הציר בפחד?

liornei

New member
ומי אתה שתקבע את הסטנדרטים?

הוא אומר את הדעה שלו ויש לו זכות בדיוק כמו לחיים. אז מי אתה שתגיד לו ללכת?

StraKer

New member
אחי הוא מנסה לוחמה פסיכולוגית

האמתי ניסיון די טוב. מידי יום הוא פותח שניים שלושה כאלה, בכיף שלו אחי. שיפתח כמה שבא לו אבל זה לא עובד על אף אחד..

StraKer

New member
תראה..

זה שאתה רוצה להאמין ומאמין למה שהוא אומר זה דיעה והחלטה שלך.. אני הולך לפי העובדות האמיתיות שמוצבות לפניי במלואם. יום טוב !

pSyhoKokiLiDa

New member
עובדות? שיתן פרינטים עם תאריכים,

אז זה יהיה עובדות. לפחות תגיד זאת לוחמה פסיכולגית, אבל לא עובדות כי נו באמת... אני השמדתי אתמול 100 טריליון, עובדה.

shitbreak1

New member
עובדות זה לא רק פרינטים ותאריכים

לבנתיים הם לא עושים כלום, וכל יום מאבדים לפחות 30 טריליון שניתפסים להם מחוץ לחופשה. הציר באמת לא עושה כלום...כל הזמן יושב בחופשה ורק עושה רוח כל הזמן שהם מדברים על ה"הפתעה הגדולה" שתבוא......אבל מדי פעם נתפסות כמה מדינות מחוץ לחופשה והם מחוסלות....אז אולי לא 30 טריליון...אבל פחות או יותר 10 טריליון ביום.... בהתחלה הם ניסכו לסכסכך בתעמולות שלהם בין URA לבין בעלות הברית,- הציר עשה כמה ניסיונות סיכסוך בין בעלות הברית לURA כדי שנתקוף אחד את השני.... הם טענו שאנו מחסלים אחד לשני מדינות . אז התחלתם ליבכות לנו כאן שאנחנו מריצים סקריפטים,- הציר רואים שתופסים להם מדינות בחופשה ושבינתיים מה שקורה לא ממש תואם למה שהם תיכננו אז הם פה מתחילים להתבכיין בפורום על שימוש בסקריפטים ותוכנות לא חוקיות! זהו פחות או יותר....

omerst

New member
התשובה לשאלה שלך

לא,הציר לא בפחד. אתם בפחד. אין לכם מושג מה הביא אותנו לעשות את המהלך הזה,אין לכם שמץ מה יקרה בעתיד,אין לכם שמץ אם תשרדו אחרי זה,אתם מתים מפחד כי יאן לכם מושג מה אנחנו יכולים לשלוף מהשרוול,וכדי שלא תפחדו לבד,אתם מנסים להפחיד אותנו במספרים מומצאים. אתם מפחדים,אתם נתפסתם אם התותונים למעטה,אין לכם מה לעשות מולינו. במקום לעשות דברים בחדר מלחמה,אתם מריצים נתונים שיקריים,לא מהמלחמה בכלל עלינו. אין לכם עלינו כלום,והשמדות של מדינה פה ומדינה שם מצידכם,לא יבוא לכם נצחון,והכי יפה-אתם יודעים את זה. אז דיי לנסות לזרוע פחד,לא הולך לכם,כל מה שנותר לכם לעשות,זה לחכות בחופשות,לקוות לטוב. כשאנחנו נתקוף,אתם תראו את זה בחדר מלחמה,לא בפורום.וכשאנחנו נהיה בשקט,אתם לא תראו כלום. האשליות שאתם מנסים ליצור בפורום שאתם מנצחים(מזה בכלל נצחון?דבר שלא תשיגו לעולם) כבר עשו לפניכם,ויעשו כם אחריכם,וכבהר הוכיח שהציר "קצת" יותר חזק מהשתיפות שכל שאתם מנסים לעושת פה. לסיכום-אין לכם שום דרך להתמודד אם זה,חוץ מלנסות לשבור את רוחינו בפורום,כי בחדר מלחמה אתם לא יכולים. צר לי-לא הולך לכם.

טוב הנה תמצית של דבריך

הציר הכי חזק, אין על הציר, הציר ינצח את כולם, יש לו מאות טריליונים של כוח מוחבאים (בעיקר למאפיה) ואפילו אי אפשר לראות אותם ברשימת דירוגים.

respecta1

New member
יודעים הכל נשמה :)

יודעים כל צעד וצעד שלכם ולמה הוא בוצע, אין איש אחד שמפחד ממכם, ואתם, אתם פשוט יותר מדי אופטימים :)

realizer321

New member
עומר כנס, תגובה.

תראה אני לא תומך בהודעה של חיים אפילו ביקשתי ממנו שיפסיק עם הודעות מהסוג הזה, אבל אתה פשוט מדבר שטויות. תראה, הנתונים שלילים כלפי הציר וזה אתה לא יכול להכחיש נכון פגעתם הרבה חיסלתם הרבה אבל אין מה לעשות חוסלו לכם הרבה יותר מדינות מאשר חיסלתם, וגם הנתונים הבסיסים לרעתכם. ואני חושב שכן עבדנו בחדר מלחמה ואם היו עוד מטרות הינו ממשיכים לעבוד בחדר מלחמה בדיוק כמוכם ואם לא יותר.

o p c

New member
זה כל כך מטומטם וכל כך שטותי

עד שאני אשתוק כדי שלא תגיב בקללות שוב ואני לא אצטרך לדווח שוב כי ממש אין לי כח לזה (למרות שאני לא מבין למה לא חסמו אותך)

למעלה