אתה לא "מזרחי" אתה ברברי
לפי מה שאתה טוען. לא כל האנשים שהגיעו מארצות ערב או האיסלאם הם תחת מקשה אחת יהדות מרוקו שונה לחלוטין מיהדות תימן, ששונה לחלוטין מיהדות בבל.... וכן הלאה... כשאמרתי "אבותיך" התכוונתי לאבות הרוחניים הציוניים שלך (אלא אם אתה טוען שאלו לא אבותיך, כי בנינו, מה לך ולציונים האירופאים של שנות ה-50...), ככה הם חשבו עליך, זה מה שהם אמרו עליך, ככה הם חושבים עד היום... הם מאמינים באמת ובתמים שהם, האירופאים, גזע עליון, ואת זה אתה יכול לחוש אפילו פה, במשב הרוח הצונן שאופף את הפורום בכל פעם שציוני כמו יובלאישמרכז אומר דברים כמו "....זה שרוצים שישראל תהיה מדינה עם זיקה אירופאית, אין בזה שום גזענות, זה לגיטימי לחלוטין... אנחנו לא רוצים מדינת מזרח תיכונית נחשלת..." ובעצם ממשיך את המסורת הציונית-אשכנזית של - יהודי אירופה מוצלחים, מוכשרים ועליונים, אל מול יהודי ערב והאיסלאם הנחותים, הנחשלים, והמסכנים, שכן הם באו לפה מעולם מוכה גורל - העולם הערבי. יובל אישמרכז כותב "אנחנו רוצים" או "אנחנו לא רוצים"... הוא רק "שוכח" שלא רק הוא ועדתו חיים פה, ולא רק מה שהם רוצים צריך להתקיים, למרות שבפועל זה מה שקורה כי הם שולטים בנו, בחיינו, בהווייתנו וברצונותינו. אין כל פסול בחיקוי דפוסים טובים מהעולם האירופאי, יש פסול ענק ברמיסת התכנים היהודיים או הערביים או היהודים הערביים שמוטבעים פה, לטובת תרבות זרה שלא קשורה להוויה שלנו בכלל. אין פסול בכור היתוך, אבל יש פסול בהשלטת טרור תרבותי והשלכת גחמותיו של קומץ זר קטן על רוב בני האדם... הציונים כופים את עצמם על החברה במקום להתמזג עם החברה הציונים מכריחים את כולם להפוך לאירופאים (אלק), במקום שהם בעצמם יחזרו לשורשים היהודיים של המקום הציונים מערערים על סדרי בראשית ומחליטים שבמקום אדמות יבנו גורדי שחקים, שבמקום חקלאות כולם יעסקו בהייטק, שאם יש יותר מדי ילדים יחטפו אותם וימכרו לכל המרבה במחיר, שאם המפעלים שלהם יוצרים זיהום סביבתי אז לסביבה יש בעיה, שתתרגל... העם, שנותן לכת הזאת להרוס אותו ואת אדמת אבותיו, צריך להתבייש בעצמו. כל יום שעובר ואנשים פה לא עושים מעשה בנידון, יעלה לכולנו ביוקר... אתה מוכן לקחת על עצמך את האחראיות למעללי הציונים? אני לא. אני לא אהיה מוכנה להסביר לנכדי למה לא צעקתי כשהציונים זיהמו את המדינה, למה לא צעקתי שבנו פה בנייני-על סימטריים מערביים וכיערו את הנוף, במקום המבנים היפים המאפיינים אותנו את האיזור, למה לא צעקתי שקבוצת נהנתנים שאבה את כל כספי המדינה ונתנה לקהילות שלמות של מרוקאים, אתיופים, רוסים... ובכלל "פריפריה" למות מרעב.... אני לפחות אוכל לומר בגאווה שאין לי ולא היה לי או למשפחתי העניפה שום קשר לציוניזם הזה, אנחנו צועקים, אבל אין לנו דריסת רגל בממסד הזה, כי שנוכל לשנות. הרי הם שם למעלה דואגים רק לעצמם, בשביל זה הם בנו לעצמם מדינה - ברחו מהדיכוי האירופאי כדי שיוכלו להפעיל פה דיכוי אירופאי על מישהו אחר.