i girl

New member
XD|מדוזה|../images/Emo82.gif

צודקת, אבל עדיין אין על "להשרף זה מה זה לא מגניב" ועל הקטע עם הלשים את הקרביים שלו בקערהXD ועל עוד כל מניני תרגום גרוע

התקציר+מתלהבת

אוקי, ככה. בקרב עם סשומארו (חתיך מרושע, רואים שהוא אח של אינוישה...) קגומה מבטלת את השינוי של הסטאייגה, ושוברת לשומארו את השריון, סשומארו מנסה לפגוע בה, ומצליח חלקית בלבד בגלל שאינויה הגן עליה. קגומה מאבדת את ההכרה, ואינוישה מבקש ממירוקו לקחת אותה משם, שלא תמות. הוא עוצר את אחיו סשומארו, ומירוקו מתחיל לברוח, קגומה מתעוררת, ומסתכלת מהצד כי מירוקו לא נותן לה להתקרב. אינוישה לוקח מאחיו את החרב, אבל נפצע קשה. הם טסים לכפר, ואינוישה לוקח את קגומה ליער, ליד הבאר, ואז הוא אומר לה תודה על זה שעזרה לו (קגומה:אינוישה יש לך חום? *חושבת* מה קרה לו?!) ואז אינוישה מחבק אותה (כל כך יפה *סניף, סניף*, הייתי בטוחה שהוא ינשק אותה....) בנתיים מירוקו ושיפו מתתרים מאחורי הסלע (*מירוקו מצמיד את שיפו לסלע כדי שלא יוכל לראות* שיפו:הי מה אתה עושה!!! מירוקו: זה לא מתאים לילדים)אינוישה אומר לקגומה שהוא פחד שהיא תמות (כמעט כמו שיודה שהוא אוהב אותה *סניף*) הוא לוקח ממנה את הרסיסים ומשליך אותה חזרה להווה.... (חושב: שם היא תהיה בטוחה... חמוד כזה I'm in love) וקגומה לא יכולה לחזור כי אין בהווה רסיסים.... ספוילר: אל תדאגי, שיפו יפיל לבאר רסיס בפרק הבא, והיא תחזור לעידן הפאדראלי.... אינוישה.... כל הרגעים היפים שאהבתי 1. כשהוא היה מורעל בלילה שהוא הפך לבן אנוש.... אינוישה: יש לך ריח נפלא, קגומה..... 2. כל הפעמים שהוא הגן על קגומה 3. כשהוא כעס על מירוקו... 4. כשהוא החזיק לה את היד כשהיא האשימה אותו שהוא לא מסתכל לה בעיניים, קגומה: אני יודעת למה אתה לא מסתכל לי בעיניים, אני יותר מדי דומה לקיקיו! אינוישה: (טון כועס) זה לא בגלל..(מבט של אהבה בעיניים... חמוד, מחזיק לה את היד, טון רך) זה לא בגלל זה..... 5. כשהוא אמר לה שהוא פחד שהיא תמות כשהוא חיבק אותה בפרק הזה.......

למעלה