אני הייתי מנצל את המשבר החוקתי שבלאו הכי יגיע אם בן גביר יפוטר לפטר את היוחמאסית עם או בלי אישור בגד'ץ.
אולי הפתרון הדמוקרטי זה לבטל את הדמוקרטיה?אני הייתי מנצל את המשבר החוקתי שבלאו הכי יגיע אם בן גביר יפוטר לפטר את היוחמאסית עם או בלי אישור בגד'ץ.
לדכא כל דעה שמנוגדת לשלכם. לסמן כל מי שמתנגד לכהניזם כעוכר ישראל ובוגד. לשלוח חוליגנים של "כך" כדי להלך אימים על מפגיני קפלן. אל תדאגו
בהנחיית בן גביר, המשטרה "תעלים עין".
כשמדובר במפירי סדר כהניסטים שתוקפים שוטריםבן גביר צודק , אסור לתת למפגיני קפלן לחסום כבישים במדינה ביחוד בזמן מלחמה קיומית על חיינו פה, בעצם אסור לתת לאף אחד לחסום כבישים לא מפגינים מהימין ולא מהשמאל.
לפי התחקיר של דרוקר אתמול מסתבר שבן גביר פעל נכון שדרש מהמשטרה יד קשה נגד אלו שחוסמים כבישים , הוא לא היה נגד ההפגנות עצמם אלה נגד הטרור של המפגינים שחוסמים כבישים וממררים את חיי התושבים במדינה שגם ככה סובלים מרקטות מכל הכיוונים וטרור מיו"ש.
זה לא "הפתרון הדמוקרטי", שכן על אף שמדובר בצעד לגיטימי כמובן בדמוקרטיה, זו האחרונה לא מעניקה לנו פתרונות. זה פשוט הפתרון הנכון והמתבקש במצב שהגענו אליו.הפתרון הדמוקרטי זה לפטר את היועמשית.
לא שאני מסכים עם התיאור שלך את המצב, אבל נניח וזה היה נכון. מה לעשות שהיועמ"ש משרת את הממשלה ולא להיפך? זה בהחלט חלק מתפקידו של היועמ"ש. לא לחינם אחד מעילות הפיטורים כפי שהומלצו בזמנו (כמדומני על-ידי נשיא ביהמ"ש העליון שמגר) הייתה בדיוק זאת, אי-מסוגלות לעבוד ביחד עם הממשלה.אולי הפתרון הדמוקרטי זה לבטל את הדמוקרטיה?
כי הרי "רצון העם" הוא כנראה לבטל את האיזונים
ולתת לימין הקיצוני של כהניסטים (7 מנדטים סך הכל)
להשתלט על מוסדות המדינה.
על המשטרה הם כבר השתלטו.
מהו רצון העם? עד ה 7/10 זה אולי היה נכון.
היום, אתם נאחזים בשלטון בציפורניים.
אם זה תלוי בכם, שיטה הרוסית, זיוף תוצאות בחירות
זה בהחלט מודל טוב לחיקוי.
לדכא כל דעה שמנוגדת לשלכם. לסמן כל מי שמתנגד לכהניזם כעוכר ישראל ובוגד. לשלוח חוליגנים של "כך" כדי להלך אימים על מפגיני קפלן. אל תדאגו
אתם מבינים לאן אתם גוררים את המדינה?
מחר נשמע בחדשות שיוהמש"ית נעצרה ונחקרת המרתפים חשוכים, כי היא "לא התיישרה" עם "רוח המפקד"?
אין לי ציפיות מנתניהו. אני מחכה מתי עם ישראל בהמוניו יצא לרחובות כדי לסלק אתכם מהשלטון.
אתם לא הרוב, רחוקים מזה שנות אור.
ב 2022 הסתדרו לכם הכוכבים.
עם ישראל מבין שטעה. מדי יום אנחנו קוברים חיילים
אני לא בטוח שזה למטרה נעלה ולא למען אידאולוגיה משיחית של "נצחון מוחלט". אין חיה כזאת.
אתם רוצים "לנקות" את הארץ מערבים ועוכרי ישראל ובוגדים. תנסו...
סליחה שאני אומר, אבל זאת שטות מוחלטת שמעידה על הרבה בורות בתחום. אין חרדי אחד בישראל או חובש כיפה, או אחד מהמגזרים האחרים מ'ישראל השניה' שהשתתף פעם בהפגנות כאלה ולא יודע שמשטרת ישראל אלימה ברוב הפגנותיהם ומתנהגת כלפי הקפלניסטים (או למצער התנהגה בתחילת הדרך עד החלפת המפקדים) בכפפות של משי. כל אימת שהתשקורת הזדעקה על איזה צעד שבוצע נגד מפגיני קפלן, מפגיני ישראל השניה לא ידעו אם לצחוק או לבכות, שכן אצלם זה הצעד שמופיע בדקה השניה לאירוע בדרך כלל.כשמדובר במפירי סדר כהניסטים שתוקפים שוטרים
בן גביר מכיל יותר.
זה לא עניין של חסימת כבישים.
אם עכשיו הפלג הירושלמי יחסום כבישים ויפר סדר ציבורי, משטרת כהנא לא תהיה כזאת נחרצת.
תיקון קל: אכן תפקידה של היועמ"ש הוא 'לקבוע גבולות גזרה', כלומר להודיע לממשלה כאשר זו מתכננת משהו שלדעתה לא תואם את הדין. אולם תפקיד נוסף יש לגברת (זה בסדר שלא ידעת, גם היא לא זוכרת את זה) והוא למצוא דרך בה הממשלה תוכל לממש את תוכניותיה על-פי דין. שני הדברים ביחד (ועוד כמה) מהווים את תפקיד היועמ"ש. לא רק הראשון (ולמעשה היחיד) שציינת.לגבי יועה"משית, זה מינוי שלא נועד לרצות את נבחרי הציבור. תפקידה/ו משול לתפקיד קצין במטווח צבאי.
להציב למשתתפים המטווח גבולות גיזרה.
נבחרי העם אמורים לקדם את האג'נדה שלהם
במגבלות החוק. כמחוקקים יש בכוחם לשנות את החוק
כל עוד לא שינו, הם מחוייבים לציית לחוק. יועהמשי"ת
כמוה שמנהל אבטחת איכות במפעל תעשייתי.
היא אמורה לפסול כל מה שלא תקין. במפעל תעשייתי זה גורם לנזק כלכלי ועדיין המנכ"ל לא ימרא את פיו.
שרים מחוייבים לשלטון החוק ויועצת המשפטית היא נציגתו. אם תזיזו אותה, זה לא יהפוך את המדיניות והחלטות לא חוקיות לחוקיות.
בג"ץ יפסול אותם. אז תפטרו את הבג"ץ.
מה קרה? לקיתם בשגעון גדלות?
ישראל השניה, משהו שכבר כמעט לא קיים.זה לא "הפתרון הדמוקרטי", שכן על אף שמדובר בצעד לגיטימי כמובן בדמוקרטיה, זו האחרונה לא מעניקה לנו פתרונות. זה פשוט הפתרון הנכון והמתבקש במצב שהגענו אליו.
לא שאני מסכים עם התיאור שלך את המצב, אבל נניח וזה היה נכון. מה לעשות שהיועמ"ש משרת את הממשלה ולא להיפך? זה בהחלט חלק מתפקידו של היועמ"ש. לא לחינם אחד מעילות הפיטורים כפי שהומלצו בזמנו (כמדומני על-ידי נשיא ביהמ"ש העליון שמגר) הייתה בדיוק זאת, אי-מסוגלות לעבוד ביחד עם הממשלה.
סליחה שאני אומר, אבל זאת שטות מוחלטת שמעידה על הרבה בורות בתחום. אין חרדי אחד בישראל או חובש כיפה, או אחד מהמגזרים האחרים מ'ישראל השניה' שהשתתף פעם בהפגנות כאלה ולא יודע שמשטרת ישראל אלימה ברוב הפגנותיהם ומתנהגת כלפי הקפלניסטים (או למצער התנהגה בתחילת הדרך עד החלפת המפקדים) בכפפות של משי. כל אימת שהתשקורת הזדעקה על איזה צעד שבוצע נגד מפגיני קפלן, מפגיני ישראל השניה לא ידעו אם לצחוק או לבכות, שכן אצלם זה הצעד שמופיע בדקה השניה לאירוע בדרך כלל.
תיקון קל: אכן תפקידה של היועמ"ש הוא 'לקבוע גבולות גזרה', כלומר להודיע לממשלה כאשר זו מתכננת משהו שלדעתה לא תואם את הדין. אולם תפקיד נוסף יש לגברת (זה בסדר שלא ידעת, גם היא לא זוכרת את זה) והוא למצוא דרך בה הממשלה תוכל לממש את תוכניותיה על-פי דין. שני הדברים ביחד (ועוד כמה) מהווים את תפקיד היועמ"ש. לא רק הראשון (ולמעשה היחיד) שציינת.
ישראל השניה זה לא (רק או דווקא) מזרחיות.ישראל השניה, משהו שכבר כמעט לא קיים.
למנות לך כמה שרים מזרחיים יש בממשלה?
לא יודע על שדה תימן ולא התעמקתי מה היה שם. שמעתי משהו על סרטון מבושל. זה האירוע הזה? בכל מקרה דיברתי על ההפגנות ההמוניות באמצע ערי ישראל. בדיוק כפי שכתבתי למעשה . שם מורגש הפער הזה ובענק ממש. לכן זה מצחיק (את אלו שמכירים את זה מ'המקום האחר') לקרוא את הטענות בנושא.יותר מנציגות נשים, זה בטוח.
לא ראיתי שמשטרת כהנא יצאה מגידרה להגיד כתבי אישום נגד אלה ש "כבשו" את שדה תימן.
כן. לגמרי. שתי טיפות מים. אני מבין שלא טרחת להתעמק מה בדיוק היה הסקיוריטטה ברומניה...חלקם המיזערי היו שרים וח"כים, חומרה חסרת תקדים בפני עצמה. משטרת כהנא הפכה ל סיקורטטה כמו ברומניה.
טוב נו, זה גדול עלי. חשבתי כך כבר אחרי המשפט הקודם, אבל אז עוד חשבתי שאתה אולי סתם מקצין לצורך ההבהרה. אבל אם זה לא הולך בלי משפטים כאלה, זה לא בשבילי ואין לי עניין להמשיך לקרוא את הרעל הזה, אני מצטער. כאילו, סתם להנפיץ השמצות חסרות שחר שנשמעות כאילו נלקחו מ'תקופות אפלות'? את זה כל אחד יודע לעשות. אבל רציני זה לא. ענייני גם לא במיוחד. בכל מקרה, זכותך המלאה כמובן לכתוב כך. אבל אכיר בכך שאינני יודע להתמודד עם זה. עמך הסליחה.רק עניין של זמן עד שתמונות עינויים שראינו מעזה יועתקו לכאן. כהניסטים ישמחו לענות באכזריות "קפלניסטים" עוכרי ישראל ובוגדים.
כל מה שמציג אתכם "באור שלילי" מבושל?ישראל השניה זה לא (רק או דווקא) מזרחיות.
לא יודע על שדה תימן ולא התעמקתי מה היה שם. שמעתי משהו על סרטון מבושל. זה האירוע הזה? בכל מקרה דיברתי על ההפגנות ההמוניות באמצע ערי ישראל. בדיוק כפי שכתבתי למעשה . שם מורגש הפער הזה ובענק ממש. לכן זה מצחיק (את אלו שמכירים את זה מ'המקום האחר') לקרוא את הטענות בנושא.
כן. לגמרי. שתי טיפות מים. אני מבין שלא טרחת להתעמק מה בדיוק היה הסקיוריטטה ברומניה...
טוב נו, זה גדול עלי. חשבתי כך כבר אחרי המשפט הקודם, אבל אז עוד חשבתי שאתה אולי סתם מקצין לצורך ההבהרה. אבל אם זה לא הולך בלי משפטים כאלה, זה לא בשבילי ואין לי עניין להמשיך לקרוא את הרעל הזה, אני מצטער. כאילו, סתם להנפיץ השמצות חסרות שחר שנשמעות כאילו נלקחו מ'תקופות אפלות'? את זה כל אחד יודע לעשות. אבל רציני זה לא. ענייני גם לא במיוחד. בכל מקרה, זכותך המלאה כמובן לכתוב כך. אבל אכיר בכך שאינני יודע להתמודד עם זה. עמך הסליחה.
לא יודע מי זה "אתכם" ולא מצאתי כאן "אור שלילי" במיוחד. מצאתי פנטזיות. לזה מה לעשות, אני לא מתחבר.כל מה שמציג אתכם "באור שלילי" מבושל?
הרי הכהניזם, בניצוחו של בר גביר הרים ראש.
בן גביר מחלק הוראות עד רמת מפקדי תחנות מקומיות.
שום שר לפניו לא עשה זאת. זה הכל חוץ ממנהל תקין.
אבל עכשיו בן גביר ממש לא "עציץ"
הוא הפך את המפכ"ל לכזה.
בן גביר הפך את הדרג המיקצועי במשטרה ל "אימפוטנטים".
כל שר והסגנון שלו, אין מניעה חוקית ששר משטרה לא התערב בעבודת המשטרה, לדעתי זה די מתבקש.כל מה שמציג אתכם "באור שלילי" מבושל?
הרי הכהניזם, בניצוחו של בר גביר הרים ראש.
בן גביר מחלק הוראות עד רמת מפקדי תחנות מקומיות.
שום שר לפניו לא עשה זאת. זה הכל חוץ ממנהל תקין.
אבל עכשיו בן גביר ממש לא "עציץ"
הוא הפך את המפכ"ל לכזה.
בן גביר הפך את הדרג המיקצועי במשטרה ל "אימפוטנטים".
זה כן,ברגע שמאפשרים למישהו לחסום כבישים הכל ניגמר - אין דמוקרטיה.זה לא עניין של חסימת כבישים.
יועצת משפטית זה מינוי פוליטי. העם לא בחר אותה. אז אם יש איתה בעיות, ממנים מחליף.אולי הפתרון הדמוקרטי זה לבטל את הדמוקרטיה?
כי הרי "רצון העם" הוא כנראה לבטל את האיזונים
ולתת לימין הקיצוני של כהניסטים (7 מנדטים סך הכל)
להשתלט על מוסדות המדינה.
על המשטרה הם כבר השתלטו.
מהו רצון העם? עד ה 7/10 זה אולי היה נכון.
היום, אתם נאחזים בשלטון בציפורניים.
אם זה תלוי בכם, שיטה הרוסית, זיוף תוצאות בחירות
זה בהחלט מודל טוב לחיקוי.
אתם מבינים לאן אתם גוררים את המדינה?
מחר נשמע בחדשות שיוהמש"ית נעצרה ונחקרת המרתפים חשוכים, כי היא "לא התיישרה" עם "רוח המפקד"?
אין לי ציפיות מנתניהו. אני מחכה מתי עם ישראל בהמוניו יצא לרחובות כדי לסלק אתכם מהשלטון.
אתם לא הרוב, רחוקים מזה שנות אור.
ב 2022 הסתדרו לכם הכוכבים.
עם ישראל מבין שטעה. מדי יום אנחנו קוברים חיילים
אני לא בטוח שזה למטרה נעלה ולא למען אידאולוגיה משיחית של "נצחון מוחלט". אין חיה כזאת.
אתם רוצים "לנקות" את הארץ מערבים ועוכרי ישראל ובוגדים. תנסו...
חבל שהחצמת כמה שיעורי אזרחות שמתיחסים לתפקיד של היועץ המשפטי.יועצת משפטית זה מינוי פוליטי. העם לא בחר אותה. אז אם יש איתה בעיות, ממנים מחליף.
יש הליך בחירה של כמה מתאימים. אבל זה לא רלוונטי, כי מהם השר ממנה את מי שמתאים לו.חבל שהחצמת כמה שיעורי אזרחות שמתיחסים לתפקיד של היועץ המשפטי.
אם זה יקרה אז זאת הבעיה.יש הליך בחירה של כמה מתאימים. אבל זה לא רלוונטי, כי מהם השר ממנה את מי שמתאים לו.
יועץ מישפטי הוא בן אדם ולא רובוט. ולכן פועל לפי ההשקפות הפוליטיות שלו.אם זה יקרה אז זאת הבעיה.
יועץ משפטי צריך לשרת את החוק ולא את הממנה.
אין שום דבר בחוק שמונע לפטר אותה, היא לא נבחרת ציבור, היא עובדת מדינהחבל שהחצמת כמה שיעורי אזרחות שמתיחסים לתפקיד של היועץ המשפטי.
היא שלוחה של בית המשפט ובית המשפט יכול למנוע את פיטוריה.אין שום דבר בחוק שמונע לפטר אותה, היא לא נבחרת ציבור, היא עובדת מדינה
שקרןהיא שלוחה של בית המשפט ובית המשפט יכול למנוע את פיטוריה.
מדינת חוק לא מתאימה לימין החלאתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.