בורות מטופשת ועלובה.שקרן
היא לא שלוחה ולא נשלחה ולא מונתה על ידי שום בית משפט.
התפקיד הוא תחת בית המשפט ונושא התפקיד מייצג את בית המשפט.
בורות מטופשת ועלובה.שקרן
היא לא שלוחה ולא נשלחה ולא מונתה על ידי שום בית משפט.
ממש לאבורות מטופשת ועלובה.
התפקיד הוא תחת בית המשפט ונושא התפקיד מייצג את בית המשפט.
רצון העם מיוצג כעת על ידי 64 מנדטיםאולי הפתרון הדמוקרטי זה לבטל את הדמוקרטיה?
כי הרי "רצון העם" הוא כנראה לבטל את האיזונים
ולתת לימין הקיצוני של כהניסטים (7 מנדטים סך הכל)
להשתלט על מוסדות המדינה.
על המשטרה הם כבר השתלטו.
מהו רצון העם? עד ה 7/10 זה אולי היה נכון.
היום, אתם נאחזים בשלטון בציפורניים.
אם זה תלוי בכם, שיטה הרוסית, זיוף תוצאות בחירות
זה בהחלט מודל טוב לחיקוי.
לדכא כל דעה שמנוגדת לשלכם. לסמן כל מי שמתנגד לכהניזם כעוכר ישראל ובוגד. לשלוח חוליגנים של "כך" כדי להלך אימים על מפגיני קפלן. אל תדאגו
בהנחיית בן גביר, המשטרה "תעלים עין".
אתם מבינים לאן אתם גוררים את המדינה?
מחר נשמע בחדשות שיוהמש"ית נעצרה ונחקרת המרתפים חשוכים, כי היא "לא התיישרה" עם "רוח המפקד"?
אין לי ציפיות מנתניהו. אני מחכה מתי עם ישראל בהמוניו יצא לרחובות כדי לסלק אתכם מהשלטון.
אתם לא הרוב, רחוקים מזה שנות אור.
ב 2022 הסתדרו לכם הכוכבים.
עם ישראל מבין שטעה. מדי יום אנחנו קוברים חיילים
אני לא בטוח שזה למטרה נעלה ולא למען אידאולוגיה משיחית של "נצחון מוחלט". אין חיה כזאת.
אתם רוצים "לנקות" את הארץ מערבים ועוכרי ישראל ובוגדים. תנסו...
ממש רחמנות עליכםאולי הפתרון הדמוקרטי זה לבטל את הדמוקרטיה?
כי הרי "רצון העם" הוא כנראה לבטל את האיזונים
ולתת לימין הקיצוני של כהניסטים (7 מנדטים סך הכל)
להשתלט על מוסדות המדינה.
על המשטרה הם כבר השתלטו.
מהו רצון העם? עד ה 7/10 זה אולי היה נכון.
היום, אתם נאחזים בשלטון בציפורניים.
אם זה תלוי בכם, שיטה הרוסית, זיוף תוצאות בחירות
זה בהחלט מודל טוב לחיקוי.
לדכא כל דעה שמנוגדת לשלכם. לסמן כל מי שמתנגד לכהניזם כעוכר ישראל ובוגד. לשלוח חוליגנים של "כך" כדי להלך אימים על מפגיני קפלן. אל תדאגו
בהנחיית בן גביר, המשטרה "תעלים עין".
אתם מבינים לאן אתם גוררים את המדינה?
מחר נשמע בחדשות שיוהמש"ית נעצרה ונחקרת המרתפים חשוכים, כי היא "לא התיישרה" עם "רוח המפקד"?
אין לי ציפיות מנתניהו. אני מחכה מתי עם ישראל בהמוניו יצא לרחובות כדי לסלק אתכם מהשלטון.
אתם לא הרוב, רחוקים מזה שנות אור.
ב 2022 הסתדרו לכם הכוכבים.
עם ישראל מבין שטעה. מדי יום אנחנו קוברים חיילים
אני לא בטוח שזה למטרה נעלה ולא למען אידאולוגיה משיחית של "נצחון מוחלט". אין חיה כזאת.
אתם רוצים "לנקות" את הארץ מערבים ועוכרי ישראל ובוגדים. תנסו...
גבר, קודם תגיד מה הפתרון הלא דמוקרטי, יעני אח"כ נחשובהפתרון הדמוקרטי זה לפטר את היועמשית.
פתרון לא דמוקרטי זה כמו שאבא של יאיר לפיד אמר בכנסת. שפקידה תחבל בדמוקרטיה ותחליט להוציא ראש ממשלה לנבצרות, או להזיז שר מתפקידו.גבר, קודם תגיד מה הפתרון הלא דמוקרטי, יעני אח"כ נחשוב
פושעים בממשלה יש רק בקש שבין אוזני השמאלנים.אז למה הפושע לא מפטר אותה?
גם שופטים אינם נבחרי ציבור, לפטא גם אותם?אז למה הפושע לא מפטר אותה?
אם השופטים לא עובדים נכון והם נוכלים שמשנים פרוטוקולים או שמדברים בצורה לא ראויה כלפי מי שהם שופטים אותו, אז בהחלט.גם שופטים אינם נבחרי ציבור, לפטא גם אותם?
בישראל לא קיימת חוקה שתאזן בין כח השלטון להגנה על מי שלא. מה ימנע מהשלטון להשתלט על תקשורת למשל? מי יציב גבולות לשלטון מה מותר ומה אסור?
מה ימנע מהשלטון לאסור ולכלוא מתנגדי משטר?
אז מי יאזן את השלטון? יעשה מה בראש שלו?אם השופטים לא עובדים נכון והם נוכלים שמשנים פרוטוקולים או שמדברים בצורה לא ראויה כלפי מי שהם שופטים אותו, אז בהחלט.
ראינו את ביטן ואת טלי גוטליב, הם מדברים בשפה ראויה, "מלכתית". אז נכון, זה מה שהעם בחר.אם השופטים לא עובדים נכון והם נוכלים שמשנים פרוטוקולים או שמדברים בצורה לא ראויה כלפי מי שהם שופטים אותו, אז בהחלט.
ומי יהיה בוועדת החקירה? שמאלנים הזויים שעדיין חושבים שזה היה רעיון טוב להכניס פועלים מעזה, אבל כרגע בגלל המצב לא חושבים שצריך לדרוש את זה שוב? הם יחליטו מי אשם ובגלל מי קרה האסון?ראינו את ביטן ואת טלי גוטליב, הם מדברים בשפה ראויה, "מלכתית". אז נכון, זה מה שהעם בחר.
רק שזה היה לפני ה 7/10.
מאז עם ישראל עבר טראומה. זה קרה במשמרת שלהם.
מן ההגינות הבסיסית היה לחזור אל העם ולשאול את פיו.
אם בעיצומם של קרבות אפשר להחליף שר בטחון
אז אפשר גם להקים וועדת חקירה ממלכתית ובטח לחזור לקלפי. הבעיה היא שמי שפישלו, ממשיכים.
זה נכון לגבי לובשי מדים, זה נכון שבעתיים לאלה שלובשים חליפות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.