הצ'אט עם ווטרס ב-MSN

השאלות ששאלתי:

1. האם אתה מתרגש לקראת הבכורה של Ca Ira? הרי אתה עומד לנצח על האוברטורה, נכון? 2. האם יש תכניות לערוך אנתולוגיה של הפלויד, שתציג את האבולוציה של הלהקה ותכלול גם קטעים שלא יצאו רשמית בעבר, outtakes וקטעים שקשה להשיגם (כגון הסינגלים)? ומה עם הוצאת הקלטות ה-BBC? 3. מאוד נהניתי מקריאת ספרו של ניק מייסון. האם זה נכון שהטלת וטו על קטעים נבחרים ממנו, ואם כן, אילו? 4. שירים רבים שלך כוללים התייחסות לגרמי שמיים, במיוחד השמש והירח. יש לי חשד שאלו בעלי משמעות עבורך. מה הם מייצגים עבורך? 5. בכתב העת Word אמרת שפגשת את סיד "לפני עשרים שנה". האם זה אומר שפגשת אותו באמצע שנות השמונים? ואם כן, איך היתה הפגישה? 6. האם יש איזשהו דבר בכלל שלדעתך טעית בו, או היית יכול להתמודד עמו טוב יותר, ביחס לחברי הפלויד האחרים, במהלך השנים? 7. קראתי שלפני שנים הסתכסכת עם סטורם תורגרסון. האם אתם עדיין ברוגז, ואם כן, האם יש סיכוי לעשיית שולם ביניכם?

The Albatross

New member
זה כ"כ משעמם, דאמט.

שילך ויתפוס בס וגילמור אחד ושיעשו עוד Live 8. יש דברים ששווה להישאר בגללם עד מאוחר. זה לא.

חחחח...

טוב, בשביל אלו שלא נשארו ערים עד עכשיו: לא היה שם שום דבר מעניין, מלבד זה שווטרס אמר שהוא מתכנן סיבוב הופעות לשנת 2007. זה אומר שכל אלו שמצפים שהפלוידים ייצאו לסיבוב ב-2007, תחשבו שוב.

vegetable man

New member
אוי נו...

הוא סתם אמר את זה למעריץ ארגנטיני. לא צריך לקחת את זה ברצינות. כוונתו היא שאולי זה יתאפשר ב-2007, כי לוח הזמנים שלו לא ידוע אז... אני מאמין שאם תהיה הצעה של איחוד הפלויד...ברור שהוא יעדיף אותה.

הם סיננו את כל השאלות

לא העלו אף שאלה על הפלויד. כמובן, אף אחת משבע השאלות המבריקות ששלחתי, לא נשאלה.

Runner30

New member
בזבוז זמן

ישבנו משהו כמו 30 איש מהצ'אט שלנו, הכנו המון שאלות יפות , אבל מה - אף אחת מהן לא היתה על האופרה שכתב ולא על העבר הרחוק שאפשר למצוא בביוגרפיה. העתיד - זה מה שמעניין אותנו וזה אמור גם להחמיא לאמן. וכמובן שלא "בחרו" באף שאלה שלנו. לפחות הראיון לא היה באיטלקית ולא שאלו אותו על פרארי.

חרטושה

New member
כן, זה באמת היה מעצבן

שום שאלה משמעותית לא נבחרה. חוץ מזה הוא נורא הצחיק אותי עם ריי לה- מהשזהלאיהיה. Ray LaFontane הוא אמר נדמה לי. אני חושבת שהוא דווקא התכוון ל- Ray LaMontage אבל למה שנדקדק בקטנות? מה שמשנה זה שכולנו יודעים לאיית נכון w-a-t-e-r-s

למעלה