הפרק של היום

LoVe in Ron

New member
אהההה...../images/Emo183.gif

למה הוא דחף אותה לבאר?! רשע.
אבל עדיין חמוד
כי הוא פחד...... פחד...
הוי. :) שיפו: "מירוקו מה קורה שם?!" מירוקו: "זה לא לילדים
" נו, וזהו. רק שקאג תחזור במהרה

איררון

New member
../images/Emo3.gifפרק ענק

אני הכי אהבתי את זה את הקטע שהוא פיתאום זרק אותה לבאר אחרי שהוא חיבק אותה.

HAN2005

New member
פרק יפה

איזה פרק.... אבל נראה לי ששד אחר הולך לקחת את קאגומה

סאשו-קון *__*

הוא כזה שולט, מושלם, מדהים, שקסי!!!!~ אני מתחתנת איתו ^___________^ הווו.. קאגומה\אינויאשה..! יאמי!!!!! *_* ומירוקו היה שולט!!! ושיפו-צ'אן, מתוקי כתמיד!~

b t t y b o o p

New member
מאוחר מידי,

אני והוא כבר מאורסים. סורי, את יכולה להתפק באינויאשה עם מישהי אחרת כבר לא תפסה אותו

17סיסי

New member
כן היה היום פרק יפה!!

אבל אינו עיצבן אותי! מה הוא זוקר אותה ככה?? חוצפן!

harar8

New member
איזה פרק יפה

אינויאשה עשה זאת רק בגלל שהוא דואג לקאגומה. והחיבוק שלהם היה ממש יפה.

נושיfay

New member
|מאוהבת|פרק יפיפה..!!!

סאשי קון....חחח בישי קריר מרושע ומעצבן שכמותו...><....אבל עדיין בישי......אבל האדישות האדישות הורגת אותי...>< מירוקו.....*מתגלגלת מצחוק*...אפילו שהוא כמעט גוסס ...יש לו עדיין כוח להרביץ לקרפדה המעצבנת...<< עם השם המעצבן ג'אקן....בעעעעעעע אני חולה על מירוקי...חחחח...הוא פשוט אני בדמות בן....בערך...או שלא..0.0 אינו....בישי לורוצה הוא חיבק את קאגומה...T_T...גמאני רוצה חיבוק..... בעע אם אני הייתי קגומה הייתי תופסת את אינו מהשרוול ואז הוא היה בא איתי...בעע בחיים אני לא הייתי משאירה אותו לבד...הוא עוד עלול לעשות דברים משוגעים...<<....אבל הוא עדיין חמודי..^^".... ואני עדייו רוצה חיבוק...0.0

J e i n

New member
יא, איזה פרק טוב!!!

היה מדהים!! אני רוצה כבר לראות איך קאגומה תחזור לעידן הפיאודרלי או איך שקוראים לזה. איזה מצחיק היה: מירוקו: "זה לא לילדים!" חחח

b t t y b o o p

New member
אם כבר אז כבר

זה פיאודלי לא? אבל המערכת הפאודלית הייתה קיימת רק ב אירופה....לפי מה שאני זוכרת....בכל מקרה זה איפשהו בתקופת ימי-הביניים.

J e i n

New member
איזה מעניין יהיה כשסאנגו תצטרף!

למה כולם חוץ מקאגו בנים?! רוצים עוד בנות!!

למעלה