הצבעה.

../images/Emo6.gif

אישון36

New member
לא יודע אם הסברתי את עצמי

אתם אמורים ליצור לחץ פיזי לא מתון על הגב' מנהלת. אתם אמורים להצביע עבורי במירוץ נגד שלושת מוכי הגורל. אישון. לעתיד טוב יותר.

ufffnick

New member
אישון חביבי...

אתה ממש מתקרב לגבול הפתאטי... די. תן לדברים להעשות מעצמם
מספיק לירות אל האפילה ולתת לזה לחלחל לאט...

ד נ י ת3

New member
אישון יקירי,

לא למדת כלום אני מבינה. נשים... נשים לא אוהבות שאתם קלים להשגה. אנחנו צריכות קצת חרדת נטישה. אתה נותן את עצמך במהירות. אני חוששת שבסוף אסיר את תמיכתי. אל תראה נלהב מידי. שהרי זה משא ומתן.

אישון36

New member
השכחתי הדלתות להבריח ?

אם דלתי לא נעלתי כדין ? אין משא ומתן. זה בצחוק. אישון. מי יודע מאיכן הציטוט ? בכול אופן יוצא לכמה שעות.......אז תמשיכו לשלוח מסרים לגב' מנהלת....אישון....אישון....אישון...אישון...

ד נ י ת3

New member
אחח אישון אישון אישון...

את ליבי אתה מתעקש לכבוש. בגני נטעתיך, בגני המוצנע. שהרי את השיר הנפלא רחל בלומשטיין כתבה. אכן המשוררת הנפלאה שאת שיריה אני מאוד אוהבת את שמו של הבלוג שלי לקחתי מתוך אחד משיריה. אָבִיב הֲשָׁכַחְתִּי תְרִיסִים לְהַבְרִיחַ, אִם דַּלְתִּי לֹא נָעַלְתִּי כַּדִּין? – הוּא כִּוֵּן הַשָּׁעָה וְהֵגִיחַ, וְהֵעִיר, וְהִסְעִיר, וְהִרְנִין. מַה בֵּינִי – הַשְּׁקֵטָה – וּבֵינֶךָ, אַדְמוֹנִי, מְבֻשָּׂם, וְנִלְהָב? אֵיךְ אֵדַע לְהָנִיס מִפָּנֶיךָ אֶת אֲשֶׁר לִי אָגַרְתִּי בַּסְּתָו? הַאֶרְגַּז? הַאֶגְעַר בְּךָ בְּזַעַם? הַאַרְחִיק מִגְּבוּלִי? אוֹ אוּלַי... אוֹ אוּלַי אֶתְרַצֶּה אַךְ הַפַּעַם, רַק הַפַּעַם... הַפַּעַם וְדַי

Barvazoom

New member
ככה:

לוחצים על מקש הקאפס לוק לאחר מכן כל מספר שתלחץ עליו בתוספת שיפט יתן לך ניקוד מסוג שונה למשל: קמץ = קאפס לוק +שיפט8 - - > ָ

belli80

New member
טוב..

אם צריך אז צריך.. יש לך את הקול שלי.
- מעטפה אחת שהולכת לקלפי.. אבל, את מי ממנים כמועמד נגד?

אישון36

New member
תודה...תודה....

סוף סוף. תודה....תודה.... המועמדים כנגד זה שלושה חברה שבכלל לא יודעים שהם בתחרות ולא רוצים להתחרות. אבל גב' מנהלת מתעקשת שהם (למרות חוסר רצונם) צריכים להתחרות. בואו...בואו...הצביעו בהמוניכם. אישון. מועמד יחידי מרצון.

אישון36

New member
אנשים.....אנחנו נימצאים

בישורת האחרונה של ההתמודדות. בידכם הדבר.....אתם יכולים להשפיע........בואו לקלפיות בהמוניכם.......בואו להצביע על עתיד טוב יותר.......בואו לקבוע עתיד טוב יותר.......מנהלת מסופקת תבטיח לכם אורך רוח, חיוכים, מתנות בחגים העלאה בשכר היסוד ועוד ועוד. בואו ויחד נשנה את העתיד. אישון.....אישון......אישון.....אישון......אישון.......אישון.......אישון......אישון...... בואו הצביעו, את תרתעו מהקור והגשם, בואו להצביע על שינוי......אישון.....אישון.....אישון.....אישון. אישון. האופציה לשינוי (אצל המנהלת) שאר האופציות לא ראליות ונועדו רק להשלות אתכם......

moi24

New member
../images/Emo6.gif

אם רמת הסיפוק שווה לכמות השטויות שיוצאות לך מהמקלדת אני בעדך...

אישון36

New member
שני דברים.

אני הכי הטוב...........וזה ברור. גם בסיפוק. חברים נוטים לומר על העבודה.... ניכנס השופט רואה אותך ואומר: "......עזוב, מראש, עזוב שכנעת אותי עוד לפני שדיברת". אבל מיותר לומר גם בסקס. אישון (כמו בכול דבר) הטוב ביותר. אישון. הנעה (והנאה) מובטחת.

cheshire9

New member
../images/Emo45.gif

רק שגנודרי יביא את מצלמת הוידאו אני בא עם תזמורת כלי הקשה קובאנית ואנחנו מקבלים 10% מההפצה הבינלאומית של ה DVD

אישון36

New member
תודה ...תודה...

אני נרגש...תודה..תודה.....ראוי ליזכור....כל קול חשוב. אני ממש נרגש מכול המצבעים...וווואו. חתול תודה רבה.....תתקשר לכול מי שאתה מכיר שיבוא לתמוך. מנהלת מסופקת יכול להיות שינוי חשוב ביותר במפת המזרח התיכון. ושוב.....אישון...אישון...אישון. אישון. מעודד מצביעים.

למעלה