הצגה נפלאה של פרום. נקווה שהוא נקי

זה תמיד אותו דבר עם סקאי, לידר ופועל על אחד

שמביאים תוצאה מעל ומעבר לכל השאר. בוא נגיד ככה, לדעתי, אם הם נקיים אז יש איזו שיטת אימון שהם יודעים ואחרים לא, אבל המשחק לא נראה כאן שווה.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם לאנס לא הראה כזאת עליונות

ואיך זה נגמר בסוף כולם יודעים, כן כולם יודעים

cipo 1

New member
אשתמש במילה לכאורה כדי שאיזה עו"ד של קבוצת SKY לא יעלה עלי

אבל משום מה בעיניי כריסטופר פרום = לאנס ארמסטרונג
ימים יגידו אם טעיתי .
אני רואה מרוצי אופניים באדיקות עוד מימי מיגל אינדוראין אי אפשר למכור לי לוקשים יותר.
ממחר הופך הטור להיות משעמם . הלוואי ואתבדה.
יום טוב !!
עודד צור

הגזמתם לגמרי לגבי פרום וסקאי

סקאי קבוצה מאוד חזקה,רוכבים מוכשרים וחזקים,כשפרום בכושר(וכרגע הוא בכושר שיא)אף אחד מהקוורטט לא מטפס כמוהו.אין שום סיבה להאמין שהוא לא נקי והאחרים נקיים.הייתה לו שנה חזקה ב2012 שסיים שני והתפרק בוואלטה אחרי הטור,ב2013 הפגין עליונות מוחלטת כמעט עד הסוף,בסוף היה לו קשה ואיבד קצת זמן אך היה לו מרווח מספיק.2014 נפצע עוד לפני העליות אך גם לפני לא היה חד ואת הדופינה הפסיד לטלנסקי.השנה ניצח את הדופינה.אם יש חשוד זהו ניבאלי שרוכב בקבוצה עם היסטוריה קרובה מאוד מפוקפקת וייתכן שזה פועל השנה נגדו.ההשוואה ללנאס ממש לא במקומה,לאנס רכב וניצח בעליונות מוחלטת וניצח רוכבים שהיו בדיוק במצב שלו,כל מתחריו הישירים(אולריך/וינו/באסו ועוד)השתמשו נתפסו והושעו,לכן נצחונותו לא הסתדרו עם הגיון,אם קונטי/ולוורדה/פינו/ניבאלי/קינטאנה/טי ג׳י ועוד רוכבים עם דם ״מעושר״ ופרום מנצח אותם אז זב חשוד,רק עליונות כמו היום ובכלל אינה חשודה.והקריאה ״נקווה שהוא נקי״ מזכירה את המשפטים על נבחרי ציבור שנעצרים טו מוגש נגדם כתב אישום ויוצאת קריאה ״נקווה שהם זכאים״.פרום רוכב ענק/אגרסיבי,מפרק ומדי פעם מתפרק,עד עכשו תענוג ובעיקר תענוג לאנגלופוב שמכנה את הרכיבה הבריטית ליצנים

yairza

New member
האנגלים לעולם לא יקבלו באמת את פרום "כשלהם". הוא יליד

קניה והאריסטוקרטים האנגלים זוכרים את זה. כמות תשומת הלב שפרום מקבל לא קרובה לזו שוויגינס קיבל (ועדיין מקבל).

ariasdo

New member
אם SKY יגישו תביעה תאלץ למכור את מפעל החמוצים - לגבי פרום

מתחילת הטור נראה שהוא מפוקס וכל יום משתפר כנראה עשה הכנה טובה
במבט ווזאלי נראה נחוש ממש רזה רק עצמות שרירים ועור .
בנוסף יש לזכור הוא תאורטית פחות עייף לא השתתף בגירו היום הוא בלט במיוחד עם עליונות מעל המתחרים
דבר שבאופן טבעי מעורר חשדות בגלל ניסיון העבר אבל צריך לבדוק כמו שדורן ציין השוואת זמניים לעבר .
אם הוא רכב מהר או שהמתחרים היו עיפיים . שלדעתי זה המצב נראה בימים הבאים עם המגמה תמשיך ופרום ימשיך להגדיל פער
בנוסף יש לזכור שלפרום יש היום קבוצה טובה וריצי יכול להתפנות לעזרתו מכוון שלא מסומן כמוביל ולא ביזבז כוח בשלבים הראשונים ..

קונטודור נראה ממש עיף בחוסר אינרגיה , גם ניבלי לא בשיא השנה , כמו שזה נראה רק קינטנה פחות עייף
נראה מה יהיה בהמשך . ימים יגידו ...

התקופה של אמסטרונג לא תחזור יותר עם כל הממריצים בזמנו השיאם היו מעל היכולת היום לא מתקרבים לזמני העבר בעליות מפורסמות .
היום הבדיקות מחמרות וכל תופעה אפילו חד פעמית מעוררת חשד והרוכב נמצא על הכוונת .

לילה טוב

אריה סדובניק

natyh

New member
אם הוא נקי מה קרה בשנה שעברה ?

ולפני שנתיים אחרי ההצגה שלא תאומן שלו במונט וונטו בה ריסק את קינטאנה ועוד קפץ על הטריינר בסוף הקטע אך בהמשך הטור אותו פרום לא החזיק מול קינטאנה בהרים...
יש לזה לדעתי שם ברור ... המצאה של ד"ר ספרדי מסוים ... המצאה שבה השתמש מזמן מר 60 אחוז ....
או שאני טועה והוא נקי וימשיך לנצח כך גם בהמשך ובסוף הטור נחיה ונראה ....
ב 2013 הוא לא המשיך להדהים אחרי הוונטו למה ..?
הוא גם הצהיר בעבר שאותו לא יתפסו מענין....למה .

אם פרום = ארמסטרונג

אז הוא הרוכב הטוב ביותר בדבוקה וראוי לנצח.
ארמסטרונג ניצח "מסוממים" ולכן אף אחד לא קיבלת במקומו את הניצחונות ואף אחד גם לא יכול לטעון שארמסטרונג גנב לו אליפות, לא אולריך, לא באסו ולא אף מסומם שהיה בטופ 10 בשבע השנים האלו...
במשחק מלוכלך שכולם מרמים בו המנצח מבין הרמאים הוא עדיין הרוכב הטוב ביותר.

natyh

New member
לא אחד לאחד .

ארמסטרונג מעולם לא שלח לכאורה חברי קבוצה כדי להפיל יריבים .
ארמסטרונג מעולם לא ברח ברגע שיריב נפל , נהפוך הוא חיכה .
ארמסטרונג היה הרבה יותר חכם והוגן ממה שפרום היום .
ובחוכמה רבה גם הסתיר את יכולותיו ונתן ליריבים לנצח קטעים מאד בחוכמה כי בחשבון הסופי אותם הקטעים שנתן היו אלו שהכי השתלמו לו בדירוג הכללי .

אז לשאלה האם ארמסטרונג שוה פרום השאלה למיטב הבנתי לא !

פרום שלח לכאורה רוכבים להפיל יריבים?

שנים אתה כותב עם רמזים לקנוניות,רמזים שגם ״עכברי הענף״ לא מבינים,עכשו תסביר ותן דוגמאות למה שכתבת לכאורה.היכן פרום שלח רוכבים להפיל יריבים והיכן שיחק מלוכלך במירוץ.

natyh

New member
אתה צודק

זכאי ...עד שלא יווכח אחרת, כך גם אמר הרב עובדיה :
" לאנס ארמסטרונג " זכאי ...ועכשיו הוא שוב שר בממשלה לא ?...
מה יכול להוכיח יותר זכאות מאשר כהונת שר בממשלה ?

שר הכלכלה לאנס ארמסטרונג:
https://he.wikipedia.org/wiki/אריה_דרעי

ממש לא המקרה ״זכאי עד שלא יוכח אחרת״,לאנס ניצח

רוכבים עמוסי חומרים וכולם נתפסו תוך כדי וקצת אחרי הקריירה,בהנחה שהדופינג מהווה יתרון גדול זה נאיבי וכמעט לא הגיוני לנצח ללא משפרי ביצועים משתמשים אחרים,אולי סופרמן יכול,אישית לא מאמין בגיבורי על.אם מחר יוכח שקונטי/קינטאנה/ניבאלי/טי ג׳י נמצאים על דופינג ופרום ״נותן להם בראש״ אז לא יענן אותי הזכאות שלו,זה מה שהיה עם לאנס,וזה הבדל עצום.

natyh

New member
אין לי ויכוח איתך

אבל העובדות הן ברורות גם במקרה של פלו גו וגם במקרה פרום מגיע או מגיעה מישהו מישהי משום מקום ולפתע הוא מס אחד...
ראה את התוצאות שדורון גמליאלי העלה ממקום 18 לאחד...?
לי נראה קצת מוזר ...

למעלה