הצבא המצרי פצע כ-60 פלשתינאים

mike00

New member
אני לא מסכים איתך,את כל טענותיהם

לא את רוב טענותיהם,את כל טענותיהם הם צריכים להפנות להנהגה שהם בחרו בה,אני מאוד מצטער על אלה שלא בחקו חמאס,אבל גם אני לא בחרתי באולמרט ולא ראית אותי יוצא להפגין בגבול מצרים על הטעויות שלו..... זוהי דמוקרטיה אמיתית,וזאת גם זכותנו בישראל לא לשתף פעולה עם המנהיג הנבחר של העם הפלסטיני... אני לא חושב שצריך לדבר עם מי שקורא להשמדתך,החמאס צריך לתת דין וחשבון לעם הפלסטיני,לא מובארק ולא אולמרט...

הם הפגינו כדי שייפתחו את המעבר

לתרופות ומזון והנה שלחו להם משאיות סולר אך העזתים לא קיבלו אותה לא רוצים אותה לא צריך

THE WIZARD 55

New member
למה? מה עשיתי לך...:(

כולה פרח, זה פרח מיוחד, כזה מפוצל.. קוראים לו גזר משהו

מוחמד5

New member
מי זה הצבא המצרי !!

עוד גוף שנהנה מכספי הסיוע האמריקאי . מי שקרא את הכתבה שתרגם גבר ,יכול להבין שהאחריות בעיקר על מצריים.אבל אין מה לצפות ממצריים, המדינה שחיבקה את בוש ,בזמן שהיה טבח בעזה. תגובת מצריים לא מפתיעה. ולכן דרוש כוח בינלאומי בעזה,תכף ומיד.

mike00

New member
מוחה?../images/Emo12.gif

אתה תומך ברצח חפים מפשע??? למה אתה מעוניין שחיילים זרים ירצחו ברצועה על ידי כנופיות הטרור??לא מספיק להם למות בלבנון?? ולא הבנתי למה האחריות היא על המצרים.....למה לא על החמאס לדוגמא? החמאס הוא זה שהביא את המצב הנפלא הזה על תושבי הרצועה אתה יודע,איך הצלחת להאשים את המצרים בטעויות החמאס?

mike00

New member
נו...עוד אחת עם הבדיחה הזאת../images/Emo6.gif

חבל שאני לא מקבל איזה שנקל על כל פעם שאומרים לי את זה.... בכל מקרה יקירתי,את מחבלת לא פחות ולא יותר....מחבלת מבית,תומכת טרור שלא מתביישת לדבר על זה בקול רם.. היו ימים שאנשים קטנים מהסוג שלך היו מתחפרים מתחת לאדמה,הדמוקרטיה שלנו נתנה לך ולחברייך לצאת מהארון,אבל לא לעולם חוסן.....

מוחמד5

New member
די די

בלי ירידה לפסים אישיים בבקשה.. כבוד הדדי. אני מתעב ומתנגד לכל צורות האלימות ,כולל את המילולית. רק כוח בינלאומי יביא שקט ורוגע לכולםםםםםםםםםםםם לשני הצדדים. שנים שני הצדדים מפעילים כל מני דרכים פסולות ,אולי מישהו מבחוץ יצליח לשנות משהו.

THE WIZARD 55

New member
אל תמותי../images/Emo6.gif

אני בטוחה שאם הייתי גבר כל הבחורות היו נופלות לרגליי

x

New member
רק כוח בינלאומי יביא שקט ורוגע לפורום../images/Emo88.gif

למעלה