הפרק של מחר... (לא ספויילר!)

את לא לומדת, הא?

לא כותבים ספולייר, וגם לא *ספולייר* או שום צורה אחרת. כותבים את המילה ספוילר (יש מבינה? ספוילר, לא ספולייר) בין קוים כאלה |, כלומר |ספוי5לר| רק בלי החמש הזה באמצע, ואז יוצא כזה-
ואם זה עדיין קשה לך, אז את יכולה לבחור באופציה של "סמיילים וסימנים לתוכן" ואז פשוט ללחוץ עם העכבר על הסימון של הספוילר. מה שאת רוצה, רק שיהיה סימון, ולא לכתוב *ספולייר*. ואם זה עדיין קשה לך, אז תתאפקי ואל תכתבי ספוילרים עד שתלמדי איך לסמן אותם.

רותם ע

New member
למה סתם להתחכם ולהתנשא?

את רואה שכתוב בכותרת ספויילר, ואת כבר מבינה שיש שם ספויילר, אז מה העניין?

כי כבר קרה בעבר ש

היא כתבה ככה בכותרת ולא סימנה עם אייקון, ואנשים לא שמו לב לזה כי זה לא היה מספיק אדום ובולט, וראו ספוילר שלא רצו לראות. בגלל זה המציאו את הסימון, אחרת כולנו יכולנו רק לכתוב "ספוילר" בכותרת, לא?

y a ® d e n

New member
אוף אפריל../images/Emo10.gif

אני אוהבת אותההה היא מדהימה
הכי הכי אהבתי אותה את מרסדס ואת ג'נאשההה 3 המושלמות
יואנה יצאה הכי יפה בתמונות האלו... אבל יותר אהבתי את התמונה של מרסדס ואפריל, כי שנדי לא יצאה טוב בכלל בתמונה שלה ושל יואנה, ומרסדס ואפריל יצאו נחמד
איזה עצוב היה בשיחה של שנדי עם החבר שלה
מסכן
אבל לפי איך שזה נראה הם לא נפרדים... וואיייי איזה מהר עברה כל העונה הזאתי
הזמן טס
כבר פרק אחרון

DidjiT

New member
יא איזה פרק!

חחח דבר ראשון, אם אני הייתי אפריל מתי שהעיפו אותה הייתי הולכת לנייג'ל ודופקת לו תנשיקה של החיים שלו.. ואומרת "פשוט הייתי חייבת!" והולכת משם... :) חוץ מזה שגם הוא חם עליה!.. חחח עכשיו בקשר לפרק, אני לא חושבת ששנדי כל כך צריכה להצטער... ברור שלבגוד זה לא לעניין.. אבל האישה שם כבר חודשיים או משהו כזה.. ואסור לה לגעת באף אחד כי יש לה חבר.. והנה היא קצת משתכרת ונהנת מזה ויש שם מישהו שהיא נמשכת אליו... אז יאללה... שתעשה כיף! חיים רק פעם אחת!!
יואנה הייתי מדהימה הפרק.. חבל שעשו לה קצר זה קצת הרס את היופי שלה! בכל מקרה, חבל לי שהתוכנית אומרת להיגמר שבוע הבא..

moomita

New member
חחח

אני מסכימה איתך.. אפריל ונייג'ל היו צריכים להפרד בצורה יותר רצינית..!!
אני מסכימה איתך גם ששנדי לקחה את זה יותר מידי קשה, הרי באחת השיחות הבאות חבר שלה אמר לה: תהני.. תעשי מה שצריך בשביל להצליח.. אז היא באמת לא צריכה לקחת את זה כ"כ קשה אממ בקשר למרסדס החמודה!.. ריחמתי עליה בפרק בחלק שהן היו צריכות להיות ערומות.. כי היא אמרה כזה: אני לא רוצה להיות עירומה , במיוחד ליד אפריל.. חח מסכנה. אפילו שהתמונה שלהן יותר יפה משל יואנה ושנדי. אוי ובחלק שראו ליואנה קצת שומן.. זה באמת כלום! התעשיית אופנה הזאת אוף לפעמים הם מחמירים עם דוגמניות "תיהי יותר רזה" וכד'. זה בטח היה המכנס שהוציא הכל החוצה.. כי יואנה רזה ממש ואפילו אחד השופטים אמר שהוא לא מבין איך בתמונת ערום בכלל לא רואים את השומן "צמיג" חח. טוב זהו.. ובאמת חבל שעומדת להגמר התכנית
*סניף סניף*

ורד דפ

New member
שאלה.

הפרק הבא, בעוד שבוע, הוא הפרק האחרון, נכון? ואני שואלת-איך זה ייתכן? לא אמורות להשאר 2 בנות ואז אחת מהן זוכה? ככה היה גם עונה שעברה, לא? טוב, יכול להיות שאני סתם סנילית, אבל ככה נראה לי...

בפרק אחרון של העונה הקודמת....

היו איליס, שאנון ואדריאן. בחלק הראשון ניפו את איליס, ונשארו שאנון ואדריאן.... בסוף אדריאן מלכתי ניצחה!!!!! נראה שזה יהיה כך גם בשבוע הבא....

JULI4561

New member
הפרק של היום...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוייש שנדי שנדי היא כזאת מהממת .. חבל שהיא בגדה בחבר שלה .. מסכןן אבל היא בכל זאת יכלה להתגבר וזה מראה כמה שהיא רוצה את הניצחון..
למרות שבתמונה היא לא היתה משהו .. ויואנה .. הרג אותי הקטע עם הצמיג בבטן .. איך
היא ממש רזה זה היה ממש ממש פאדחני ... אבל בתמונה היא יצאה מהממת ממש יפה לה ארוך חבל שסיפרו אותה..
ומרסדס .. פשוט מלאכיתת היא כזאת חמודה
והיה ממש מצחיק שהיא ישבה עם אפריל בשולחן לבד ..
בתמונה ממש לא מבינים שזאת היא אולי טיפה אבל .. היא יצא ממש יפה
ואפריל .. היא היתה ממש מושלמת ולא הבנתי את כל הקטע עם נייג'ל מישהו מוכן להסביר
הרג אותי שהיא התחילה לתת הוראות במקום ג'יי זה היה ממש לא במקום אבל היא יצאה דווקא בסדר בתמונה .. וכמעט במלא תחרויות בתוכנית היא זכתה זה פשוט ממה ממש מוזר.. אזז תודה שקראת את המגילה שלי חיחיחי
** עם מישהו יכול להסביר לי מה קורה בין נייג'ל לאפריל הוא דלוק עליה היא שרופה עליו
.. ואיך זה שלא שמתי לב
אשמח מאוד ..

אפריל אמרה שב'שפיטה' יש מן מתח

וזה מתח מיני כזה.. אז טיירה אמרה 'אה זה רק בגלל שאת חושבת שנייג'ל חתיך' והיא אמרה שזה נכון חחחחח הוא באמת! והיא.. היה למה מממש יפה ארוך

yaya1989

New member
סוף סוף אפריל עפה... כבר ממש חיכיתי

לזה!! היא היתה יפה הרבה יותר לפני התספורת הזאת... הפוני הזה הוא זוועה!! אבל לא משנה... התמונה של שנדי ויואנה לא היתה משו!! של אפריל ומרסדס הרבה יותר יפה מרסדס מדהימה שםםםם ואפריל פסדר... אני לא מאמינה ששבוע הבא פרק אחרון איזה באסההההההההההה

אשו6

New member
איזה יפה היה...!

וואו היה פרק מזה מעניין! חחח אני לא מאמינה שזה נגמר עוד מעט...!!! אני עדיין חושבת ששרה המלכה הייתה צריכה לזכות, ולא יואנה התרנגולת!! חחח השופטים סתם לא יודעים כלום חח... יו איזו חמודה טיירה כל פרק היא חמודה יותר.... והיא תמיד עוזרת וכמו ששנדי אמרה שהדברים של טיירה באמת באים מהלב...! לדעתי התמונה של מרסדס ואפריל יצאה יותר יפה משל יואנה ושנדי! הקיצ'ר היה פרק מהמם!!! ד"א- מזה "הודעה נעוצה"? (יש סימן כזה בהודעה המקורית...)

למעלה