הפרק של מחר... (לא ספויילר!)

../images/Emo44.gifכבר../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

טוב.. תשרשרו הכל על הפרק להודעה

זואי 22

New member
כן..אני הכי אהייה עצובה בקטע ש..

שנדי תדבר עם החבר שלה בטלפון..

דווקא היום (לא ספוילר),

לצערי, מרוב ספוילרים לא מסומנים, אני כבר יודעת מי תעוף היום, ואני רק רוצה להגיד לכם, שאני לא אבכה כשהיא תעוף. זהו.

אשו6

New member
אממ...

נכון שזה ממש מעצבן שלא שמים ספויילרים שצריך, אבל לדעתי גם אם ידעת מי תעוף, יכולת בכל זאת להתרגש ולבכות...! גם כשאני יודעת מי עפה זה מרגש...!

אשו6

New member
יש! ../images/Emo6.gif

יופי חח... למרות שאני חושבת ששנדי גם הייתי קצת אשמה, מה לעשות היא הייתה שיכורה, ובאמת מגיע לה שילח לה...!

שלומית16

New member
קשה לי להבין את זה

כשהיא הייתה שיכורה היא שכחה שיש לה חבר או מה!?!?!?לא נראה לי למזלה יש לה חבר שמבין אותה אבל אם אני הייתי במקומו לא הייתי סולחת לה כל כך מהר אם בכלל

אשו6

New member
צודקת אבל היא

לא שלטה על זה...! באמת מזלה שחבר שלה סלח לה....! וגמאני במקומו לא הייתי סולחת כל כך מהר...! והוא צודק באמת! אבל שנדי אני בטוחה שלא התכוונה....

הפרק של היום *ספולייר*

אז ככה...בפרק שנדי תבגוד בחבר שלה..והיו שמועות בעיתונים וכתבות למיניהם שהם יחזרו בסוף.ואפריל תעוף..באמת אפריל לא מתאימה..כמו שהרוב יודעים יואנה תנצח מרסדס מקום 2 ושנדי המהממת! מקום 3..בדוגרי שנדי הייתה צריכה לזכות היא פשוט מדהימה והורסת אני מתה עליה!!! אנשים טיירה בנקס המנחה איזה מעלפת היא..אני חולה עליה ועל השיר המעלף והמקסים שלה shake ya body אני לא מפסיקה לישמוע אותו...אני חולה על השיר הזה..בקיצור ביי!!!צפייה נעימה היום..

למעלה