הצ'אט עם ווטרס ב-MSN

vegetable man

New member
ברררר תשובות לשניכם

עונה גם לגיל זה כבר טו מאצ' אין לך את הסמיילי הזה??? הוא חייב להופיע. אם לא לכי לפתרון בעיות. גיל - ניחוש שלי - שנה את הגיל/שנת לידה בחשבון המסנג'ר שלך - תגיע לשם איך שהסברתי לציף. מממ ואם עוד מישהו יכול לעזור? נגמרה לי המשמרת אני רוצה הביתה אין עוד תומך טכני?

The Albatross

New member
יש לי רקורד עשיר בפורום תמיכה טכנית

עד שפשוט נמאס לי לענות על אותן שאלות כל הזמן ופרשתי.

The Albatross

New member
גם אני לא עבדתי,

עזרה בפורום הזה כאן בתפוז זה סוג של התנדבות שמושפעת עמוקות ממצבו הנפשי הרעוע של הוולנטיר.

vegetable man

New member
מזתומרת?

פרטי נמקי הסברי ופרשני הכיצד זה משליך על מצבי הנפשי כרעוע? יש אגב הופעה של החברים של נטאשה בערוץ 10 עכשיו מומלץ!

מי דיבר עליך? ../images/Emo6.gif

התכוונתי לזה שהתנדבות - ובמיוחד כאן בתפוז - דורשת קיומו של סוג מסויים של נוירוזה. ואני דיברתי על עצמי בכלל.

vegetable man

New member
אני יודע...דא

צחקתי. דיברתי עלי לצורך הדוגמא... לא הבנתי אבל לא קריטי.

Adidason326655

New member
אני בתוך הצ'אט

תכנסו לצ'אט שבו נמצאים גם האורחים וככה תוכלו לראות על אילו שאלות רוג'ר עונה. אני בנתיים מעלה שאלות רבות.

תברך אותו קודם

על שעבר את גיל ההתבגרות. ותגיד לו שזה בסדר ש70- השנים הראשונות של החיים קשות אחרכך זה יותר קל!

אוקיי, אז מנהל הצ'אט אמר

שאפשר להגיש כמה שאלות שרוצים, כל עוד לא שואלים אותה שאלה פעם אחר פעם - מספיק להציג את השאלה פעם אחת, היא לא נעלמת
אז אילו עוד שאלות הייתם מציגים?

הצ'אט טרם התחיל. יש עוד שעה בערך

והרובוט שלהם אומר כל הזמן לא להעלות עדיין שאלות.

חרטושה

New member
לא ניסיתי להעלות

שאלות בעצמי עדיין, לכן אני שואלת. הם נורא מבלבלים שם: מצד אחד קיימת כל האפשרויות כאילו להעלות שאלות כבר ברגע זה ומצד שני הם מחכים עד לתחילת הצ'אט עצמו. טוף. נקווה שהשרת לא יפול מהעומס הפתאומי.

כרגע אמרו שיש להעלות את השאלות

15 דקות לפני תחילת הצ'אט. עד אז אף שאלה לא מועלית. יש שני חדרי צ'אט: אחד פתוח כרגע בשביל הגולשים לדבר אחד עם השני ולשאול את מנהל הצ'אט שאלות טכניות ומנהלתיות, והשני הוא ה"אודיטוריום", שבו יתרחש הצ'אט עצמו, כשרוג'ר יגיע. כרגע יש שם רק הודעות מנהלתיות - האחרונה היא, כאמור, שאת השאלות יש להעלות החל מ-15 דקות לפני הצ'אט.

חרטושה

New member
נדמה לי שאני מזהה אותך בקהל ../images/Emo98.gif

שני המסכים פתוחים אצלי, אבל משום מה לא שמתי לב להודעה הזאת. תודה על האינפורמציה. בסיום הצ'אט תעלי סיכום דברים פה בפורום?

אפשר עכשיו להעלות שאלות

העליתי שש או שבע שאלות שונות. נראה מי מהן תבחר, אם בכלל....

למעלה