הצביעות של הנהיגות של המגזר הערבי

mike00

New member
לא צדיקים בכלל....

אבל נסה לחשוב שאלפי יהודים היו נכנסים לג'אסר א-זארקה עם מוטות ברזל,קרשים,אבנים וכל הבא ליד ומנסים לפגוע בתושבים שלא עשו להם שום דבר.... מה היית מצפה מהמשטרה לעשות?להוריד להם שערות מהרגליים ולשלוח אותם לשוקי זיקרי?? או אולי לעצור את ההפגנה בכל דרך?

לעצור הפגנה בכל דרך חוץ

מלהרוג הם יכלו לירות באוויר לירות אפילו על רגליים של אנשים אבל ממש לירות במישו בראש לא בא בחשבון ואמרתי שגם המפגינים צריכים להיענש אבל גם השוטרים שיירו

mike00

New member
ולמה אתה חושב שהדבר הראשון שעשו השוטרים

היה לירות לראשי המפגינים??יכול להיות שזה מה שהאכילו אותך בתקשורת הערבית? יכול להיות שהשוטרים הגיעו,ניסו לפזר את ההפגנה בדרכים קצת יותר מקובלות וכאשר הרגישו סכנה לחייהם השתמשו בנשק חם? יכול להיות שאם אתה היית מרגיש שהולכים להרוג אותך גם היית עושה כל מה שביכולתך כדי לשמור על חייך? וברור שהשוטרים אשמים,לא בגלל הירי אלא בגלל שלא באו ערוכים מבחינת כוח אדם ובגלל שנתנו להנהגה הערבית לצאת ללא שום עונש מהסיפור הזה... כשליברמן אומר שטיבי וחבריו הם בוגדים במדינת ישראל אז טוענים שהוא מכשיר את הקרקע לפעול נגדם באלימות,שהוא מסית וגזען ורוסי מסריח,כלב,עולה חדש שלא יכול להגיד לילידים המקוריים של המקום מה לעשות,שיחזור לרוסיה וכו'..... למה שטיבי ובחריו קוראים לציבור הבוחרים שלהם לקום ולקחת את החוק לידיים לא עושים להם כלום?הרי לפי טענתם כלפי ליברמן אפשר להבין שיש פסול במילים הרבה פחות חמורות שנאמרות על ידי אחד שאין לו שום זכות להביע את הקול שלו.... אז למה כשאלה שיש להם את מלוא הזכויות בארץ זאת מסיתים בפה מלא הם לא נענשים על כך??

אני לא ממש קשור לתקשורת הערבית

אולי אני אכלתי את זה מאנשים שברחו משם יש אנשים שלא הפגינו באותם הימים אבל בכל זאת ירו לכיוונם למזלם הם לא מתים אתה בטח חושב שאני ממציא סיפורים אחד חבריי מהמשולש בא אליי כדי לישון אצלי בזמן שהוא מקלל את הערבים ואת היהודים הוא כל הזמן אומר הערבים האלה סתומים לא יודעים לשתוק לפעמים כשצריך והיהודים קוראים במגפונים תתפזרו לא מתפזרים מתחילים יריות ואנשים שלא קשורים לעניין נפצעים או שצריכים לברוח מבתיהם

mike00

New member
אני לא יודע באיזה מקום היה החבר שלך,וגם לא

יודע באיזה שלב של ההפגנה הוא הגיע למקום,אבל אני כן יודע שקודם כל ביקשו להפסיק במגפונים,השתמשו בגז מדמיע ועוד כל מיני דרכים לפיזור הפגנות,רק אחר כך כשלא הצליחו לעצור את ההתפרעות וכשהרגישו סכנה לחייהם הם התחילו לירות באנשים.. ואתה חייב להסכים איתי שאם היתה מגמה לירות ולחסל מפגינים ערבים היו נשארות יותר מ-12 גופות של אזרחי ישראל... כמו שאני רואה את זה היה איפוק רב של משטרת ישראל אם מתוך אלפי מתפרעים מתו רק 13 שמתוכם 1 בכלל לא אזרח ישראלי..

אני לא אמרתי שזה היה בכוונה

אבל למה לא להעניש אותם?? אוקיי הם ביקשו במגפונים השתמשו בגז מדמיע הם התחילו לירות למטה כדי שהמפגינים לא יתקדמו חלק רב של המפגינים התחיל לברוח השוטרים המשיכו לירות למטה כדי שאנשים לא ייפגעו ורק 13 מאלה שברחו קיבלו את הכדור בגב רק שתדע שאסיל אלעסלי נרדף עד קרוב לבית עד שירו אותו ושרדפו אחריו הוא היה לבד לך תדע מה היה בראשם של ה10 שוטרים שהרגו או אולי פחות אז למה לא לפתוח חקירה

mike00

New member
אני לא בטוח שאתה יודע מה הלך שם אבל...

השוטרים הם אלה שנרדפו ולא להיפך.....אין מצב שרדפו אחרי אסיל אלעסלי עד הבית,השוטרים פחדו להכנס לתוך הכפרים וניסו לחסום את התפשטות ההתפרעויות.... תקרא את התגובה של X ותבין שמצבם של השוטרים לא היה קל,מה שקרה הוא נסיון הפיכה בתוך מדינת ישראל...

ינשוף4

New member
חסר כאן דיוק

כתבת "למה לא להעניש אותם?" כדי להעניש- אתה צריך קודם לזהות עברה, ועבריין (לא מספיק לתפוס "סתם" מישהו, ולהעמידו לדין כ"איזון" על כך שמישהו אחר נפגע). כתבת "13 מאלה שברחו קבלו כדור בגב". זה נשמע לי כתעמולה, ובכלל לא הגיוני. (אם כבר נמצאים בסכנה ויורים, אז ההגיון אומר שעל מי שהסכון ממנו הוא המידי ביותר, או הרב ביותר. לא על מי שכבר בורח). אבל זה לא ניתן לברור, בלי בדיקת הגופה.ובלי בדיקת הקליע- את מי ניתן להאשים? וכתבת "אז למה לא לפתוח בחקירה?" אבל חקירה כן היתה.רק שלא נמצאו בה אשמים. וחלק לא-מבוטל באחריות לכך- הסרוב לשתוף פעולה, לצורך החקירה, מצד משפחות הנפגעים. לא בטוח שהוגן, מצדי, להזכיר מקרה הרצח של הילדה בקצרין. שם המשפחה פנתה לעכוב ההליכים, כשלא היתה בטוחה שמי שהועמד לדין הוא הרוצח האמתי, ולא "סתם מישהו" שהמשטרה תפסה. ולעומתה הצבור הערבי- רוצה (בעצם- "דורש!") "x נאשמים" ברצח. מעניין אותו, בכלל, אם יועמדו לדין אלה שבאמת ירו והרגו? ואם אותו ירי היה מוצדק או לא?

חקירה שנפתחה למשך מעט זמן היא לא חקירה

אני לא תמיד אוהב להגיד את זה אבל אם זה היה יהודי המשטרה עצמה הייתה מעמידה את השוטרים לדין

ינשוף4

New member
"אם זה היה יהודי"...

אז כבר היו גם מקרים כאלה.ואפילו שלפחות במקרה אחד כזה (ומדגיש- כל המידע שלי- ממעקב אחר מה שפורסם בתקשורת) אני ספקן לגבי תוצאות החקירה. וכאן- בלתי אפשרי. מזכיר שוב. כדי להעמיד מישהו לדין (על רצח)- צריך להוכיח, דבר ראשון, שהירי שלו הוא שגרם למוות. בלתי אפשרי, בלי בדיקת גופה (לכל רובה יש "טביעת אצבעות" על הקליעים שיורה). לא מספיק לטעון שעצם המצאותו של מישהו בכח מסויים, עושה אותו אשם. אפילו עצם העובדה שירה, כשלעצמה, אם תוכח, עדיין אינה מוכיחה זאת. אבל לשם כך- צריך "לתפוס את הגופה", לשם בדיקתה. אז אתה חושב שבאוקטובר 2000 היתה המשטרה צריכה לעשות גם זאת? בכח? ובאילו תוצאות? (כמה הרוגים נוספים?). ודוקא התפרסם, בשנה האחרונה, ספור כזה. במגזר החרדי. ונמנעה העמדה לדין של החשוד, בגלל זה. זה לגבי עצם ההעמדה לדין, של חשוד. לצורך הרשעה ברצח- צריך גם להוכיח כוונה. וכאן- כל חקירת הנסיבות, ובמיוחד הסיטואציה בה בוצע הירי. אז את הנסיבות- בדקה ועדת אור. מח"ש- בדקה מה שיכלה לגבי הסיטואציה. ובמה שונה, מהותית, חקירה זאת מחקירות רצח בין עבריינים, או "על כבוד המשפחה", בהם הצבור, ובמיוחד משפחת הנפגע, מסרבים לכל שתוף פעולה עם המשטרה? אז המשטרה תחקור כמיטב יכלתה, וזהו. והמתלוננים- שיתלוננו על עצמם!

מעניין שהצד שלכם הוא תמיד הקורבן

השוטרים עשו את עבודתם נאמנה ואסור היה לפתוח בחקירה הם הגנו על תושבים יהודים מפני נסיון לינץ יותר נכון איתיפאדה בתוך שטח ישראל

mike00

New member
לא נמאס לך??

יהודים,ערבים? מה הסרט שלך בכלל?? למה המתפרעים שלחו תצפיתנים לבדוק שהמכוניות שזרקו עליהן אבנים הן של יהודים?לא יכל לשבת באותה מידה ערבי מאחורי ההגה?? ומה נפלת על תינו??הלוואי עוד מיליון כמוהו בישראל......ערבי ישראלי ציוני גאה.....הלוואי והיית כמוהו...

מי לקקן מי???

ציוני ?? טינו??? חחחחח משווה את חיילי צהל לנאצים הוא בכלל שירת בצהל יום אחד?

mike00

New member
מי אהבל מי?

יאללה סע,הסתדרנו בלעדיך ולא תחסר כשתלך..... אם לא היית חופר פה על אותו נושא 20 פעם עוד הייתי מוכן לפתוח את ההודעות שלך,אבל כשאתה חוזר על אותו הדבר במאה שירשורים נהיה "קצת" משעמם לקרוא אותך.... עשה טובה לכולם,קח את עצמך ותחפף לפורום טרולים שחוזרים על עצמם שם יאהבו את מה שיש לך להגיד כל עוד תרשום אותו 300 פעם....

וולק אני עונה לו על שאלה

היא שואל אותי אותה שאלה במקום אחר אני עונה בפעם השנייה בנוסח מקוצר הוא אומר שאין לנו מה להגיב הבן לא שם לב מה הוא עושה

מעניין שתמיד כשנהרגים ערבים...

מי שהרג אותם "עשה עבודתו נאמנה" והגן על יהודים.... או שהוא סתם "מג'נון"...
מה יש, מפריע לך כשמביאים אנשי מקצוע שיחקרו את הדברים? אם אתה כ"כ צודק ומשוכנע בטענותיך, מה מפריע לך שיבדקו אותן גם 10000 פעמים?

respecta1

New member
חקרו אותם, והחקירות הסתיימו.. בלי כתב אישום

כנראה שמבחינה משפטית, השוטרים זכאים.

למעלה