הצ'אט עם ווטרס ב-MSN

הצ'אט עם ווטרס ב-MSN

אמור להתחיל עוד שעה(?). אין לי מושג איך להגיע אליו. הלינק מביא אותי כל הזמן ל-MSN הבריטי, שמודיע לי ששירות הצ'אט שלו נסגר עקב התקפות של ספאם. הלינק לצ'אט היה אמור להיות זה: http://chat.msn.com/msnlive_feature.msnw?id=MSNLiveHome אבל מה שאני מקבלת בפועל זה זה: http://groups.msn.com/Editorial/en-gb/Content/chat.htm למישהם יש רעיון?

חרטושה

New member
כן.. בלילה.

כלומר בלילה היום, בין יום שני לשלישי (אצלנו זה כבר יום שלישי). אין שום התחשבות בשעות שלנו!

vegetable man

New member
חרטושה!

חזרת אלינו! ברוכה השבה!
הרבה מים זרמו בברז שלי מאז השרשור ההוא שנטשת! :)

חרטושה

New member
../images/Emo24.gif

התאור שלך מאד יפה ופסטורלי. שלי קצת פחות יפה מזה. הייתי בחו"ל ותוך כדי הטיול חטפתי שפעת העופות או משהו. נראה לי שאיזו תרנגולת השתעלה עליי בתורכיה. כל מי שהבטחתי לו משהו בצוואה שלי, יכול לבוא לדרוש את זה עכשיו כי אני גוססת פה.
אבל אפילו במצבי העגום לא הייתי זונחת את הפורום האהוב עליי ! ! !

vegetable man

New member
וואי

מצטער לשמוע! תרנגולת תורכית? היה לה בטח גם שפם. בנתיים אני נדבקתי בנגיף אחר: אני הולך לראות על מה ולמה הצ'ט עם רוג'ר, למרות שלא ממש עניין אותי בהתחלה. ואת לא גוססת ולא נעליים! נראה לך שאת מפסידה עוד ראיון עם רוג'ר ווטרס? ואם הוא יתחיל לקטר, איך תפסידי את זה...

חרטושה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo69.gif

פייר, מה אתה הולך לשאול אותו? בכלל, אנשים, מעניין אותי לדעת מה הייתם שואלים את מלך המרה השחורה -רוג'ר ווטרס?
ושום תרנגולת לא תחצוץ ביני לבין רוג'ר!

שאלות: רשימה חלקית

1. מה קורה עם עריכת אנתולוגיה מקיפה לשירי הפלויד, כולל כל מה שלא יצא רשמית עד עכשיו (השירים הגנוזים של סיד, הסינגלים שלא ניתן למצוא בקלות בדיסקים, וכד')? 2. האם הוא עשה שולם עם סטורם תורגרסון, כמו שהוא השלים עם הלהקה? 3. האם יש בכלל משהו לגביו הוא מוכן להודות שהוא טעה, במהלך חייו - במיוחד ביחסו עם חברי הלהקה האחרים? 4. מה הוא חשב על ספרו של מייסון? האם הוא באמת מחק קטעים שלמים מהספר, ואם כן, אלו? 5. מדוע גרמי השמיים כ"כ מרכזיים בשירים שלו (השמש והירח, בעיקר. אבל גם רוח, מים, טיסות...). 6. האם ריק רייט כבר החטיף לו זפטה איומה על זה שהוא פיטר אותו?

vegetable man

New member
הממממ

באמת שאין לי שום שאלה אליו, אולי כי מראש אני חסר תקווה שהוא יתייחס אליה ברצינות. נראה לי שהוא אוכל את הקהל שלו בלי מלח. זה יהיה צ'אט של יחסי ציבור וליטוף אגו עצמי. למרות זאת יהיה משעשע אם רוג'ר יתקע בשאלה מביכה מפעם לפעם. אני משאיר את השאלות לאנשים שזה באמת מעניין אותם, כמו זאת מהקומה מעליי - שאלות מצויינות ציף, אולי תשאלי אותו מתי פגש בסיד לאחרונה, ואיך היתה הפגישה... שאלה שבאה לי עכשיו, ככה, ספונטנית: "מה דעתך על אנשים שאוהבים יותר את פינק פלויד של עד 73? זה לא גורם לך ספקות עד כמה טובה יותר פינק פלויד בהנהגתך החל משנת 73?" כמובן הייתי מנסח ארוך ומובן יותר...

חרטושה

New member
שאלות טובות, לשניכם.

Veg נראה לי שאתה מרגיש בר-מזל במיוחד....הם יודעים את ה-IP שלך בMSN אתה יודע....ווטרס עוד עלול לדרוש אותו מהם
כנ"ל לגבי השאלה השלישית של ציף, אבל נראה לי שאת יודעת קראטה. והשאלה הראשונה של ציף באמת מאד מסקרנת גם אותי, אני באמת מקווה שתצליחי לדחוק את השאלות האלה ולקבל עליהן מענה. עוד מישהו בנמצא כאן ורוצה לחלוק.....?

אני לא מצליחה להכנס לאתר

אני כל הזמן מועברת אוטומטית ל- http://groups.msn.com/Editorial/en-gb/Content/chat.htm

microbe15

New member
האפשרות היחידה שאני יכול חשוב עליה

היא שהשעון אצלך במחשב מכוון לפי UK סיכוי די קלוש אבל שווה בדיקה

למעלה