הצילו את פורום תa

Adrienne

New member
אז אנחנו תומכים באופיר רק אם זהנגד

ספוילרים ולא נגד ריבים. ברגע שהוא יתחיל למחוק ריבים נמחק אותו
(תרגע אופיר, זה בצחוק)

Magical me

New member
כן, בערך ../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ברגע שהוא יתחיל למחוק ריבים, שנינו נארוז ונלך, מה אתה אומר?

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

(משום מה זה המצחיק אותי @_@. אני מוזר) אז בסדר. אם כולם רוצים שריבים ישארו, אז שיהיה.

Kryptonite

New member
ספוילרים זה לא תירוץ ../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

תמיד אפשר להקפיץ את כל השרשורים מסביב, ולפתוח עוד כמה בדרך. ואם זה ממש נוראי פשוט להתקיף בספוילרים נגדיים (שיטה מעולה שפועלת מצויין בפורום ה"פ)

HuGo Hell

New member
אתה מוזמן ללכת. ../images/Emo1.gif

כי כפי שידוע לך אני כנראה אנהל פה. וכשאני אנהל לא יהיו חוקים כמו לשרשר או כל הדיקטטורה של הניהול. בגלל יהיה רק את חוק הספוילרים ועל מריבות. צריך מנהל פה. מנהל שלמשל מישהו רשם ספוילר אז במקום שמישהו יכנס ויתעצבן שהמנהל ימחק. לא טוב לך עם זה, אתה מוזמן ללכת. אף אחד לא מכריח אותך להישאר

Woogyman

New member
זאת האישיות הממגנטת שלך ../images/Emo110.gif

שמשאירה אותי פה. אתה כל כך מתאים לניהול פורום (במיוחד אוף טופיק) שאני מתפלא שתפוז לא הגדירו את זה ככה שהשם שלך יוכחל אוטומטית בכל פורום שאתה נכנס אליו. (עכשיו התגובה שלו תהיה "תודה, אתה צודק" או סמיילי מחייך).

PopPy

New member
shut the FUCK up!!

שניכם. זה לא יאומן! שניים משלושת הבנים שאני מדברת איתם הכי הרבה באייסיקיו, והם לא סובלים אחד את השני. אתם מוכנים, למעני, לשתוק ולהעמיד פנים כאילו אתם סובלים אחד את השני, או לפחות להתעלם זה מזה? ולהפסיק להתלונן אחד על השני דווקא איתי?

Woogyman

New member
לא. ../images/Emo110.gif

אני לא התלוננתי עליו בפנייך אף פעם, חוץ מאתמול, וזאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אופיר גם אני מעדיף שלא יהיה פה מנהל, בדיוק בגלל הסיבות שסם העלה. אני בטוח שהרבה יתנגדו שתנהל פה, ותאמין לי שאם מי שיתנגד לניהול בפורום הזה(וזה בטוח יהיה רוב האנשים שכותבים פה) יעיפו אותך בדקה. וגם למה לא לשאול קודם אם רוצים פה בכלל מנהל? זה לא ש"הקמת" את הפורום, באת לפורום חסר מנהל ובגלל שבא לך להיות מנהל את רוצה לנהל את הפורום הזה. אז קודם כל כדי שתחשוב על האנשים שפה ורובם לא ירצו פה מנהל.

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

העובדה שיהיה כאן מנהל תשנה את הפורום. הוא כן יציב גבולות - וזה מה שאני לא רוצה. היופי בפורום הזה הוא שאפשר לבוא ולפרוקכעסים, לריב עם אנשים, בלי לעבור על אף חוק. אני לא חושב שזה יהיה אותו דבר עם מנהל שיעמוד כאן לקישוט ויהפוך את הפורום הזה למה שהוא לא.

Woogyman

New member
במיוחד כשזה מנהל שברגע ../images/Emo110.gif

שצצה בעיה הוא פשוט מגיב ב"אתה מוזמן ללכת".

עעעעעעעעעעעעעע

מה נסגר איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם??????? אני עוד זוכרת את הימים שבהם אתם קראתם לי לא בוגרת...

Magical me

New member
ואיפה בדיוק,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

את רואה כאן חוסר בגרות?

רק תסתכלי על השיחה בין

גל ועוד אחד שאנלא זוכרת את השם שלו עכשיו... יותר למעלה...הדבר היחיד שחסר שמישו יגיד שם זה "אני אגיד אותך לאמא"...

למעלה