הפתעה..

כלומר ...

כניראה שלא כולם מצילים עינייהם כשהאמת עוברת מולם ....

מה בעצם הבעיה ?

לא סיפרו לך ? מה, לא חקרת בעצמך ? לא ראית בעצמך אצל חברות שמסתובבות עם עיניים אדומות, כי הילד משגע אותן בלילה, ובעליהן הכזיבו ? האם קיווית שאם יהיה לך ילד הצרות שלך יעלמו ? מה בעצם רצית כשהחלטת שאת רוצה צאצא ? המשכיות ? שאמא שלך תרד ממך ? שמשהוא ישיר לך "אמא יקרה לי" ? כלומר אם אני לא יכולה להפנות את האצבע כלפי עצמי, אז זה בטח כל העולם שסביבי שאשם - זה בטח המימסד, שגם ככה לוקח לי מיסים ועושה לי רפורטים על האוטו - זו המדינה השטנית הזו שאני חיה בה, שמעודדת ילודה בשביל לגבות עוד מיסים ...

XUXA141

New member
אני לא יודעת למי הפנייה כאן.

אבל אם זה לאמהות שהופיעו בכתבה אז זה לא בדיוק כך, כי נכון, אפשר לפקוח עיניים אבל ברגע שמעוורים אותך בכוונה, ומצפים לך את העינים בעדשות וורודות שרק מראות את הילדים כלורדים אנגלים שישנים רצוף משמונה עד שמונה, ואף פעם לא חולים, אז קשה לראות את האמת מאחור. במילים אחרות - פשוט מסתירים . למה? כדי שנשים ירצו להביא ילדים.

XUXA141

New member
אה, ועוד משהו על קשר השתיקה.

בהמשך לשטיפת המוח שעוברות נשים צעירות בדבר החיים הנפלאים עם תינוק, כשמישהי יולדת ומגלה את האמת היא מרגישה שמשהו איתה לא בסדר כי הרי זה אמור להיות נפלא, ואז היא תתבייש לספר על הקשיים ובמקום זה רק תהלל ותשבח. נוסף לזה היא תהלל אולי מתוך תחושה ש"אם אני נדפקת, שגם החברה שלי תפסיק להנות מחייה ". ( סוג של קינאה מוסווית שאולי אפילו לא מכירים בה אבל היא קיימת).

barbir22

New member
במקרה נכנסתי לפה

וההודעה קרצה לי אז החלטתי לענות מקווה שלא תכעסו על ההתפרצות. קשה קשה אבל מהנה! אני קמה 4 פעמים בלילה וגם אקום יותר מ4- פעמים הכל בכיף ! נהנית מכל רגע כזה! אני אמא ל-4 ילדים... ולא אני לא עצבנית בגלל זה אני מוצאת את הזמן לעצמי! אני ניהנת מכל רגע נפלא כזה!

SaraGubits

New member
תמיד חלמתי על משפחות גדולות

לא שהייתי רוצה ללדת אחד אחרי השני בלי זמן לנשום.. אבל משפחות גדולות רובן נראות לי שמחות, עובדים בייחד, תמיד שמח ואף פעם לא משעמם. הילדים לומדים אחראיות, והילדים הגדולים יותר כבר לוקחים פיקוד על הבית. ואז כאשר נהיים זקנים יש את כל הנכדים ואת כל הנחת מהמשפחה הגדולה. לדעתי כל השקעה היא כדאית.

XUXA141

New member
אם כך את משהו מיוחד.

כי פיזית, גוף האדם זקוק למספר שעות רצופות. זו פזיולוגיה פשוטה. וגוף האדם שלא מקבל את מה שהוא זקוק, מגיב בצורות כמו עצבנות, שיקול דעת מוטעה ואף אלימות. הכל נבדק והוכח מדעית. אפילו בצבא יש חוקים הדורשים לאפשר לחיילים לישון מספר מסוים של שעות כי אחרת הם יכולים להיות מסוכנים לעצמם ולאחרים. ועוד שאלה טכנית - איך עם ארבעה ילדים יש לך זמן לעצמך? הרי מישהו צריך להאכיל את הילדים, לטפל בהם, לעזור בשיעורים, לנקות, לסדר, לבשל, לכבס בלי סוף, לגהץ ( וזה לפני שאת עובדת - האם את עובדת?)

barbir22

New member
אני לא משהו מיוחד יש עוד הרבה

כמוני! אני לא עובדת מתוך בחירה. וכן האמיני לי שיש לי זמן לעצמי . ועוד דבר אני חושבת שזה המון תלוי בהשקפת חיים.

uhu

New member
היי, לי יש ארבעה ילדים

ואני גם עובדת. נכון שילדי כבר גדלו, אבל אני עובדת ומפרנסת יחידה כבר זמן רב, ואפילו מוצאת זמן לגלוש כאן :) וילדי מושקעים, הם אנשים חכמים, רגישים ויודעים לנתב את דרכיהם בחיים. אבל - הסדר והנקיון בבית משלמים על כך (=לא משהו). קוראים לזה קדימויות.

womandl

New member
את מדברת על סוג מסויים של הנשים,

היום הנשים המודרניות (כמובן שיש יוצא מן הכלל) כן מדברות.

womandl

New member
יקרתי , אכן ילדים בריטים

ישנים משמונה בערב ועד שמונה בבוקר, את יודעת למה? כי הבריטים אנשים "נוקשים"/"חזקים". אם ילד בוכה הן לא נכנסות לפניקה ורצות אליו בהסטריה . הן נותנות לו לבכות. מאוד מהר הילד למד שבלילה ישנים ובבוקר ערים.

SaraGubits

New member
לעומת זאת בבריטניה יש רמות גבוהות

של דכאון, הפרעות קשב והתנהגות, וכל מני בעיות נפשיות וגם פשע... להיות 'נוקשים' לא מצמיח אנשים טובים ומאושרים. גם אצל הגרמנים היה חינוך יקי למופת, ומהם צמח היטלר מי שמעניין אותו על הקשר בין חינוך נוקשה ובעיות נפשיות אפשר לעיין באתר הזה (לא בשביל מי שלא מעניין אותו מילדים)

עינת12

New member
THE GREAT ADD HOAX

פשוט לא מאמינה! שרה את אומנם לא אוהבת התערבות רפואית, אבל יש גבול! ADD הוא תוצאה של ספיגה נמוכה של דופמין ונוירואדרנלין. ה"כימיקלים" האיומים עליהם מדברת הכותבת משפרים את רמת הספיגה ובכך עוזרים לנו. אני ADD בעצמי! הריטלין על סוגיו, וכן האדרל - ע"י ספיגת דופמין. הסטרטרה ע"י ספיגת נוירואדרנלין. המאמר תוקף ישירות את מתן הריטלין. לא מקובל עלי לחלוטין. התרופה לא הופכת אנשים עם ADD לצייתנים עוורים וכו'. היא עוזרת להם להתרכז ובכך להוציא את הפוטנציאל הטמון בהם מן הכוח אל הפועל. הריטלין היא תרופה מצילת חיים למיליוני ADDים ברחבי העולם! כתבת כאן שאת לומדת שיטות ריפוי דרך האינטרנט. שרה אני מאד מקווה שהמקור הנ"ל הוא לא אחד מהם. זה לא פורום ADD, זה פורום נשים שלא רוצות ילדים. מילא שהתכנסו כאן נשים שדנות בדרכים/תורות שונות לגידול ילדים שזה לא בדיוק המקום. אבל בתוך זה להביא שקרים במסווה של מחקר וטובת הילד! טובת הילד וטובת כל אדם היא להגשים את הפוטנציאל הטמון בו. זו מטרת השימוש בריטלין, ולא כל השטויוות המרושעות שכתובות במאמר.

womandl

New member
יש דרכים אחרות לטיפול

ADD .רטילין עוזר אך הוא גם מזיק. קראת מחקר לא מזמן ,לא יודעת עד כמה הוא נכון רבל לא כל Add הוא אורגני .

עינת12

New member
לא כל ADD הוא אורגני

יש גם מצבים של ליקויים בקשב וריכוז מסיבות של פציעות, אפילפסיה וכו'. ויש מצבים פסיכולוגיים שיכולים להטעות כי הם דומים. לכן חשיבותה הגדולה של האבחנה המבדלת! הריטלין לא מזיק. יש שדולה (ברובה של סיינטולוגים) שמנהלת מלחמת חורמה נגד כל התרופות הנוירופסיכיאטריות ובעיקר נגד הריטלין. כל המחקרים שלהם מפוברקים ומטרתם היא להפחיד אנשים וכך לצרף אותם לסיינטולוגיה. ריטלין הוא תרופה נפלאה. באמצעות הריטלין (שם מסחרי למטילפנידט) אנשים יכולים להוציא את הפוטנציאל שלהם מן הכח אל הפועל. (יודעת שחוזרת על עצמי אך אין לי דרך אחרת לתאר זאת). בנוסף - אם למישהו לא טוב עם ריטלין, אין שום בעיה. לריטלין "אפקט סינדרלה" כפי שהוא נספג במערכת הדם כך הוא גם יוצא ממנה. אין השפעה מצטברת. נומר שלקחת קונצרטה (הסוג של ריטלין שמשפיע להכי הרבה זמן. כ-12 שעות) והרגשת עם זה רע. אחרי 12 שעות זה עובר וביי ביי, כלום לא קרה. די עם הדמוניזציה של התרופה הזו. אם זה מעניין אותך את יכולה לפנות לפורום "הפרעות קשב ADHD" (זהו פורום תמיכה למבוגרים והורים לילדים עם ADD ו-ADHD) ולבקש אינפורמציה. בנוסף באותו פורום עונה גם הפסיכיאטרית ד"ר איריס מנור והנוירולוג ד"ר עדי אדר על שאלות שמפנים אליהם המשתתפים. את יכולה להפנות אליהם שאלות בנוגע לתרופה, אם זה מעניין אותך. אני מצרפת קישור לפורום:

womandl

New member
מכירה את ההאתר תודה.

אם בעתיד תרצי חומר כתוב על רטילין , רק תגידי.

למעלה