הציר בפחד?

הציר בפחד?../images/Emo2.gif

הציר הכריז מלחמה על כל הבריתות במשחק, הם חשבו שינצחו או לפחות יעשו משהו, לבנתיים הם לא עושים כלום, וכל יום מאבדים לפחות 30 טריליון שניתפסים להם מחוץ לחופשה. עכשיו הם חשבו שהם יוכלו להשיג באיום שלהם פחד על כל גינדיס ושאף אחד לא יתקדם ולא יבנה כמוהם . הם טעו ובגדול, בהתחלה הם ניסכו לסכסכך בתעמולות שלהם בין URA לבין בעלות הברית, הם טענו שאנו מחסלים אחד לשני מדינות . אבל הם לא יודעים שאנחנו עובדים ועושים עבודת צוות שחבל על הזמן :) חחח אם אתם קוראים לעצמכם מגובשים, אני לא יודע איך לקרוא לנו . אנחנו פשוט מאוד אוהבים אחד את השני ונהנים לחסל ביחד אתכם ( הציר ) עוד דבר, שמתם לב שלא הולך לכם במלחמה וכל יום אתם מאבדים 30 טרליון, אז התחלתם ליבכות לנו כאן שאנחנו מריצים סקריפטים, ומה הבעיה שלכם כאן ששמתי לב אליה? הבעיה שלכם שבפורום שלכם כן כן יש אווירת פחד, כל שחקן שנימצא בציר מפחד פחד מוות חח לצאת מחופשה בגלל הטרור שבעלות הברית וURA עושים לכם . אז נימאס לכם שבוכים לכם, " מנהלי הציר " אז אתם מוכרים להם בולשיטים שאנחנו מריצים סקריפטים. לא יעזור לכם ולא יעזור לכם . אנחנו נמשיך ליתפוס שחקנים שלכם מחוץ לחופשה ולסחלם. עד אשר הציר יתפרק . מה חשבתם? ניתן לכם ליבנות ולחזור לחופשה? אנחנו עובדים בשיטה חכמה. כל אחד תורם למלחמה ובעל תפקיד במלחמה. בזמן קצר התארגנו עליכם טוב, ובנינו שיטת עבודה :) אז לאנשי הציר הבכיינים, דיי לבכות על סקריפטים, ודיי לבלבל את המח ניתפסתם עם התחתונים למטה, ואתם תשלמו על זה . :) :) חושבים שיש סקריפטים ? תוכיחו :p אין הוכחות ? תבכוווווווווווווווווווווווווווווווווו חהחהחה :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

aGenCiTy

New member
לא היה דיון כזה אתמול?

הבנו שהם עשו טעות או מעשה דפוק או איך שנחליט לקרוא לזה. אבל דיי עם החפירות והחיזוקים זה סתם משעמם

לא ענין של מי טעה ומי לא

הענין הוא שהם כל פעם בוכים על כפולות סקריפטים חלאס מה הבכי הזה? חיסלו אתכם שתקו חהחה

אתה לא תבין למה התכוונתי ליאור

יעני כאילו בהודעה דיברתי אל הציר חיסלו אתכם שתקוו חח נו תתקשר אלי אני יסביר לך חחהחהחהחהח

ARMANO

New member
הם מנסים לסכסך

לא מזמן הם פרצו למדינה של הCNA והתקיפו ממנה 4-5 בריתות, אחר כך פתחו ברית שמתחזה לברית של השועל והתקיפו עוד כמה. מה הם חושבים שלא נברר לפני תקיפה? שלא יהיה מוזר שמי שבשלום איתנו תוקף אותנו? מנהיגי הציר, אם רציתם לפרוש מהמשחק, תפרשו, אל תהרסו לחברי הברית שלכם את המשחק...

pSyhoKokiLiDa

New member
חארטה? כן כן! חארטה.

דבר ראשון אתה קצת מגזים עם הכוח של הציר כי ברצינות, 30 טריליון ביום היה משאיר אותם כבר במינוס. כל הציר בחופשות, בנתיים אתם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלחכות למכה שהיא תבוא, ואני מניח שהיא תבוא. אז תחסוך מהפורום את כל המלחמות הפסיכולוגיות חסרות המשמעות האלה, כי גם מנהלים הבריתות והשחקנים יודעים שאתם תקועים בלי מטרות ולציר יש שלל מטרות שהוא יתקוף ברגע שיתחשק לו. אתם במצב של חוסר אונים מוחלט מול אויב מחתרתי עם ממון פי כמה וכמה מהמימון של רוב המחתרות. וכן, אני לא מהציר, פשוט זאת המלחמה השניה שאני רק מקבל קריזה מההודעות שלך בפורום, למרות שלא במלחמה הזאת ולא במלחמה הקודמת אני הייתי בצד שנגדך. צא מהסרט, תום.

קיבחת קריזה תום ?

לך תחפש אותי בסיבוב זה שאתה מקבל עצבים לא ענייני אתה ילד חרא שבעד הציר אז אל תזין לי את השכל כאן :) ואני צודק ב100 אחוז בכל יום ניתפסים להם 3 מדינות בכח 7 6 T כולל תעשיות של 2.8 זה לא הרבה? אל תזין את השכל אתה לא יודע כלום אז שתוק ואל תגיב לי בכלל יש לך בעיה המסן שלי בחתימה חהחה עוד אחד חש לי כאן לך תחפש תחברות שלך :p

pSyhoKokiLiDa

New member
../images/Emo45.gif בדיוק, כי אתה זה שלא יודע כלום

דבר עם דני הוא יסביר לך בדיוק למה אתה כל כך טועה.

pSyhoKokiLiDa

New member
איך דיברתי?

אוי חיים, אתה לא היחיד שיודע לקלל פה, אבל אני לא בקטע, אני לא אגיד שכל מי שבבריתות נגד הציר הוא "ילד חרא", אני יודע לקחת את המשחק הזה בפרופורציה שלא כמוך. (פלוס קיבלתי כבר חסימה אחת היום וזה הספיק לי.. :)

ivas

New member
הכי קל לך להגיד אל תגיב לי כאן

כדי שיהיו יותר תגובות של שונאי הציר זה לא מה שחיפשת עם המלחמה הפסיכולוגית שלך?

למעלה