למרות שזה כבר טו לייט כן... זה פשוט לא רשום בלוח שידורים
E Emo Kid New member 26/4/06 #59 |אבוקדו| סוף סוף זכרתי לראות! חחחח כמעט לפני השידור חוזר האחרון.. חחחח הווו הוא כזה מותק אני אוהבת את השיר.. אבל הפיזמון טיפה מעצבן. למרות שעכשיו אני יותר אוהבת את כל השיר אחרי שאני שומעת אותו פעמיים ביום בטלויזיה.. חחחח כל בוקר ולפעמים בערב.
|אבוקדו| סוף סוף זכרתי לראות! חחחח כמעט לפני השידור חוזר האחרון.. חחחח הווו הוא כזה מותק אני אוהבת את השיר.. אבל הפיזמון טיפה מעצבן. למרות שעכשיו אני יותר אוהבת את כל השיר אחרי שאני שומעת אותו פעמיים ביום בטלויזיה.. חחחח כל בוקר ולפעמים בערב.
S shanibu New member 22/4/06 #5 מאטטטטט ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif הוו איזה חמוד!!! הקליפ שולט!!! וגם השירררר!!!! והמייקינג היה מושלם
מאטטטטט ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif הוו איזה חמוד!!! הקליפ שולט!!! וגם השירררר!!!! והמייקינג היה מושלם
R Rowdy Girl New member 22/4/06 #6 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif השיר הקליפ מאט איזה מצחיק היה את פולינג פור יו ואת ההתחלה של המייקינג דה וידאו בדיוק באותו זמן תודה
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif השיר הקליפ מאט איזה מצחיק היה את פולינג פור יו ואת ההתחלה של המייקינג דה וידאו בדיוק באותו זמן תודה
B Bleed for Me New member 22/4/06 #7 ../images/Emo99.gif הוא ממש מפחיד אותי כשהוא מתחיל להתחרפן ולקפוץ כמו מטורף..שלא יקרה לו משהו..
E Emo Kid New member 23/4/06 #9 |אבוקדו| אימל'ה! מה עובר עליו? לא אהבתי בכלל את השיר.. לא מתחברת לסגנון הזה. אבל חברה השמיע לי לפני חודש איזה שיר שלו יותר יפה.. שכחתי איזה..
|אבוקדו| אימל'ה! מה עובר עליו? לא אהבתי בכלל את השיר.. לא מתחברת לסגנון הזה. אבל חברה השמיע לי לפני חודש איזה שיר שלו יותר יפה.. שכחתי איזה..
E Emo Kid New member 23/4/06 #28 |אבוקדו| הקול ממש מוזר.. ../images/Emo122.gif אבל בקטע הזה זה רק הפזמון.. שמעתי את כל השיר והשיר בסדר, רק הפזמון מוזר.
|אבוקדו| הקול ממש מוזר.. ../images/Emo122.gif אבל בקטע הזה זה רק הפזמון.. שמעתי את כל השיר והשיר בסדר, רק הפזמון מוזר.
M m i c k e y 15 New member 23/4/06 #10 מה זה עכשיו כולן רושמות המייקניג כאילו זה היה באמ טי וי היטס או משו? מה זה לכולן יש הוטט רק לי לאאאא
R Rowdy Girl New member 23/4/06 #13 כע זה היה בהיטס היום ויש איזה 60 שידורים חוזרים אבל אני מבינה שאין לך הוט... הראו איך עושים את הקליפ ואת הסצנות ובסוף תקליפ
כע זה היה בהיטס היום ויש איזה 60 שידורים חוזרים אבל אני מבינה שאין לך הוט... הראו איך עושים את הקליפ ואת הסצנות ובסוף תקליפ
B bustedit New member 23/4/06 #16 איזה מוזר../images/Emo4.gif כאילו.. הקול של מאט מעלףףףףףף והשיר עוד יותר מעלףףףףףףף והוא בכלל מעלףףףףףףף אבל הייתי בטוחה הוא יעשה שירים שקטים.. ואלבום שקט משו יותר דומה ל broken ולא רועש.. אבל שיהיה. חחחחחחחח כי בסה"כ השיר יפה
איזה מוזר../images/Emo4.gif כאילו.. הקול של מאט מעלףףףףףף והשיר עוד יותר מעלףףףףףףף והוא בכלל מעלףףףףףףף אבל הייתי בטוחה הוא יעשה שירים שקטים.. ואלבום שקט משו יותר דומה ל broken ולא רועש.. אבל שיהיה. חחחחחחחח כי בסה"כ השיר יפה
D DesertRose7 New member 23/4/06 #17 היה אתז ה ממש עכשיו או יותר נכון בחצי שעה האחרונה מדהייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
היה אתז ה ממש עכשיו או יותר נכון בחצי שעה האחרונה מדהייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים
E Emo Kid New member 23/4/06 #27 |אבוקדו| הווו.. זה היה ב:00:30?! ואני נירדמתי מול הערוץ ב-00:15 באמצע הטקס של TRL
H HoFiT592 New member 23/4/06 #18 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הקליפ מדהיייםם!! וואי אני כל כך אוהבת את הקטע שהוא מתחרפן וצועק! הוא היה כל כך מתוק במייקינג! והבמאי של הקליפ עשה את הקליפ גם לסוד [Eddie's Song] ומאט פירגן להם!
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הקליפ מדהיייםם!! וואי אני כל כך אוהבת את הקטע שהוא מתחרפן וצועק! הוא היה כל כך מתוק במייקינג! והבמאי של הקליפ עשה את הקליפ גם לסוד [Eddie's Song] ומאט פירגן להם!