הצילו את פורום תa

Magical me

New member
אני נוטה להסכים עם גל.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אין לנו שום זכות להשתלט על הפורום הזה בצורה כזאת. הוותיקים היו כאן לפנינו, וזו עובדה יבשה. אני בעד מכושפות-חברתי, אבל לא כאן. זה לא בסדר.

SaberTooth

New member
גל סתם קופץ למסכנות...

אף פעם לא אמרתי שהפורום הזה הולך להפורום למכושפות-חברתי, זו הייתה רק הצעה, סתם רעיון שזרקתי.

Charmed Gal

New member
*מת* באמת?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני מניח שתום טעה טעות הקלדה ואני עשיתי את זה בכוונה כדי להציק לו. אנחנו לא צריכים תיקונים, תודה...

Woogyman

New member
בבקשה. ../images/Emo110.gif

"אני מניח שתום טעה טעות הקלדה ואני עשיתי את זה בכוונה כדי להציק לו.", הבגרות נוזלת לנו מהאוזניים, אה? עצה ידידותית, גל - אם תציג את הטיעונים שלך נגד משהו בצורה בוגרת ובלי הצקות בסגנון גן שולה, אנשים יתייחסו לזה יותר ברצינות.

Charmed Gal

New member
סם, עצה ידידותית:../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

תפסיק להתערב כל היום בעניינים לא שלך...

Woogyman

New member
גל, עוד עצה ידידותית - ../images/Emo110.gif

אם אתה לא רוצה שאנשים יתערבו בעניינים שלא להם, אל תרשום את העניינים האלה בפורום.

Woogyman

New member
אני מתנגד מאוד. ../images/Emo110.gif

זה פורום אוף טופיק. זה לא פורום שלנו, וזה לא פורום של אף אחד, וזה כל היופי שלו. מנהל לפורום ונושא מוגדר לפורום יהרסו אותו, ואני אישית לא מתכנן להישאר כאן אם זה יקרה. מה גם שאין לאף אחד מאיתנו זכות להשתלט על הפורום, לא משנה אם זה בתור מנהל או בתור אחד שיבוא וישנה לפורום את השם. גם אם בפועל רוב האנשים כאן הם מפורום מכושפות, הפורום לא שלנו. להפוך את הפורום שלנו יצריך מנהל וחוקים, ואני לא אשאר כאן ברגע שזה יקרה. כל היופי של הפורום זה שזה פורום חופשי, בלי שום מנהל ובלי שום חוקים.

SaberTooth

New member
מנהל לא שווה חוקים...

לפעמים צריך מנהל כדי שיעשה סדר. איזו דמות עם ניק מוכחל שישקיט ריבים וימחוק הודעות שממש ממש עברו את הגבול, אבל מנהל לא שווה חוקים. אם יהיה מנהל לפורום (הזה או פורום אחר שיפתח...), הוא עדיין יכול להישאר חסר חוקים וחסר נושא מוגדר.

Woogyman

New member
מנהל כן שווה חוקים. ../images/Emo110.gif

כל היופי של הפורום הזה הוא שלא משקיטים בו ריבים. פשוט לא. אם מישהו רוצה לריב? מישהו רוצה להוציא עצבים? מישהו רוצה סתם להשתולל? שיבוא לכאן. זה כל הכיף בפורום, וזה עדיף שכל השטויות יהיו כאן ולא בפורום הרגיל שלנו. ברגע שיכנס כאן מנהל לתפקיד, לא משנה כמה חופשי וליברלי הוא יהיה, זה לא יהיה אותו דבר. כאן זה פורום שכולם בו שווים, שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה. ברגע שיהיה מישהו בכחול, זה כבר לא יהיה ככה (ואני לא אשאר כאן כדי לראות את זה).

HuGo Hell

New member
זה כן יהיה ככה. ../images/Emo1.gif

אם אתה באמת מעדיף שאנשים יהיו עצבנים בגלל קללות או ספוילרים. זאת בעיה שלך. זה שיהיה פה מנהל זה כדי למנוע ריבים. ושוב, אף אחד לא מחזיק אותך פה, אין לך למה לאיים.

Woogyman

New member
אופיר, אופיר, אופיר... ../images/Emo110.gif

כל כך תמים... כל כך מטומטם... *מגלגל עיניים*

HuGo Hell

New member
סם. ../images/Emo1.gif

חשבתי על מה שכולם אמרו. ואתם טועים. אוקי, אז הפורום טוב בלי חוקים. זה לא אומר שלא צריך מנהל שיעשה סדר. כל הקטע של הריבים ממש לא בסדר. כי זה רק עצבים וכל אחד מתעצבן אחד על השני ואז זה גורם לכך שאנשים עוזבים. וזה משפיע על הקהילה ועל פורום מכושפות וזה מוריד לאנשים את החשק לבוא למפגשים וכו'. וזה שאתם רוצים שהריבים ימשיכו רק יגרמו עד שהקהילה חזרה להיות כמו שהיא. פחות או יותר. זה יגרום רק לרע. אז אני מצטער, אני לא הולך לתת לזה לקרות. הפורום הזה (חברי מכושפות) יותר מידי יקרים, כל אחד ואחד (אפילו אלה שאני לא כל כך מחבב). ואני לא אתן לו להתפרק בגלל שכמה אנשים רוצים רבים.

Magical me

New member
אני לא מסכימה..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מחיקת ריבים לא גורמת להם להיעלם, הריבים שם ומחיקתם, כלומר מחיקת דברי האנשים לא "תציל" את הפורום. זה משהו שצריך לבוא מהקהילה בלבד, ובטח שלא ממנהל שימחק וישרשר.

HuGo Hell

New member
יעל. ../images/Emo1.gif

כלום לא יוצא מריבים. פשוט כלום. רק יותר עצבים ויותר כעס. ודברים כאלה גורמים לעיזבתם של אנשים.

Magical me

New member
אולי.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ושוב, אתה מפספס אותי. מחיקת ריבים לא תעלים אותם, רק תיצור חדשים. זה יעצבן את ה"רבים" שירגישו שדיכאו את עמדתם. בגלל ריבים לא צריך מנהל, מצטערת.

Adrienne

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה שזה משעשע בטירוף, אנשים צריכים לפתור את הבעיות שלהם בינם לבין עצמם קודם ואז לבין אחרים. אם מישהו יעשה להם "סדר" בבלאגן הוא רק יבלגן יותר. כל עוד זה לא מגיע למכושפות זה לא אמור להפריע לנו. מצד שני, כן צריך להיות מנהל בגלל הספויילרים, לא חסר פה אנשים שיכולים להתחיל לספר ספוילרים לעונה השישית והחמישית בלי לסמן, וזה ממש לא נראה לי.

Magical me

New member
מסכימה להסכמה :)../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

בקשר לספויילרים-נכון, צריך סדר בזה. אבל לא צריך מישהו ש"יעלים" ו"ישקיט" ריבים. כל הרעיון בפורום הזה הוא החופש שבו, ואם זה יעלם, הפורום יעלם.

למעלה