התקציר+מתלהבת
אוקי, ככה. בקרב עם סשומארו (חתיך מרושע, רואים שהוא אח של אינוישה...) קגומה מבטלת את השינוי של הסטאייגה, ושוברת לשומארו את השריון, סשומארו מנסה לפגוע בה, ומצליח חלקית בלבד בגלל שאינויה הגן עליה. קגומה מאבדת את ההכרה, ואינוישה מבקש ממירוקו לקחת אותה משם, שלא תמות. הוא עוצר את אחיו סשומארו, ומירוקו מתחיל לברוח, קגומה מתעוררת, ומסתכלת מהצד כי מירוקו לא נותן לה להתקרב. אינוישה לוקח מאחיו את החרב, אבל נפצע קשה. הם טסים לכפר, ואינוישה לוקח את קגומה ליער, ליד הבאר, ואז הוא אומר לה תודה על זה שעזרה לו (קגומה:אינוישה יש לך חום? *חושבת* מה קרה לו?!) ואז אינוישה מחבק אותה (כל כך יפה *סניף, סניף*, הייתי בטוחה שהוא ינשק אותה....) בנתיים מירוקו ושיפו מתתרים מאחורי הסלע (*מירוקו מצמיד את שיפו לסלע כדי שלא יוכל לראות* שיפו:הי מה אתה עושה!!! מירוקו: זה לא מתאים לילדים)אינוישה אומר לקגומה שהוא פחד שהיא תמות (כמעט כמו שיודה שהוא אוהב אותה *סניף*) הוא לוקח ממנה את הרסיסים ומשליך אותה חזרה להווה.... (חושב: שם היא תהיה בטוחה... חמוד כזה I'm in love) וקגומה לא יכולה לחזור כי אין בהווה רסיסים.... ספוילר: אל תדאגי, שיפו יפיל לבאר רסיס בפרק הבא, והיא תחזור לעידן הפאדראלי.... אינוישה.... כל הרגעים היפים שאהבתי 1. כשהוא היה מורעל בלילה שהוא הפך לבן אנוש.... אינוישה: יש לך ריח נפלא, קגומה..... 2. כל הפעמים שהוא הגן על קגומה 3. כשהוא כעס על מירוקו... 4. כשהוא החזיק לה את היד כשהיא האשימה אותו שהוא לא מסתכל לה בעיניים, קגומה: אני יודעת למה אתה לא מסתכל לי בעיניים, אני יותר מדי דומה לקיקיו! אינוישה: (טון כועס) זה לא בגלל..(מבט של אהבה בעיניים... חמוד, מחזיק לה את היד, טון רך) זה לא בגלל זה..... 5. כשהוא אמר לה שהוא פחד שהיא תמות כשהוא חיבק אותה בפרק הזה.......