הצבעה.

באז באז

New member
לא מצביע

זה מגוכח, אני בכלל לא מבין על מה הסיפור. ברור שאישון, אחר כך יהיה אפשר לקבל הרחבה על איך זה לקבל בראש. אני אומר לכם, שנים לא היה כאן כזה מצחיק...

אישון36

New member
תודה...תודה....

אל תיהיה קול צף (במיוחד אם אתה תומך בי).....הצבע אישון..... עתיד העולם החופשי בקולך. אישון. קודם זה היה עתידי...אח"כ עתיד המזרח התיכון.....ועכשיו העולם החופשי.

../images/Emo190.gifאישון,לפני שאתה מנדב את עצמך

תצטרך לעבור תחילה ועדת קבלה ומבחן מיון קפדני. עליך ולהביא עמך תמונת פנים, גוף ורנטגן. בנוסף אנא הבה עימך מטר למדידות. המלצות כתובות ומספרי טלפונים ממליצים. השלב הלפני סופי יהיה מבחן פסיכוטכני הכולל מבחן אישיות ורורשך בכדי שנדע שאנו מפקידים את מנג'טה אהובתינו בידי מישהו אינטיליגנט ושפוי.לאחר כל אלה המתן לתשובה אה ו....- Dont call us. We call you

אישון36

New member
תסבירי לי בבקשה מדוע ולמה

את מתנצלת בפני הגב' מנהלת ? את הצעת מבחן התאמה......אני העמוד בו והגיע לפינל. דונט וורי......אני אתן לה בראש. אישון....אישון....אישון.....אישון.....אישון.... אישון. עתיד הגלקסיה בסכנה.....הצביעו אישון.....הבחירה השפויה שלכם.

התנצלתי מפני שבהודעתי הקודמת בפכתי את שמה

בטעות. ואכן רצוי, אישון, שתקדים ללכת לישון, אישון, ותקום בבוקר יום ראשון, .אישון, ותראה לנו איזה גבר אתה מכף רגל ועד לשון..., אישון.

אישון36

New member
לא הבנתי

את מעוניינת להחדיר לי אצבע קטנה לישבן הקט והחמוד שלי ? טוב ..... נשמע רומנטי. אישון. באספמיה.

bellab21

New member
אישון יש משפט ידוע כלבים נובחים

לא נושכים אתה יכול בשקט רב להרים התחתונים

אהה לאישון..סליחה בטעות.

חשבתי שהמשפט האחרון "אתה יכול בשקט רב להרים תתחתונים" היה מופנה אלי.

אישון36

New member
צר לי לומר

היא בכלל רצתה להבחן על שלושה יוצמחים. שלא יודעים שהם כאילו ואחד מהם (לפי דבריה) זה שהוא לא התאבד עד היום זה נס. אני יכול להבטיח לכם מראש. אני נותן בראש והולך. בלי זיוני שכל. ביחס לטיב. דונט ווארי. הצרחות ישמעו בכול רחבי תל אביב יהיו צרחות הנאה. אישון...אישון....אישון....הצביעו לזה שיודע שהוא בתחרות.....אישון...אישון.... אישון. הבחירה השפויה שלכם.

אישון36

New member
אנו ניצבים מול שחר

של יום חדש. יום הגאולה.....אישון נבחר לתת בראש לגב' מנהלת......ברגעים אילו בעומדינו שטופי דמעות אל מול קיר האבנים בן ה 2000 שנה.........לכתך אחרי במדבר 40 שנה בדרך לא סלולה......אל תשאלו מה אמריקה יכולה לעשות בשבילכם תשאלו מה אתם יכולים לעשות בשבילכם ואמריקה תצמח.....באתי ניצחתי חזרתי...... אני מכריז בזאת על ניצחונו של אישון בהתמודדות. תודה לכול העוזרים הנאמנים שסייעו לי במהלך הקמפיין...........תודה מיוחדת לכם על התמיכה שהבעתם לי....על מאות המסרים בהם הבעתם את אהבתכם ואת אמונכם בי. אני רואה בכך הזדמנות לתרום לחברה. אני מאמין שהאני מאמין שלי יקדם את כל האנושות. תודה.....תודה...... וכמובן תודה מיוחדת לגב' מנהלת שהבינה שללא סיפוק מידי היא תהפוך להיות פולניה מרירה וצרת אופקים ולאור זאת העמידה את עצמה למיכרז. אישון....אישון.....אישון....אישון.....אישון..... אני בטוח שלאחר מספר דקות של עבודה קשה אתם.....כל אחד מכם יחוש בשינוי........הרי אם לא אתם איכן הייתי ? אישון.....אישון.....אישון....אישון..... אישון. מודה למצביעים.

למעלה