הפרק של מחר... (לא ספויילר!)

EvanescencE3

New member
השופטים מבינים קצת יותר טוב ממך אז

דבר ראשון אל תגיד שיואנה תרנגולת כי יש פה אנשים שאוהבים אותה אתה פשות יכול להגיד היא לא יפה ולא תרנגולת כי אפשר לעשות אותו דבר לך ולרדת על שרה ...

אני חושבת שהיה פרק יפה...

היה מעניין ששנדי בגדה בחבר שלה מצד אחד היא אשמה כי היא בגדה בו ולא חשבה על זה פעמיים ומצד שני היא קצת מסכנה אני מרחמת קצת עליה...

קצט על הפרק של אתמול...

אז ככה היה אחלה פרק אנשים...איזה יפה הייתה ההוספת שיער שעשו להם בצילום חבל על הזמן..אני לא מאמינה שהם הסכימו להצטלם בעירום אני ההיתי מתה נישבעת לכם..יואו איזה מאמי שנדי נכון שהיא מהממת..למרות שהיא בגדה בחבר שלה..ותאמינו לי שיש לה סיבה אמא שלה אף פעם לא התיחסה אליה והיא תמיד היייתה לבד והיא הרגישה בודדה וניסחפה אם העניין של הבחור אבל היא וחבר שלה ממילא יחזרו..סתכלו לדעתי אפריל הייתה צריכה באמת ללכת..היא לא ממש יפה והיא לא מתאימה גם חצונית וגם נפשית לדגמן בעילית ולנצח בתחרות בקיצור..אני כבר מתה לראות את הגמר..למרות שאני יודעת מי המנצחת ומי מקום שני שלישי וגם ידעתי שאפריל תעוף והכל ביגלל הספוליירים הדפוקים האלה..בהתחלה שראיתי את הספולייר על זה ש....תנצח אז לא ידעתי מה זה בכלל ספולייר...אוף הורסים הכל ! אבל התגברתי..האא ובגלל כל המטומטים פה אני יודעת מי המנצחת בטופ מודל 3... :(ואפילו עוד לא התחילה העונה..באסוש..דרך הגב ישדרו את העונה של טופ מודל 3...ממילא הרסתי לעצמי הכל..אז מי שיכול שיענה על השאלה ותגיבו לי ביי

"הרסת לעצמך"?

הרסת לאחרים, בעיקר בגלל שאת לא מפנימה שאין מילה כזאת ספולייר אלא ספוילר, ושספוילרים צריך לסמן. אז תחסכי מאיתנו את ההודעות הארוכות האלה שחצי מהן זה התבכיינות על זה שנחשפת ל"ספוליירים" (חי חי), וקודם תדאגי לא לדפוק לאחרים.

../images/Emo140.gifשנדי שולטת היא הולכת לזכות

למרות שהייתי שמחה לראות את הת'ר או את שרה בגמר וגם מרסדס יפה אבל יואנה דומה לוינונה רידר

elina002

New member
איזה חמודה יואנה בפרק שעבר שכולן

בחרו את הדוגמנית שנתנה להם הכי הרבה השראה יואנה בחרה את כריסטי... אני חולה על כריסטי... תמונה לא רעה בשביל מישהי שכבר מקרבת ל40 ויש לה ילד...

../images/Emo7.gif כל כך בכיתי כשהוא אמר ליואנה

להוריד את הג'קט ולהסתובב!!! אווף כי היא כל כך יפה והגוף שלה בסך הכל הוא נורא בסדר וזה ממש מעצבן אותי! כאילו מאיפה הצמיגים האלה באים?! היא רזה ויפה ואפילו אמרו שבתמונות של העירום לא מצאו את הצמיגים שלה!!!! הם הרגו אותי
ושנדי סתם דפוקה, שתעזוב אותו כבר!!!!! הוא הומו, הוא מעצבן, הוא יכול להיות החבר הכי טוב שלה אבל לא ניראה לי בן זוג... הוא ממש מעצבן אותי. אבל מסכנה איך היא בכתה, ממש ריחמתי עליה והייתי ממש בהלם שיואנה לא באה לחבק אותה (בטח ישנה, לא?)... למישהו יש את התמונות במלואן?

Golden Cherry

New member
מצטרפת לבקשה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

למישהו כאן יש את תמונות העירום מהפרק האחרון במלואן? ברור שבתוכנית הם לא יראו תמונות שחושפות את כל הגוף שלהן, אבל בטח אפשר למצוא אותן באינטרנט, לא?...

y o v a l i

New member
פספסתי...

פספסתי את הפרק של יום שישי... מישהו יכול להגיד לי מי עפה? תודה...

למעלה