הצבא המצרי פצע כ-60 פלשתינאים

mike00

New member
דיבור טיפוסי של מחבלים....

את רוצה לחתוך לי משהו??

ערבים לאומיים גאים לא מאשימים את החמאס

אלא את האימפריאליזם, את היהוד, את הסהיונייה, את הכלבים הבוגדים המשרתים את בוש....... את הרשלה מוכר ספרים...... אבל לעולם, לעולם לא את החמאס, סדאם חוסיין, נסראללה, אסד, איראן וכל החולדות שהם אוהבים להשוות ל'סלאח א-דין' שיבואו ויחסלו את היישות הציונית השנואה ויגרשו סוף סוף את היהוד מפלסטין הקדושה.

איזה כוח בינלאומי ירצה להיכנס לבוץ הזה?? ../images/Emo4.gif

בלבנון יש כבר כוחו בינלאומי, והם מפחדים מהצל של עצמם... רק אנחנו יכולים לעזור לעצמנו. "העולם" בסה"כ רוצה דבר אחד: שיהיה שקט. ולא איכפת לו איך.

ועכשיו חידה...

מה היתה מטרתו האמיתית של החמאס כשאירגן את ההפגנה ה"ספונטאנית" הזו מול שערי מצרים? (ותנו לי לנחש, מחר יהיה בכי חמאסי בסגנון "המצרים בראשות מובארק הפשיסט והכופר, פוצעים והורגים את אחינו הפלסטינים שבסה"כ מבקשים להימלט מהגטו העזתי. ובשביל מה הוא עושה את זה? כדי לא להרגיז את ישראל ואת בוש!" ובכן, מה המטרה?

מובארק אם ימשיך במדיניות הזאת יעורר אי שקט

במדינה שלו, יתחילו הפגנות ובלגנים, אי אפשר להיות לאורך זמן משת"פ של הכיבוש ושל האמריקאים.

מוחמד5

New member
אתה צודק עמית

הרחוב המצרי נגד מדיניות הנשיא מובראק. הכל עניין של זמן עד שהמשטרים הערביים יתחלפו ,יגיע יום והרחוב יקח את השלטון. שום דבר לא נמשך לנצח , במיוחד לא השלטון.

אפילו במלחמת לבנון, שהוא לא עשה שום דבר לטובת

הכיבוש כמו שהוא עושה עכשיו, היה עליו הרבה כעס ברחוב המצרי רק בגלל שהמשיך את היחסים הרגילים עם ישראל. עכשיו לדעתי אם הוא לא יתעשת הוא יעשה לעצמו נזק פנימי גדול מוחה

מוחמד5

New member
מסכים איתך.

המנהיגים שוחים נגד הזרם, נגד רצון העם .ומי שהולך נגד רצון העם סופו למצוא את עצמו רחוק מהעם.

THE WIZARD 55

New member
ממש לא, תראה מה קורה בירדן גם.

אתה יודע למה לא מוחמד, כי הם שולטים בכח הזרוע.

תשמע

הירדנים הם עם אפל חוצמזה אם הוא לא אפל אז הוא עם מוסלמי דתי אדוק מאוד למסורת ולצערנו המלך עבדאללה וכל המשפחה המלוכה הם ממשפחת הרסול מוחמד ועוד משו במצריים עוד אפשר לדבר לא ממש סכנה שמה לקלל את מובארק בירדן מי שמקלל את המלך הולך למאסר עולם

אפשר, אבל חובה לעשות הכל במידה..

בדיוק כמו שיכולה להתקיים ממשלת חמאס ויכולה להיות מפלגת חיזבאללה - בתנאי שלא יתגרו יותר מדי ב"כיבוש הקטן " וב"כיבוש הגדול".. כך גם מובארק.. מתמרן בין "הכיבוש הגדול" לבין האחים המוסלמים.. ושורד, כפי שאתה רואה ושומע.

shm490

New member
אני מקווה שאתה טועה

כי אם יפול השלטון במצרים יש סיכוי לא קטן שהאחים המוסלמים יתפסו את השלטון .מה זה יעשה למצרים ? לא ברור אבל סביר שמצבם לא ישתפר להפך הקהילה הבין לאומית לא תשתף פעולה עם תנועה קיצונית דתית .לגבי ישראל יווצר מצב של חוסר שקט ואף לביטול הסכמי השלום שאולי אפילו יביא לידי מלחמה שתביא הרס לשני המדינות ותיקבור סופית כל אפשרות להסדר עתידי בין הערבים לישראל .

ינשוף4

New member
אתה צודק

גם סאדאת נרצח בגלל שהיה "משת"פ של האמריקאים"... ואולי, באמת, דרכו של נאצר התאימה יותר למצרים. גרר אותם להרפתקאות צבאיות (עם הרבה אבדות), והם ראו בו גיבור, ושכחו מבעיות הפנים... ולדעתי- גם סאדאת, וגם מובארק- הלכו לפי "מה שטוב למצרים". והשלום (גם אם קר) יחזיק- כל עוד מי שבשלטון שם יעדיף את טובת מצרים, ויחשוב שהשלום עדיף, לה. וזכור לי נאום של מובארק, שבו דיבר על "כאלה שבעצמם לא היו במלחמה, ואין להם מושג מה משמעותה, ומנסים לגרור את מצרים למלחמה שאין לה עניין בה". אני חושב שזה מסכם את עמדתו.

למעלה