הפתעה:):)

HoFiT592

New member
אהעהאהעהאהעה...

יש כבר את הקליפ המלא!! http://www.youtube.com/watch?v=d1TtZYWROWw&search=matt%20willis%20-%20up%20all%20night%20

m i c k e y 15

New member
אנהאהנאהאהאהאהאהא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה יפהההההההההההההההההה

Bleed for Me

New member
קליפ מאגניב!../images/Emo99.gif

סחטיין על האפקטים והשיר ממש אחלה,עד עכשיו שמעתי אותו רק בגרסת דמו..

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היה את הקליפ בבוקר!

אממ.. היום בבוקר אז התלבשתי בחדר לשם שינוי. [תמיד אני במקלחת..] והדלקתי טלויזיה והעברתי כל הזמן בין היטס לMTV2 ולא היה מה לראות.. בהיטס בדיוק נגמר קליפ משעמם שאני שונאת ואז הייתי עם השלט ביד כדי להעביר ואמרתי "טוב.. ניראה מה יש אחרי זה.." פתאום אני קולטת מתחיל איזה קליפ ואז אני רואה שזה הקליפ של מאט!!!! יש את זה כבר! אני נורא אהבתי את הבתים בשיר.. חח הפזמון מוזר ומעצבן :\ בכלל לא הסגנון מוזיקה שאני אוהבת.. זהו. רציתי להגיד. זה היה בערך בשבע בבוקר. שבע ורבע.

DesertRose7

New member
ובגלל זה הוא כל כך טוב לסינגל שני

שמעו.. UP ALL NIGHT מפציץ! ולסינגל ראשון יש לו פוטנציאל ענקי הבעיה מתחילה עם ההמשך.. עם הסינגל השני. ברגע שמאט מוציא את HEY KID כסינגל שניהוא ימשיך באותו קו של להיטים מצליחים. אני חושבת שאם זה היה הפוך זה היה מין ירידה שכזאת ולא היה פועל לטובת מאט

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

ואם אחרי HEY KID הוא ילך על סטייל יותר רגוע כסינגל (יעני BROKEN) הוא בכלל יפציץ בכך שהוא מראה שני צדדים שלו, כל הכאבוד לו על הפירגון לג'יימס ועל השירים המדהימים ומקווה ובטוחה) שנראה אותו בטופ 3

bsn199

New member
emo kid..אני מסכימה איתך..

אני גם חושבת שהבתים של הישר יפים..אבל הפזמון עצמו לא משהו.. לא חשבתי שמאט יעשה כזאת מוזיקה.. אבללל זה מאטטט..אוו..*in love*

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif וראיתי את המייקניגגג וזה

היה כל כך יפההההההה והוא איזה חתיךך הואאא והמבטא שלו הורסס הוא כזה חמוד שמההה והוא הסביר שמה משו ולא הבנתי כלום..לא נראה שאפילו הוא הבין..חחח

מה?...מתי??

למה כולם ראו ורק אני לא...שמעתי זה יהייה היום ב8 וחצי באמ טי וי היטס אבל בדקתי ולא כתוב בלוח שידורים שום דבר מיוחד...

למעלה