הצילו את פורום תa

Charmed Gal

New member
הצילו את פורום תa../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

תום רוצה לבקש להפוך את הפורום הזה לפורום החברתי של מכושפות! פורום מוכר שכל אחד יוכל לבוא אליו! פורום שהקצריות ממכושפות שלא מכירים אותו יבואו! וותיקים, תחשבו על זה, זה יהיה פורום רשמי של אנשי פורום מכושפות! אתם הייתם פה קודם בכלל! אתם מוכנים ככה לוותר על הפורום שלכם?! אני אומר שנלחם! לא נוותר על הפורום שלנו! אנחנו נשאר פורום אוף סודי שלנו! הצילו את הפורום!

RoyalWizard

New member
אני מסכים איתך!

זה למה אנחנו אומרים שכבר יש להם כבר פורום מכושפות אז אנחנו מחפשים כבר נושא שימצאו פורום אחר להפוך לפורום מכושפות 2

Charmed Gal

New member
זה פורום תa...../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

סתכל בשם...

Charmed Gal

New member
אני לא נגד...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

פורום מכושפות חברתי, אבל לא במקום הפורום הזה! שיהיה לנו פורום מכושפות חברתי ושיהיה לנו גם הפורום הזה! אם זה יהיה פורום מכושפות חברתי כל מי שירצה יבוא לפה! זה לא יהיה הפורום הסודי שלנו! זה כבר לא יהיה הפורום שלכם, הותיקים, זה יהיה הפורום שלנו! החדשים! אתם רוצים בזה?! בטח שלא! אז תלחמו!

SaberTooth

New member
גל, יא חתיכת מניאק שכמותך../images/Emo70.gif

ואני זה שהורס... שמענו עלייך.

Charmed Gal

New member
אני עוד מניאק?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתה מניאק! אתה הולך להרוס את הפורום הזה לותיקים, לנו, לכולם! בכלל לא אפכת לך ממה שחברים שלך מבקשים ממך... אתה פשוט איש רע! דווקא כדי לעצבן אותך, אתה רע!!!

HuGo Hell

New member
גל. ../images/Emo1.gif

1. תמונה מפחידה. 2. בבקשה תרגע. 3. זה דווקא רעיון טוב. זה לא שאני אומר שהוותיקים של הפורום יעופו מפה. הם מוזמנים להישאר. אבל במקור זה יהיה "מכושפות - חברתי". אפשר לבקש מהם שהפורום לא יפורסם ברשימת הפורומים.

Charmed Gal

New member
דווקא תמונה שולתת בטירוף!../images/Emo185.gif

תמונות הפרצופים של
הולי
שולתות!!!

SaberTooth

New member
גל... ../images/Emo46.gif

גם לך לא אכפת מהוותיקים, אתה כועס רק כי אתה לא תהיה מנהל וזה אוכל אותך, אז אל תעמיד פנים כאילו מישהו מהוותיקים מזיז לך. מאוד אכפת לי ממה שהחברים שלי מבקשים ממני ואתה צריך לזכור שאתה לא החבר היחיד שלי ואתה לא היחיד שמבקש ממני דברים. אני לא רוצה להמשיך את השיחה הזו פה. אם אתה רוצה להמשיך אותה, אז באייסיקיו.

Kryptonite

New member
אבל אם הם לא רוצים,../images/Emo168.gif

אז למה בכוח? אתה המנהל, אתה אמור להקשיב לגולשים בפורום. וחוצמזה, זה פורום ניסויים רשמי של תפוז לגולשים.

SaberTooth

New member
צחי, זה לא זה...

כששאלתי את גל מה דעתו על הפיכת A ל"מכושפות-חברתי", התגובה הראשונה שלו הייתה "ותתן לי להיות מנהל?" (כאילו שזה ממש תלוי בי...). גל רוצה להיות מנהל, לא משנה של מה, העיקר שהוא מנהל. כשאמרתי לו שכנראה שלא, הוא כעס ועכשיו הוא מנסה להרוס את זה רק כי הוא לא יהיה המנהל של "מכושפות-חברתי".

HuGo Hell

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

לפי מה שאני ראיתי. מאוד מעט אנשים עושים פה ניסויים. הם עושים יותר בפורום "ניסויים", ניסויים מאשר פה. ואני בנתיים ראיתי שרק גל לא הסכים לרעיון. אם יהיו עוד אז כנראה שעדיף באמת שלא ישנו את השם של הפורום.

PorkchoP

New member
לדעתי

זה עדיין רעיון טיפשי להפוך את הפורום למכושפות-חברתי. למה שלא נהיה בפורום מכושפות שכבר יש לנו? מי אמר ששם אסור בתכלית האיסור לדבר אוף? סייב המנהל כרגע ויש לו את המסכות אם להתיר את האפשרות לדבר אוף. לא צריך לפתוח בשביל זה עוד פורום ואין סיבה שיאפשרו לנו לשנות את זה. לא צריך שם של פורום כדי לגלוש בו ולקשקש. רעיון טיפשי בהחלט. ואין סיבה שהגבתי לך... ההודעה האחרונה שראיתי.

אוי אני מקווה מאוד שהפורום יישאר כמ

ו שהוא... למרות שרק היום הגעתי ואני סתם חדש מתלהב שלא מבין כלום מהחיים שלו, אבל בכל זאת... :(

je taime D

New member
זו שרון כאן.

וזה הרעיון הכי אידיוטי ששמעתי. רוצים לפתוח פורום מכושפות חברתי? סבבה. אבל למה להרוס לותיקים של פורום A שלא קשורים? אנחנו לא אהבנו שלקחו לנו את ניסויים וזה ממש מגעיל. וגם, למה? מה זה משנה השם של הפורום? גם ככה זה מה שהולך פה...

ברצינות

למה אתם רוצים להרוס לנו?? אחרי כמה בעיות הצלחנו להסתדר החדשים והותיקים....אז למה סתם לשנות את איך שהדברים עובדים??? כדי להיות מנהל של פורום?? פסדר...תפתח פורום אחר...למה להפוך את הפורום הזה למשו אחר?? גם ככה פורום a הוא נושא רגיש בתפוז וכל רגע הם יכולים לסגור אותו....אז למה סתם לעורר אותם?? אם הסיבה שאתם עושים את זה זה בשביל להיות מנהלים אז אתם כולכם חולי שליטה אגואיסטים ויותר מזה אין לי מה להגיד עליכם!!

למעלה