הציר בפחד?

לא יחסמו אותי גם :)

וגם אם כן תדע שאני תמיד יחזור ולמה שעומר אמר אתה מזבל לי כאן בשכל .. בכל יום הולכים לכם 30 T ואתם מודעים לכך בכל שלוחה שלכם נימצאים גג 5 מדינות וזה עובדה שכולכם יכולים לבדוק בייייי אל תגיבו לי בעצבים נו אני רק אומר תאמת :):):)

asiav

New member
עובדות...

באמת חיימקו כל יום פותח שרשור על החיסולים שלו ושל השועלים הציר רובו בחופשות ועכשיו לחלק הכי סבבה - אנשי הציר למה את עונים לחיימקו ? תחזקו אותו ותנו לכל שאר הפורום לחזק אותו (הרי זה חיימקו גם הם הוא ירשום "מזלג" יהיו 5 חיזוקים אוטו' אחרי) תנו להם להכנס לשאננות ולהאמין לחיימקו המלך ככה לנו יהיה יותר קל !

SpartaStyle

New member
לא לא,הסיבה שהציר תקף את כל המשחק

נמצאת כאן, אם הציר היה תוקף ברית ברית=הוא במלחמה עם ברית אחת (חפירות ובזבוז תורים על השמדות וריגולים) וככה כל שאר הבריתות היו מתחזקות על חשבונו ובונות בזמן שהוא נלחם. אז הוא עשה מהלך די חכם (אבל גם די טיפשי לטעמי),ותקף את כולם ביחד כדי לעקב את ההתחזקות של כולם (ושוב אני אומר-רק הבריתות המובילות בעצם הוא תקף). הדבר הכי מעצבן לעשות לציר יהיה-לבנות

אתה יכול להיכנס ספרטה ועוד "בסטייל"

זכינו בשש שורות (לא כולל הכותרת ) "מפניני חוכמתך" . קבל גם אתה ח"ח ... אתה ראוי לכך, התעלת על עצמך ...

SpartaStyle

New member
שתוק ../images/Emo13.gif

תברר אתה עם המנהלים שלך,אלא אם כן אתה אחד מהם
בוא עם הניק המקורי שלך ואל תתבכיין. בדיחת הפורום

SpartaStyle

New member
ההודעה שלי למעלה היית

למקרה שדיברת בציניות. אבל אם לא,אתה עדיין הבדיחה של הפורום

../images/Emo13.gif

1 אני לא מנהל ,אין לי מנהלים אני "freelance"... 2 היה בטוח שגם עם הניק המקורי, מצבך היה ונשאר כפי שהוא עכשיו... 3 בדיחת הפורום , נו טוב , קשה לי לעמוד בפיתוי כשמצאתי לנו "גולם במעגל" ... 4 למען האמת , אני די מאוכזב , ציפתי ממך ליותר ... אבל אני אתן לך עוד צ'אנס , מי יודע אולי עוד תשתפר ...

SpartaStyle

New member
../images/Emo140.gif

1. משתגיד 2. אז בוא לכאן איתו
3.אתה באמת בדיחת הפורום... אין לך גם אומץ להגיד בפנים
4. אתה יכול להיות מאוכזב,באותה מידה שהתאכזבתי ממך קודם כשניסית לקטול אותי ואת אבירם ללא הצלחה
בכ"א אני לא מכיר אותך,אולי אתה מכיר אותי עם הניק מקורי שלך-אנ'לא יודע. אך עד שלא תבוא לכאן עם הניק המקורי,לא ממש מעניינת אותי הדעה שלך
אז לסיום,אתה מוזמן לבוא לכאן עם ניקך האמיתי

danb63

New member
חחחחחחח

רואים את הפחד שלכם כאן בתגובות. אין מה לעשות תעשיות כאן יעופו, אבל בזמן שנוח לנו. חחחחחחחח חפש אותנו

GodOFall

New member
אהה באסה

כי בניתי אתמול שהמשחק עבד פינד מי ביג בוי!

plada11

New member
חחחחחחחחחחחחחח.......ע-נ-ק.

בוא נעשה תחרות. אתמול הבאתי תמונות "LIVE" של 10000 מפעלים. תזכיר לי איזה תעשיות הפלת ב- 24 שעות האחרונות? (אני ראית שהבאת תמונות ישנות). קדימה, 30 טרליון כל יום בוודאי יש לך תמונות עסיסיות להביא לנו.....למה אין? לא מתאים לך. תביא תמונות, אחר כך תקבל עוד תמונות "LIVE". נעשה תחרות. :) *** בבקשה בלי קללות, אם אין לך מה לענות או אין לך באמת תמונות, אז לא נעשה תחרות, רק לא לקלל.

לא אקלל אותך אל דאגה חבובון :)

לא קיללת אותי לא אקלל אותך דיברת יפה וביקשת יפה, למה שאני אקלל דיברת בכבוד אני גם אכבד :) תשמע אני לא התכוונתי שרק אני מחסל כל יום 30 T יש את URA ובעלות הברית. בכל יום אני נימצא לפחות ב3 וועידות על מדינות שניתקעו מחוץ לחופשה של הציר, ואנחנו מחסלים, אני לא צלם חובב לכן אני לא מצלם :p בניגוד אליך שאתה צלם :p אחלה מקצוע חבוב באמת :) אולי בחתונה שלי תבוא לצלם ?

plada11

New member
בסוף אני עוד אתחיל לחבב אותך. :)

אני לא צלם מקצועי ולא צלם חובב, אני גם לא נמצא בשלוש וועידות כל יום, אני מבצע בעצמי מה שאפשר - ורק מזה יש לי תמונות. אגב, בשביל מה צריך וועידות??? :) הכל 'בצחוקים' - מקווה גם שנהנים אחרת זה לא שווה כלום.

למעלה